Olabilir canım dikkat etmek lazım yanma çünkü hep usutmekten olur.bol bol su iç iyi gelirInsallah temiz cikar tahlillerin. Ben gebe kalmadan once de yasadim bi kac kez bu problemi cok zor bisey insanin psikolojisini.mafediyo. geceleri kizim.cok fazla uyaniyo bu aralar yanina gidiyorum surekli bu gece uyilumasini beklerken yerde uyuya kalmisim. Normalde sandalyede oturup bekliyodum o.kadar yorgundumki biraz uzanmistim ve uyuya kalmisim. Ondan.oldugunu dusunuyorum.
Kizlar ben idrar yolu enfeksiyonundan cok cektm felaket tellali olmamak icin detaya girmicem ama ihmal etmeyn diye diyorm az bi yanma demek enfeksiyon var demektir gidin doktorunz guzel bir tedavi verir ilerlemeden gecer .Olabilir canım dikkat etmek lazım yanma çünkü hep usutmekten olur.bol bol su iç iyi gelir
Evet bende cikti 2 tane suda erimeli antibiyotik verdi. Idrar tahlilinde cikmisti rutin tahlilleri yaptirdiysaniz cikmasi lazm ordaKizlar ben idrar yolu enfeksiyonundan cok cektm felaket tellali olmamak icin detaya girmicem ama ihmal etmeyn diye diyorm az bi yanma demek enfeksiyon var demektir gidin doktorunz guzel bir tedavi verir ilerlemeden gecer .
Bende çok çektim sürekli gittim ama her yıl tekrarladı özellikle kışın benimki hep usutmekten dolayı.Kizlar ben idrar yolu enfeksiyonundan cok cektm felaket tellali olmamak icin detaya girmicem ama ihmal etmeyn diye diyorm az bi yanma demek enfeksiyon var demektir gidin doktorunz guzel bir tedavi verir ilerlemeden gecer .
Bi bilsem nden böyle konustuklarını dün agladm ilgilenmedi bile doktoruma severek gidiyordum ama bu durumda soguttu kndınden son adet tarıhm 12 hazıran ama doktor bi hafta gec geliyo ben klomen ve catlatma ignesi yle hamile kldım bu yuzden yani 25inde igne oldum neyse 19 olarak degiştırdık adet günümü ona göre dün 6+3 Dü ama göremedi yolk kesesi var ama arkadaslar o olunca bebek te olur dedi söyle bisey var alttan bakınca yolk kesesi nı gördü karından onu da göremedi belki bebegim yeni olusuyo bilmiyorum iyi seyler düşünmek istiyorum son betam 19 temmuzdu galiba tam bakar yazarım 3000 küsürdüQUOTE="Polat006, post: 60757689, member: 935980"]
Canım geç döllenme olmuş olamaz mı??
Nezaman öğrendin gebeliğini? Hcg değerin kaçtı en son
Mesela benim son adet tarihim 19 haziran ona göre suan 6+3 haftalık hamileyim
Ama geç döllendi şuan 3.5 4 haftalık bebeğim
Bide bende ilk kızımı 7 haftalıkken görmüştüm 6nhaftalikken bakmamıştı bile
Niye bu doktorlar böyle ümitsizlik veriyo anlamıyorum çok kızıyorum
Bence 1 hafta daha bekle bebeğin görüncek canım inşaAllah üzülme sıkma canınıBi bilsem nden böyle konustuklarını dün agladm ilgilenmedi bile doktoruma severek gidiyordum ama bu durumda soguttu kndınden son adet tarıhm 12 hazıran ama doktor bi hafta gec geliyo ben klomen ve catlatma ignesi yle hamile kldım bu yuzden yani 25inde igne oldum neyse 19 olarak degiştırdık adet günümü ona göre dün 6+3 Dü ama göremedi yolk kesesi var ama arkadaslar o olunca bebek te olur dedi söyle bisey var alttan bakınca yolk kesesi nı gördü karından onu da göremedi belki bebegim yeni olusuyo bilmiyorum iyi seyler düşünmek istiyorum son betam 19 temmuzdu galiba tam bakar yazarım 3000 küsürdü
Canım benim bu gebeliğimde 4+5’te alttan keseyi gördü doktorum, 6+0’da kalp atışını duyduk karından. Oğlumda 5’inci haftada keseyi görmüştük, 6. haftada kalp atışını duymuştuk. Ama doktordan hastaneden değişir mi bilmiyorum ben özele gittim hep.Kızlar keseyi bebeği kaçıncı haftada gördünüz?
Neden beklemek istemiyorsun canım belki olusucak..belki geç döllenme oldu ..ne kaybedersin ki bikac hafta daha beklesen derim ben..Umut olursun insAllah bana benım de görülür insAllah 6+2 ckti alttan da baktı karından da ama yok kese büyümüs yolk kesesi de var ama bebegi göremedi olusması lazm bu haftada 1 hafta bekle ama sonuc degismz dedi bnde beklemek istemiym pazar bayram cumartesi kapalıyız cuma gel dedi bakım yarın da aynı derse baska dktor mecburen kürtaj olcm
Bence bekle canım o içerdeki yuvarlaktan bebek olusucak bende de böyleydi ilk gebeligimde 1-2 hafta bekle. Nasip allah hayirlisini versin.sonradan demezsin en azindn acaba çok mi erken kürtaj oldumBakın kızlar
Den çok olumsuz bakıyorsun canım biraz pozitif olmaya calismalisin,umudunu kaybetme ama herşeye de hazır ol. Sadece beklenen gerek daha çok erken.illa her gebelikte 6. Haftada kalp atışı duYulca diye bi kaide yokİnsAllah benım de görünür
Dgru sölüyo sn canım bekleyecm bendeDen çok olumsuz bakıyorsun canım biraz pozitif olmaya calismalisin,umudunu kaybetme ama herşeye de hazır ol. Sadece beklenen gerek daha çok erken.illa her gebelikte 6. Haftada kalp atışı duYulca diye bi kaide yok
Aynn canım bekleyecm bnde ani kadar vermeyecemBence bekle canım o içerdeki yuvarlaktan bebek olusucak bende de böyleydi ilk gebeligimde 1-2 hafta bekle. Nasip allah hayirlisini versin.sonradan demezsin en azindn acaba çok mi erken kürtaj oldum
Kararım deişti canım bekleyecm.Neden beklemek istemiyorsun canım belki olusucak..belki geç döllenme oldu ..ne kaybedersin ki bikac hafta daha beklesen derim ben..
Kızlar keseyi bebeği kaçıncı haftada gördünüz?
Azaldı canım kahverengi rengide az az geliyor ama yine de günlük pet kirleniyor. Hayırlısı artık bekliyorum sağlıklıysa benimle kalacaktır zaten. Yaşım da var artık hayat bilemiyorum ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Bu tarz şeyler olabiliyormuş sonuçta örnekleri var.
Haklisin sonuna kadar. Bazi seyleri bende insanlari korkutmamak adina yazmiyorum. Bu enfeksiyon korkutucu bi olay hamilelikte.Kizlar ben idrar yolu enfeksiyonundan cok cektm felaket tellali olmamak icin detaya girmicem ama ihmal etmeyn diye diyorm az bi yanma demek enfeksiyon var demektir gidin doktorunz guzel bir tedavi verir ilerlemeden gecer .
4+6 da keseyi gordum. Bir hafta sonra kese buyumustu ama bebek gorunmedi. 6+6da kalp atisi ve bebek goruldu ama vajinal. Biraz geriden geliyo gibiydi. Bu hafta dun drda normal gunumde ciktiKızlar keseyi bebeği kaçıncı haftada gördünüz?
Keseyi 5+2de yolksacı 6+2de bebegi 7+0 da. Ama geç döllenmeymis bebegi gorunce 6+0 a cekmisti doktor tekrar canimKızlar keseyi bebeği kaçıncı haftada gördünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?