2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Olabilir canım dikkat etmek lazım yanma çünkü hep usutmekten olur.bol bol su iç iyi gelir

Olabilir canım dikkat etmek lazım yanma çünkü hep usutmekten olur.bol bol su iç iyi gelir
Kizlar ben idrar yolu enfeksiyonundan cok cektm felaket tellali olmamak icin detaya girmicem ama ihmal etmeyn diye diyorm az bi yanma demek enfeksiyon var demektir gidin doktorunz guzel bir tedavi verir ilerlemeden gecer .

Kizlar ben idrar yolu enfeksiyonundan cok cektm felaket tellali olmamak icin detaya girmicem ama ihmal etmeyn diye diyorm az bi yanma demek enfeksiyon var demektir gidin doktorunz guzel bir tedavi verir ilerlemeden gecer .
Evet bende cikti 2 tane suda erimeli antibiyotik verdi. Idrar tahlilinde cikmisti rutin tahlilleri yaptirdiysaniz cikmasi lazm orda

Reactions: Eva
Bende çok çektim sürekli gittim ama her yıl tekrarladı özellikle kışın benimki hep usutmekten dolayı.
şimdi de idrar tahlili yapıldı bi sıkıntı varsa çıkar zaten ama inş yoktur

Bi bilsem nden böyle konustuklarını dün agladm ilgilenmedi bile doktoruma severek gidiyordum ama bu durumda soguttu kndınden son adet tarıhm 12 hazıran ama doktor bi hafta gec geliyo ben klomen ve catlatma ignesi yle hamile kldım bu yuzden yani 25inde igne oldum neyse 19 olarak degiştırdık adet günümü ona göre dün 6+3 Dü ama göremedi yolk kesesi var ama arkadaslar o olunca bebek te olur dedi söyle bisey var alttan bakınca yolk kesesi nı gördü karından onu da göremedi belki bebegim yeni olusuyo bilmiyorum iyi seyler düşünmek istiyorum son betam 19 temmuzdu galiba tam bakar yazarım 3000 küsürdü
[/QUOTE]
Bence 1 hafta daha bekle bebeğin görüncek canım inşaAllah üzülme sıkma canını

Bence 1 hafta daha bekle bebeğin görüncek canım inşaAllah üzülme sıkma canını
[/QUOTE]
İnsAllah canım benım insAllah

Kızlar keseyi bebeği kaçıncı haftada gördünüz?
Canım benim bu gebeliğimde 4+5’te alttan keseyi gördü doktorum, 6+0’da kalp atışını duyduk karından. Oğlumda 5’inci haftada keseyi görmüştük, 6. haftada kalp atışını duymuştuk. Ama doktordan hastaneden değişir mi bilmiyorum ben özele gittim hep.

Neden beklemek istemiyorsun canım belki olusucak..belki geç döllenme oldu ..ne kaybedersin ki bikac hafta daha beklesen derim ben..

Eski kanamayi atiyorsun o halde. Gecmis olsun canim. Ben de 37 yasimdayim, ilk gebeligim. Bize en cok moral lazim. Yatarken ninni acip dinliyorum gevsetiyor beni. Belki sana da faydasi olur. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin.

Haklisin sonuna kadar. Bazi seyleri bende insanlari korkutmamak adina yazmiyorum. Bu enfeksiyon korkutucu bi olay hamilelikte.

Gecen hafta saglik ocaginda kan verirken idrar tahlili veremedim kaplari yokmus :/ yarin vercem. Ikidir beyaz akinti icinde yesillik goruyorum. Yada sari akinti. Bide yanma yok ama idrar yapmak istemiyorum hafif acı oluyo sanki. Bir an evvel verip baktircam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…