2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ablamın görümcesininde 2ci bebeği çocuk 14 haftalık olcak kadın daha Dr gitmemiş şok oldm
O kadarda degil yani
Bu arada ben vajinusmus atlatmis biriyim. Vajinal usgden cok korkuyodum ama kizimdan once tedavi surecimdeyken olmak zorunda kaldim. Hâla kendimi biraz kasıyorum ama korkulcak bisey yok

Normalde gunde 3 lite su icerdim. Doktor benden bunu 4 litreye cikarmami istemisti. Kanamayla birlikte biraz daha fazla ic dedi. Fakat dedigin miktar normalde bile az canim, susuzluktan kavrulurum ben

Benimde buzamana kadar hep vajinaldi ilk defa karindan lbakildi bu son gidisimde bu gnleri gorucekmiym.diyodum surekli vajinal bakilmaktan artik fobi haline geldi. Buarada 4.5-5 litre derken cok fazla degilmi . fazla su icmekte saglikli bisey deglki . bide ben cok su icemiyorum bi litre anca iciyorumdur zorlarsam bir bucuk buda iyi bsey degl.tabikide sasrdim

Kızlar geçen hafta hiç bulantım yoktu bu iki gündür o kadar midem bulanıyor ki gece bulantı ile uyandım. Bulantınızı geçirmek için ne yapıyorsunuz

Canim 4,5 - 5 litre kanamayi atlamam ve dusugu onlemek icin. Doktor su icmek haricinde ne ilac, ne igne verdi tedavi olarak. Tek caresi su dedi. Fakat gebelikte en az 3,5 litre gerekliymis. Bebegin saglikli gelisimi ve enfeksiyon icin cok onemliymis.

Kızlar geçen hafta hiç bulantım yoktu bu iki gündür o kadar midem bulanıyor ki gece bulantı ile uyandım. Bulantınızı geçirmek için ne yapıyorsunuz

Tiksinme haricinde su ana kadar bulanti ya da istifra yasamadim. Doktorum bunun icin 2 saatte bir 6 ogun yapmami soyledi. Ara ogunlerde ozellikle ceviz var. Hemen bebegin beyin gelisimi icin, hem bulantilar icinmis. Gunde 7 tam ceviz ici yediriyor diyetisyenim ve doktorum. Boyle yapmasaydim bulantim olur muydu bilmiyorum tabi. Gecmis olsun.

Çok teşekkür ederim

Keseyi 5+2de yolksacı 6+2de bebegi 7+0 da. Ama geç döllenmeymis bebegi gorunce 6+0 a cekmisti doktor tekrar canim
Merhaba canım benim 19 haziran sonadet sonuçlarım cumartesi325 pazartesi 907 3 gün sonrada perşemce günü 3300dü ama kese nokta gibi göründü. 5+5de alttan bakıldı doktor keseyi gördü emriyo da var ama yolksac yok dedi. 1 hafta sonra gel kalbi atmıyorsa kürtaj yaparız dedi. Ordan çıktım bende moraller sıfır oldu başka 2 doktora gittim. İkiside karından baktı 5+5 kese var şu an için herşey yolunda dedi. Benim yarın randevum var kontrol olacağım ama çok korkuyorum sende yolksacı sonra gördüm deyince merak ettim. Yollksac hakkında bilgim yok. Durumum hakkında yorumun var mı?

Canim 4,5 - 5 litre kanamayi atlamam ve dusugu onlemek icin. Doktor su icmek haricinde ne ilac, ne igne verdi tedavi olarak. Tek caresi su dedi. Fakat gebelikte en az 3,5 litre gerekliymis. Bebegin saglikli gelisimi ve enfeksiyon icin cok onemliymis.
Zorlasamda olmuyo ozellikle dun migren atagi yasadim bir iki bardak su ictim oda beni alt ust etti . bugnde zor ictm ictikce midem bulaniyor sanki. Normaldede boyleydim suyu cok icince bulanti yapiyor. Cok dedgm.bir litreden fazlasi

Zorlasamda olmuyo ozellikle dun migren atagi yasadim bir iki bardak su ictim oda beni alt ust etti . bugnde zor ictm ictikce midem bulaniyor sanki. Normaldede boyleydim suyu cok icince bulanti yapiyor. Cok dedgm.bir litreden fazlasi

Canim migrenin en iyi ilaci su. Ya da ilik sut. İkincisini dene istersen. Gecmis olsun

Merhabalar, iki hafta önce pazartesi köye gitmiştim. Köye gidiş kararı ani oldu. Doktor randevumdan önceydi. Dayanamadım pazar günü devletin aciline gittim. Sata göre 6+1dim. doktor 6+0 görünüyor dedi, önemsemedim çünkü adetim pek de düzenli değildir. Kalp atışını gördüğünü söyledi , içim rahatladı. Köye gideceğim dedim, gidebilirsin dedi. Pazartesi sabah erken köye gittim. Internet, telefon vs cekmiyor, baya uzak kaldım. Geçen pazar döndüm, pazartesiye randevu almıştım. Sata göre 7+3tüm. Kalp atışını duydum. Doktora arabamızla mardinden istanbula bir gün konaklayarak gideceğiz, sorun olur mu dedim. 3 saatte bir yarım saat mola verip ayaklarını uzat, sorun olmaz dedi. Dün yola çıktık, arkada bir köşede ben, diğer köşede kızım oto koltuğundaydı. Eşimin arkasına oturup ön çarprazımdaki yanı eşimin yanındaki koltuğa ayağımı uzattım. Ayaklarım çoğu zaman yüksekteydi, bazen de bağdaş kuruyordum. Ayaklarım hemen hemen hiç şişmedi. En geç iki saatte bir mola verdik. Dün yola çıktık, bugün istanbula ulaştık. Gece ankarada dinlendik. En zor yanı lavaboların bazılarının kirli olmasıydı.

Doktorum geçen pazartesi kontroldeyken 20 gün sonra tekrar kontrole gel, burda olmazsan istanbulda kontrole git dedi. Öğretmenim, boştayım. Ağustos sonuna kadar kalmayı düşünüyorum o yüzden kontrol istanbulda olur. Bu hamileligimde çok doktor değiştirecem anlaşılan. Bu arada mardinde 24 saat klima açıktı, istanbulda pencere kapatıyoruz. Bütün dengelerim alt üst oldu. Oh be demedim değil, pişiyorduk resmen.

ayni beni anlatmissin sanki gecen hafta biz de oyleydik diger kuzimla arkada ara ara uzanxim bazi yolllar o kadar kotuydu ki cukurlu baya korktuk ama cok sukur bi sıkıntı olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…