O kadarda degil yaniAblamın görümcesininde 2ci bebeği çocuk 14 haftalık olcak kadın daha Dr gitmemiş şok oldm
Canım, ne kadar su içiyorsun? Kanama için doktor bana su içeceksin 4,5-5 litre, ve sürekli idrara çıkacaksın ki hem kanaman dursun hem için temizlensin dedi. Benim şu an günlük pedim sendeki gibi olmuyor.
Aslinda su litresi fazla gibi duruyor. Hamileligimi ogrendigimden beri 1.5 litrenin altinda su icmedim asla ve 3ü buldugu zamanlar oldu. Ama en son verdigim idrar testinde, az su ictigimle ilgili konustu doktorum, canim sikildi , demek ki 1.5 litre gercekten az ve hemen enfeksiyon oluyor bu durumda. En az 2,5-3 olcak dmek
Nasıl bekliyooor çok şaşırdımAblamın görümcesininde 2ci bebeği çocuk 14 haftalık olcak kadın daha Dr gitmemiş şok oldm
Benimde buzamana kadar hep vajinaldi ilk defa karindan lbakildi bu son gidisimde bu gnleri gorucekmiym.diyodum surekli vajinal bakilmaktan artik fobi haline geldi. Buarada 4.5-5 litre derken cok fazla degilmi . fazla su icmekte saglikli bisey deglki . bide ben cok su icemiyorum bi litre anca iciyorumdur zorlarsam bir bucuk buda iyi bsey degl.tabikide sasrdimCanım, ne kadar su içiyorsun? Kanama için doktor bana su içeceksin 4,5-5 litre, ve sürekli idrara çıkacaksın ki hem kanaman dursun hem için temizlensin dedi. Benim şu an günlük pedim sendeki gibi olmuyor.
Evham yapmadan, güzellikleri düşünerek geçireceğiz. Cennet boşuna annelerin ayağının altına serilmemiş. Vakti şimdiymiş demek. ^_^ hayırlısıyla atlatacağız bu demleri de inşallah. ☺
Benim bütün kontrollerim vajinal, mecbur çünkü myom ile birlikte takip ediliyor bebek. Doktor rahatlatıyor canım. ☺
Benimde buzamana kadar hep vajinaldi ilk defa karindan lbakildi bu son gidisimde bu gnleri gorucekmiym.diyodum surekli vajinal bakilmaktan artik fobi haline geldi. Buarada 4.5-5 litre derken cok fazla degilmi . fazla su icmekte saglikli bisey deglki . bide ben cok su icemiyorum bi litre anca iciyorumdur zorlarsam bir bucuk buda iyi bsey degl.tabikide sasrdim
Kızlar geçen hafta hiç bulantım yoktu bu iki gündür o kadar midem bulanıyor ki gece bulantı ile uyandım. Bulantınızı geçirmek için ne yapıyorsunuz
Çok teşekkür ederimTiksinme haricinde su ana kadar bulanti ya da istifra yasamadim. Doktorum bunun icin 2 saatte bir 6 ogun yapmami soyledi. Ara ogunlerde ozellikle ceviz var. Hemen bebegin beyin gelisimi icin, hem bulantilar icinmis. Gunde 7 tam ceviz ici yediriyor diyetisyenim ve doktorum. Boyle yapmasaydim bulantim olur muydu bilmiyorum tabi. Gecmis olsun.
Merhaba canım benim 19 haziran sonadet sonuçlarım cumartesi325 pazartesi 907 3 gün sonrada perşemce günü 3300dü ama kese nokta gibi göründü. 5+5de alttan bakıldı doktor keseyi gördü emriyo da var ama yolksac yok dedi. 1 hafta sonra gel kalbi atmıyorsa kürtaj yaparız dedi. Ordan çıktım bende moraller sıfır oldu başka 2 doktora gittim. İkiside karından baktı 5+5 kese var şu an için herşey yolunda dedi. Benim yarın randevum var kontrol olacağım ama çok korkuyorum sende yolksacı sonra gördüm deyince merak ettim. Yollksac hakkında bilgim yok. Durumum hakkında yorumun var mı?Keseyi 5+2de yolksacı 6+2de bebegi 7+0 da. Ama geç döllenmeymis bebegi gorunce 6+0 a cekmisti doktor tekrar canim
Zorlasamda olmuyo ozellikle dun migren atagi yasadim bir iki bardak su ictim oda beni alt ust etti . bugnde zor ictm ictikce midem bulaniyor sanki. Normaldede boyleydim suyu cok icince bulanti yapiyor. Cok dedgm.bir litreden fazlasiCanim 4,5 - 5 litre kanamayi atlamam ve dusugu onlemek icin. Doktor su icmek haricinde ne ilac, ne igne verdi tedavi olarak. Tek caresi su dedi. Fakat gebelikte en az 3,5 litre gerekliymis. Bebegin saglikli gelisimi ve enfeksiyon icin cok onemliymis.
Benimde su midemi bulandiriyorBenim su da midemi bulandiriyorbide kendi evimizde degiliz tatildeyiz insan guzel beslenemiyor. O yuzden tatili erken bitirmeye karar verdik
Zorlasamda olmuyo ozellikle dun migren atagi yasadim bir iki bardak su ictim oda beni alt ust etti . bugnde zor ictm ictikce midem bulaniyor sanki. Normaldede boyleydim suyu cok icince bulanti yapiyor. Cok dedgm.bir litreden fazlasi
ayni beni anlatmissin sanki gecen hafta biz de oyleydik diger kuzimla arkada ara ara uzanxim bazi yolllar o kadar kotuydu ki cukurlu baya korktuk ama cok sukur bi sıkıntı olmadiMerhabalar, iki hafta önce pazartesi köye gitmiştim. Köye gidiş kararı ani oldu. Doktor randevumdan önceydi. Dayanamadım pazar günü devletin aciline gittim. Sata göre 6+1dim. doktor 6+0 görünüyor dedi, önemsemedim çünkü adetim pek de düzenli değildir. Kalp atışını gördüğünü söyledi , içim rahatladı. Köye gideceğim dedim, gidebilirsin dedi. Pazartesi sabah erken köye gittim. Internet, telefon vs cekmiyor, baya uzak kaldım. Geçen pazar döndüm, pazartesiye randevu almıştım. Sata göre 7+3tüm. Kalp atışını duydum. Doktora arabamızla mardinden istanbula bir gün konaklayarak gideceğiz, sorun olur mu dedim. 3 saatte bir yarım saat mola verip ayaklarını uzat, sorun olmaz dedi. Dün yola çıktık, arkada bir köşede ben, diğer köşede kızım oto koltuğundaydı. Eşimin arkasına oturup ön çarprazımdaki yanı eşimin yanındaki koltuğa ayağımı uzattım. Ayaklarım çoğu zaman yüksekteydi, bazen de bağdaş kuruyordum. Ayaklarım hemen hemen hiç şişmedi. En geç iki saatte bir mola verdik. Dün yola çıktık, bugün istanbula ulaştık. Gece ankarada dinlendik. En zor yanı lavaboların bazılarının kirli olmasıydı.
Boşverelim bzi çevreyi. O çevremizdekilere bakarsak başımız belada demektirHep çevrem olumsuz şeyler söylüyor o yüzden belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?