- 9 Kasım 2018
- 1.174
- 1.864
- 53
- 33
Inşallah da olmaz canim kusma çok kotuymusKizimda venimde 9 haftada basladi 17ye kadar sürdü. Bunda bulanti var kusma yok
Doktorum çok zorda kalırsan günde 3 taneye kadar parol içebilirsin dedi. Benim de kesmiyor parol ama o sırada kafamı kesmekten iyidir :)))Sagol canimSanada gecmis olsn parol.iciliyomu hamilelikte gerci o bana iyi gelmiyo minoset ictm oda fayda etmedi normaldede arveles kullaniyorm oda kesmezee igne oluyorm acilde ama katlanfm busefer napalm
Canım benimde kanamam var ve ben duş alıyorum ama hızlandırılmış bir şekilde . Oturarak alabilme şansın varsa onuda yapabilirsin bence
İnşaAllah canımİnşallah canım kırmızı olmadığı sürece sıkıntı olmaz
Ilk 6 ay kilo almak onemli fegl ozman son 3 aymi bebek aliyor?Canım ben 2,5 kg verdim fakat söylemiştim. Diyetisyen kontrolundeyim. İlaç tedavisi görürken gebe kalmıştım ve yaklaşık 15 kg aldırmıştı ilaçlar. Doktorum ve diyetisyenimin gözetiminde önce o kiloyu verebildiğim kadar verip son 3 ay bebeğe kilo aldırılacak. Maksimum 7 kg fazla ile doğum hedefleniyor şu an.
Bu durumum olmasaymış dahi ilk 3 ay kilo almamak şartmış. Doktorum öyle demişti.
Canım geç döllenme olmuş olamaz mı??Umut olursun insAllah bana benım de görülür insAllah 6+2 ckti alttan da baktı karından da ama yok kese büyümüs yolk kesesi de var ama bebegi göremedi olusması lazm bu haftada 1 hafta bekle ama sonuc degismz dedi bnde beklemek istemiym pazar bayram cumartesi kapalıyız cuma gel dedi bakım yarın da aynı derse baska dktor mecburen kürtaj olcm
Cok sagol canm Allah razi olsun senden. Ins canmCanim ayni şeyleri bende yasadim yüreğini ferah tut bebegin herşeyden etkilenir huzurlu ol dua et hersey yoluna girer Rabbim bize onları yazdiysa hiçbirşey olmaz korkma
Tup bebek transferinden sonra bana dus alablirsn ama otururarak alma ayakta al demislerdi oturarak almak iyi bisey olmayablr diye dusunuyorm boyle denmesjnin bir sebebi olmaliCanım benimde kanamam var ve ben duş alıyorum ama hızlandırılmış bir şekilde . Oturarak alabilme şansın varsa onuda yapabilirsin bence
Ilk 6 ay kilo almak onemli fegl ozman son 3 aymi bebek aliyor?
Ben inaniyorum bebek var annesi. Sen icini ferah tut. Dua et bol bol. Sakın acele etme kurtaj icin sakın. Baska doktora git mutlakaUmut olursun insAllah bana benım de görülür insAllah 6+2 ckti alttan da baktı karından da ama yok kese büyümüs yolk kesesi de var ama bebegi göremedi olusması lazm bu haftada 1 hafta bekle ama sonuc degismz dedi bnde beklemek istemiym pazar bayram cumartesi kapalıyız cuma gel dedi bakım yarın da aynı derse baska dktor mecburen kürtaj olcm
Saol canım insAllah vardır cuma yinee o doktora gidecm snra yine ayni seyi derse baska dktora gidecm riske atmayacam bunu daBen inaniyorum bebek var annesi. Sen icini ferah tut. Dua et bol bol. Sakın acele etme kurtaj icin sakın. Baska doktora git mutlaka
Hayr canim 6 aylik bebek bir kilo civari oluyor bildigim kadariyla bunun kesesi suyu bebegin esi kan artisi hepsini hesaplarsak 3-5 kilo almis olunur bence ama arkadasimz diyet yaptigi icin kendi verdikce bebek alsada tartida bir degism gormez son 2ayda hizli kilo aliyor benek haftada yada iki haftada 200-750 gram arasi olablr buyuzdn anne ve son aylarda hizli kilo aliyor bebekle beraber suyu kani herseyide buyuyor haliyle onun aldigi 200 gram bize iki kati geliyodr . tabi net bilgilerm yokta tahmini konusuyorm tecrubeliler daha iyi bilirIlk 6 ay kilo almak onemli fegl ozman son 3 aymi bebek aliyor?
Parol beni hemen kusturuyor bazen dayanqmicak kadar midem bulaninca iciyorm :) evet kafami kesmek istiyorm diyorm.bende kriz gelince her migreni olanda ayni dusunce :)Doktorum çok zorda kalırsan günde 3 taneye kadar parol içebilirsin dedi. Benim de kesmiyor parol ama o sırada kafamı kesmekten iyidir :)))
Dogru diyosn bebek zaten depolardan beesleniyomus biz aliyoruz hemen hamilelikten diyoruz benm alma sebebim gerci yattgm icn yiyip icip yatiyorm 2 haftadir 500 gran aldim bu sebepten dolayiDetay sormadım, bu plan çok kişisel ve önceki kullandığım ilaçlarla alakalı. Perinatolog ve diyetisyenimin ortak gorusu. Net bildiğim şey ilk 3 ay gram dahi alınmamalı.
Azaldı canım kahverengi rengide az az geliyor ama yine de günlük pet kirleniyor. Hayırlısı artık bekliyorum sağlıklıysa benimle kalacaktır zaten. Yaşım da var artık hayat bilemiyorum ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Bu tarz şeyler olabiliyormuş sonuçta örnekleri var.Sağol canım. Azaldı mı kanaman?
Aa onu ilk kez duyuyorum açıkçası bende duş almaktan korktum ilk önce adet döneminde de duştan sonra çoğalır ya onu düşündüm önce sonra da aldım ayakta aldım ve kanamaya etkisi olmadı zatenTup bebek transferinden sonra bana dus alablirsn ama otururarak alma ayakta al demislerdi oturarak almak iyi bisey olmayablr diye dusunuyorm boyle denmesjnin bir sebebi olmali
Bilmiyorm canim ama bana eltim morluklar ve agri giderici masajla uygulanan bir krem vermsti arnica diyeProgestan igne sonrası rahatlatmak için bana tüp bebek tedavisinde bir krem vermişlerdi. Ama şuan adını hatırlayamıyorum. Şuan çift doz vuruluyorum tek seferde bide fena ağrısı oluyor da o kremi bilen var mı?
Iyi bari canim bende bu sekilde aliyorm ilik soguga yakin bir suyla . embryo sicagi sevmez diyolardi kaynar suyla yikanma diyolardiAa onu ilk kez duyuyorum açıkçası bende duş almaktan korktum ilk önce adet döneminde de duştan sonra çoğalır ya onu düşündüm önce sonra da aldım ayakta aldım ve kanamaya etkisi olmadı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?