2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sagol canimSanada gecmis olsn parol.iciliyomu hamilelikte gerci o bana iyi gelmiyo minoset ictm oda fayda etmedi normaldede arveles kullaniyorm oda kesmezee igne oluyorm acilde ama katlanfm busefer napalm
Doktorum çok zorda kalırsan günde 3 taneye kadar parol içebilirsin dedi. Benim de kesmiyor parol ama o sırada kafamı kesmekten iyidir :)))

Ilk 6 ay kilo almak onemli fegl ozman son 3 aymi bebek aliyor?

Canım geç döllenme olmuş olamaz mı??
Nezaman öğrendin gebeliğini? Hcg değerin kaçtı en son

Mesela benim son adet tarihim 19 haziran ona göre suan 6+3 haftalık hamileyim

Ama geç döllendi şuan 3.5 4 haftalık bebeğim

Bide bende ilk kızımı 7 haftalıkken görmüştüm 6nhaftalikken bakmamıştı bile

Niye bu doktorlar böyle ümitsizlik veriyo anlamıyorum çok kızıyorum

Canim ayni şeyleri bende yasadim yüreğini ferah tut bebegin herşeyden etkilenir huzurlu ol dua et hersey yoluna girer Rabbim bize onları yazdiysa hiçbirşey olmaz korkma
Cok sagol canm Allah razi olsun senden. Ins canm

Canım benimde kanamam var ve ben duş alıyorum ama hızlandırılmış bir şekilde . Oturarak alabilme şansın varsa onuda yapabilirsin bence
Tup bebek transferinden sonra bana dus alablirsn ama otururarak alma ayakta al demislerdi oturarak almak iyi bisey olmayablr diye dusunuyorm boyle denmesjnin bir sebebi olmali

Ben inaniyorum bebek var annesi. Sen icini ferah tut. Dua et bol bol. Sakın acele etme kurtaj icin sakın. Baska doktora git mutlaka

QUOTE="Polat006, post: 60757689, member: 935980"]
Canım geç döllenme olmuş olamaz mı??
Nezaman öğrendin gebeliğini? Hcg değerin kaçtı en son

Mesela benim son adet tarihim 19 haziran ona göre suan 6+3 haftalık hamileyim

Ama geç döllendi şuan 3.5 4 haftalık bebeğim

Bide bende ilk kızımı 7 haftalıkken görmüştüm 6nhaftalikken bakmamıştı bile

Niye bu doktorlar böyle ümitsizlik veriyo anlamıyorum çok kızıyorum
[/QUOTE]
Bi bilsem nden böyle konustuklarını dün agladm ilgilenmedi bile doktoruma severek gidiyordum ama bu durumda soguttu kndınden son adet tarıhm 12 hazıran ama doktor bi hafta gec geliyo ben klomen ve catlatma ignesi yle hamile kldım bu yuzden yani 25inde igne oldum neyse 19 olarak degiştırdık adet günümü ona göre dün 6+3 Dü ama göremedi yolk kesesi var ama arkadaslar o olunca bebek te olur dedi söyle bisey var alttan bakınca yolk kesesi nı gördü karından onu da göremedi belki bebegim yeni olusuyo bilmiyorum iyi seyler düşünmek istiyorum son betam 19 temmuzdu galiba tam bakar yazarım 3000 küsürdü

Ilk 6 ay kilo almak onemli fegl ozman son 3 aymi bebek aliyor?
Hayr canim 6 aylik bebek bir kilo civari oluyor bildigim kadariyla bunun kesesi suyu bebegin esi kan artisi hepsini hesaplarsak 3-5 kilo almis olunur bence ama arkadasimz diyet yaptigi icin kendi verdikce bebek alsada tartida bir degism gormez son 2ayda hizli kilo aliyor benek haftada yada iki haftada 200-750 gram arasi olablr buyuzdn anne ve son aylarda hizli kilo aliyor bebekle beraber suyu kani herseyide buyuyor haliyle onun aldigi 200 gram bize iki kati geliyodr . tabi net bilgilerm yokta tahmini konusuyorm tecrubeliler daha iyi bilir

Doktorum çok zorda kalırsan günde 3 taneye kadar parol içebilirsin dedi. Benim de kesmiyor parol ama o sırada kafamı kesmekten iyidir :)))
Parol beni hemen kusturuyor bazen dayanqmicak kadar midem bulaninca iciyorm :) evet kafami kesmek istiyorm diyorm.bende kriz gelince her migreni olanda ayni dusunce :)

Detay sormadım, bu plan çok kişisel ve önceki kullandığım ilaçlarla alakalı. Perinatolog ve diyetisyenimin ortak gorusu. Net bildiğim şey ilk 3 ay gram dahi alınmamalı.
Dogru diyosn bebek zaten depolardan beesleniyomus biz aliyoruz hemen hamilelikten diyoruz benm alma sebebim gerci yattgm icn yiyip icip yatiyorm 2 haftadir 500 gran aldim bu sebepten dolayi

Sağol canım. Azaldı mı kanaman?
Azaldı canım kahverengi rengide az az geliyor ama yine de günlük pet kirleniyor. Hayırlısı artık bekliyorum sağlıklıysa benimle kalacaktır zaten. Yaşım da var artık hayat bilemiyorum ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Bu tarz şeyler olabiliyormuş sonuçta örnekleri var.

Tup bebek transferinden sonra bana dus alablirsn ama otururarak alma ayakta al demislerdi oturarak almak iyi bisey olmayablr diye dusunuyorm boyle denmesjnin bir sebebi olmali
Aa onu ilk kez duyuyorum açıkçası bende duş almaktan korktum ilk önce adet döneminde de duştan sonra çoğalır ya onu düşündüm önce sonra da aldım ayakta aldım ve kanamaya etkisi olmadı zaten

Progestan igne sonrası rahatlatmak için bana tüp bebek tedavisinde bir krem vermişlerdi. Ama şuan adını hatırlayamıyorum. Şuan çift doz vuruluyorum tek seferde bide fena ağrısı oluyor da o kremi bilen var mı?

Bilmiyorm canim ama bana eltim morluklar ve agri giderici masajla uygulanan bir krem vermsti arnica diye

Aa onu ilk kez duyuyorum açıkçası bende duş almaktan korktum ilk önce adet döneminde de duştan sonra çoğalır ya onu düşündüm önce sonra da aldım ayakta aldım ve kanamaya etkisi olmadı zaten
Iyi bari canim bende bu sekilde aliyorm ilik soguga yakin bir suyla . embryo sicagi sevmez diyolardi kaynar suyla yikanma diyolardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…