2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Niye alttan baktiki canım

Keseyi 5+2de yolksacı 6+2de bebegi 7+0 da. Ama geç döllenmeymis bebegi gorunce 6+0 a cekmisti doktor tekrar canim
Anladm canım benimde geç döllenme oldu şuan sata göre 6+3 hamileyim
Ama daha 3.5 4 haftalık bebeğim perşembe günü öğrendim hamileliği cuma değerin 63tü

Eski kanamayi atiyorsun o halde. Gecmis olsun canim. Ben de 37 yasimdayim, ilk gebeligim. Bize en cok moral lazim. Yatarken ninni acip dinliyorum gevsetiyor beni. Belki sana da faydasi olur. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin.
:) bende beni mutlu eden şeyleri yapıyorum hoş evde yatarak ne yapilabilirse ama pozitif bakıyorum olaya benim yapabileceğim bişey yok sonuçta bugüne kadar çok emek verdim bebek için. Herşeyin hayırlısı diyorum ben. Benim 10 yıl önce 11 haftalıkken kalbi durmuştu sonrasında bir daha hamile kalamadım tüp bebek aşılama ama şimdi yine normal yolla hamile kaldım demekki vakti değilmiş bilemiyorum. Yani ne zaman ne olacağı belli değil ki sağlıklı bir şekilde kucağımiza alana kadar

4+6 da keseyi gordum. Bir hafta sonra kese buyumustu ama bebek gorunmedi. 6+6da kalp atisi ve bebek goruldu ama vajinal. Biraz geriden geliyo gibiydi. Bu hafta dun drda normal gunumde cikti
Ben korkuyorum ya vajinal bakılmasına
Benim değer henüz çok düşük şuan 120 küsürlerde tahminimce anca 10 güne gideblrm herlde

Ben korkuyorum ya vajinal bakılmasına
Benim değer henüz çok düşük şuan 120 küsürlerde tahminimce anca 10 güne gideblrm herlde
Hemen bebek gorunmuyor. 6+6da devllet hastanesinde dr bebek var kal atisi yok dedi hemen 1 saat icinde ozel hastaneye gittim vajinal kalp atisini duydum. Sabret bbekle stres yasamamis olursun

Canım, ne kadar su içiyorsun? Kanama için doktor bana su içeceksin 4,5-5 litre, ve sürekli idrara çıkacaksın ki hem kanaman dursun hem için temizlensin dedi. Benim şu an günlük pedim sendeki gibi olmuyor.

Evham yapmadan, güzellikleri düşünerek geçireceğiz. Cennet boşuna annelerin ayağının altına serilmemiş. Vakti şimdiymiş demek. ^_^ hayırlısıyla atlatacağız bu demleri de inşallah.

Çoğu kişi vajinal görmüş ben korkuyorum vajinal den inşaAllah usg de görünür

Benim bütün kontrollerim vajinal, mecbur çünkü myom ile birlikte takip ediliyor bebek. Doktor rahatlatıyor canım.

Doktor gercekten cok onemli. Dun gittigim dr gayet guleryuzluydu. Hosgeldin nasilsin dedi. Insancil yaklasti oncekiler hemen sikayetiniz nedir deyip araya sınır koyuyolardi. Sonra endisenlendirmeden aciklayici anlatimlar yapti konusurken bile usgyi hep karnimda tuttu ama sıkışık degildim bebek belli belirsizdi. Apandisit ve sezerryan yerlerime bakti vs. Rahatlatti yanii. Kizimdaki dr da genel olarak boyleydi. Ama adami ben cok bunalttim doguma yakin ve dogumda hic ilgilenmedi. Simdi o yuzden buna sık gitmicem

Hemen bebek gorunmuyor. 6+6da devllet hastanesinde dr bebek var kal atisi yok dedi hemen 1 saat icinde ozel hastaneye gittim vajinal kalp atisini duydum. Sabret bbekle stres yasamamis olursun
İnşaAllah canım 2.ci bebeğim biraz daha sabırlı olurm beklerim inşaAllah olmadı bayram sonu giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…