- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Haklisn canimHaklisin sonuna kadar. Bazi seyleri bende insanlari korkutmamak adina yazmiyorum. Bu enfeksiyon korkutucu bi olay hamilelikte.
Niye alttan baktiki canımCanım benim bu gebeliğimde 4+5’te alttan keseyi gördü doktorum, 6+0’da kalp atışını duyduk karından. Oğlumda 5’inci haftada keseyi görmüştük, 6. haftada kalp atışını duymuştuk. Ama doktordan hastaneden değişir mi bilmiyorum ben özele gittim hep.
Anladm canım benimde geç döllenme oldu şuan sata göre 6+3 hamileyimKeseyi 5+2de yolksacı 6+2de bebegi 7+0 da. Ama geç döllenmeymis bebegi gorunce 6+0 a cekmisti doktor tekrar canim
Ben sata göre 7+6 da gördüm. Ayrıca karından değil vajinal. Karından görünmedi. Öyüzden kimse panik yapmasın. Sabretmek en güzeliKızlar keseyi bebeği kaçıncı haftada gördünüz?
:) bende beni mutlu eden şeyleri yapıyorum hoş evde yatarak ne yapilabilirse ama pozitif bakıyorum olaya benim yapabileceğim bişey yok sonuçta bugüne kadar çok emek verdim bebek için. Herşeyin hayırlısı diyorum ben. Benim 10 yıl önce 11 haftalıkken kalbi durmuştu sonrasında bir daha hamile kalamadım tüp bebek aşılama ama şimdi yine normal yolla hamile kaldım demekki vakti değilmiş bilemiyorum. Yani ne zaman ne olacağı belli değil ki sağlıklı bir şekilde kucağımiza alana kadarEski kanamayi atiyorsun o halde. Gecmis olsun canim. Ben de 37 yasimdayim, ilk gebeligim. Bize en cok moral lazim. Yatarken ninni acip dinliyorum gevsetiyor beni. Belki sana da faydasi olur. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin.
Ben korkuyorum ya vajinal bakılmasına4+6 da keseyi gordum. Bir hafta sonra kese buyumustu ama bebek gorunmedi. 6+6da kalp atisi ve bebek goruldu ama vajinal. Biraz geriden geliyo gibiydi. Bu hafta dun drda normal gunumde cikti
Kesinlikle acele etmemek en güzeli benim doktorum vajinal muayene etmek istemiyor zaten bende ısrar etmedim hiçBen sata göre 7+6 da gördüm. Ayrıca karından değil vajinal. Karından görünmedi. Öyüzden kimse panik yapmasın. Sabretmek en güzeli
Çoğu kişi vajinal görmüşBen sata göre 7+6 da gördüm. Ayrıca karından değil vajinal. Karından görünmedi. Öyüzden kimse panik yapmasın. Sabretmek en güzeli
Hemen bebek gorunmuyor. 6+6da devllet hastanesinde dr bebek var kal atisi yok dedi hemen 1 saat icinde ozel hastaneye gittim vajinal kalp atisini duydum. Sabret bbekle stres yasamamis olursunBen korkuyorum ya vajinal bakılmasına
Benim değer henüz çok düşük şuan 120 küsürlerde tahminimce anca 10 güne gideblrm herlde
:) bende beni mutlu eden şeyleri yapıyorum hoş evde yatarak ne yapilabilirse ama pozitif bakıyorum olaya benim yapabileceğim bişey yok sonuçta bugüne kadar çok emek verdim bebek için. Herşeyin hayırlısı diyorum ben. Benim 10 yıl önce 11 haftalıkken kalbi durmuştu sonrasında bir daha hamile kalamadım tüp bebek aşılama ama şimdi yine normal yolla hamile kaldım demekki vakti değilmiş bilemiyorum. Yani ne zaman ne olacağı belli değil ki sağlıklı bir şekilde kucağımiza alana kadar
Çoğu kişi vajinal görmüşben korkuyorum vajinal den inşaAllah usg de görünür
İnşaAllah canım 2.ci bebeğim biraz daha sabırlı olurm beklerim inşaAllah olmadı bayram sonu giderimHemen bebek gorunmuyor. 6+6da devllet hastanesinde dr bebek var kal atisi yok dedi hemen 1 saat icinde ozel hastaneye gittim vajinal kalp atisini duydum. Sabret bbekle stres yasamamis olursun
Karından gözükmez diye.Niye alttan baktiki canım
Anladm canım miyom kaçtane büyükmü?Benim bütün kontrollerim vajinal, mecbur çünkü myom ile birlikte takip
Anladm canım miyom kaçtane büyükmü?
Normalde alttan çok önermezler ya 1 hafta sonra gel diye yollarlar o yüzden sordum canmKarından gözükmez diye.
Benimde ikinci. Ama anksiyete hastasi olunca rahat olamiyorsun malesefİnşaAllah canım 2.ci bebeğim biraz daha sabırlı olurm beklerim inşaAllah olmadı bayram sonu giderim
Hiçbirşey yokki korkulucak. Kesinlikle hiçbir zararıda yok. Anma biz kadınlar biraz korkuyoruz tabi yaşadıklarımızdan dolayıÇoğu kişi vajinal görmüşben korkuyorum vajinal den inşaAllah usg de görünür
Ablamın görümcesininde 2ci bebeği çocuk 14 haftalık olcak kadın daha Dr gitmemiş şok oldmBenimde ikinci. Ama anksiyete hastasi olunca rahat olamiyorsun malesef
Hep çevrem olumsuz şeyler söylüyor o yüzden belkideHiçbirşey yokki korkulucak. Kesinlikle hiçbir zararıda yok. Anma biz kadınlar biraz korkuyoruz tabi yaşadıklarımızdan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?