2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Benim bi ablam ilk bebegini o ilacla dusurdu drlara guvenmiyorum bende

Canım beni cıkar listeden gebelik yok malesef bos gebelikmis bugun kalp atışını dinlemeye gittik bebek olusmams bos gebelikmis pazartesi baska Bi dktor a daha görüncem oda aynısını derse kürtaj olcam
Canım bence bekle benimde daha sadece kese gözüktü doktor daha çok erken diyor bana. Hemen karar verme ki senin sat benden sonra

Kızlar ya beyaz akıntının içinde bazen kahverengilik oluyo normalmi
Ama çok çok az
Yine de korkuyorum henüz hiç Dr gitmedm
Yerleşme kanaması yasadiysan devamı olabilir.Bende bu haftalara yerlesme kanamasi yaşadım 3 gun kahverengi şekilde ama devamında hafif peçete sürünce belli oluyordu

Arkadaşlar? Doktorum yurtdışında yarın gelecek cevap alamadım... Bu durumu yaşayanlar yorum yapabilir mi?
Canım oturarak tabiki duş alabilirsin. Zaten düşecek olsa hiçbir iğne hiçbir hap tesir etmez. 3 ay önce yaptığım düşükte doktorum öyle demişti. Ve kendiliğinden düştü. Bir arkadaşımında 5 ay boyunca adet olur gibi kanaması olmuştu ama bebeği sağ sağlim şuanda.

7+5 ken ayni sıkıntıyı yine çektim tek kullanimlik bi ilac kullandim iyidim.simdi tekrar aynisini yasiyorum.
Gbelikte çok olurmuş ama benim ilk defa başıma geldi.Benim normalde üşütunce oluyordu hamile değilken suan çok dikkat ettiğim halde zorlanıyorum.inşallah tahliller de bi sıkıntı cikmaz

Yerleşme kanaması yasadiysan devamı olabilir.Bende bu haftalara yerlesme kanamasi yaşadım 3 gun kahverengi şekilde ama devamında hafif peçete sürünce belli oluyordu
Benimde silince beyazla karısık geliyo canım
Daha perşembe öğrendim hamile oldpmu geç döllenme oldu cuma gece değerim 63.3tü
Yeni yerleşiyor daha bebeğim inşaAllah sağlıklıdır düzenli artar

Sagol canim, doktorum bu sebeple bana igne ve ilac vermedi. Yiyecek lokmasi olan doguyor, ilac ve igneler kanamayi ice yonlendiriyor diye. Yine de tedbiri elden birakmak istemedim.

Cok sıcak su iyi değil diye biliyorum.Ilık suyla alınabilir, kanama da durduysa sıkıntı olacağını sanmam

Soguga yakin suyla hemencecik dus aldim, bu bile rahatlatti. Tesekkur ederim.

Benimde silince beyazla karısık geliyo canım
Daha perşembe öğrendim hamile oldpmu geç döllenme oldu cuma gece değerim 63.3tü
Yeni yerleşiyor daha bebeğim inşaAllah sağlıklıdır düzenli artar
İnşallah canım kırmızı olmadığı sürece sıkıntı olmaz

Gbelikte çok olurmuş ama benim ilk defa başıma geldi.Benim normalde üşütunce oluyordu hamile değilken suan çok dikkat ettiğim halde zorlanıyorum.inşallah tahliller de bi sıkıntı cikmaz
Insallah temiz cikar tahlillerin. Ben gebe kalmadan once de yasadim bi kac kez bu problemi cok zor bisey insanin psikolojisini.mafediyo. geceleri kizim.cok fazla uyaniyo bu aralar yanina gidiyorum surekli bu gece uyilumasini beklerken yerde uyuya kalmisim. Normalde sandalyede oturup bekliyodum o.kadar yorgundumki biraz uzanmistim ve uyuya kalmisim. Ondan.oldugunu dusunuyorum.

Sagol canimSanada gecmis olsn parol.iciliyomu hamilelikte gerci o bana iyi gelmiyo minoset ictm oda fayda etmedi normaldede arveles kullaniyorm oda kesmezee igne oluyorm acilde ama katlanfm busefer napalm

Cnm bence bekle 8e Kadar. Baskalari 9da goren olmus en azndan 8. Haftayi bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…