Canim şimdiki gebelik hikâyemi anlatayim sana: 4 mayısta düşük yapmıştım. 16 haftalik bebeğimin kalbi durmustu. Alındı normal doğumla. Araya oruç girdi ramazan bayramından önce bi Prof a gittim histeroskopi çekildi. Korunuyodum zaten biraz toparlanayim öyle isterim diye. Bi senede 3 tane getirdiğim için biraz dinlenmek istedim. 7 haziran da adet oldum. Benim adet günüm hiç Şaşmaz hep günümde olurumm. 7 temmuzda tekrar adet olmam gerekiyordu. Ondan 9 gün önce halsizlik baş dönmesi uyku meyilli olduğu için sağlık ocağına gittim kansızlık olabilir kan sayımı yapılsın diye. Aile hekimi dedi ki bunlar gebelik belirtileri hamile olabilir misin. Çünkü bilgisayarda cocugumun büyük olduğu ve korunmqdigim göründüğü için sormuştu. B3nde olamaz çünkü korunuyorum zaten yeni düşük yaptım demiştim. Yinede beta istemişti. Diğer gün tahlilleri mi aldım. Hiç bi sorun yok. Beta 1.20 çıktı. Düşükten dolayi az bi yüksek çıkmış ama hamile değilsin dedi. Bundan sonra olamaz adetini bekle dedi. Bizde serbest davrandık nasıl olsa bişi olmayacak diye. Adetten 1 gün önce 6 temmuzda evde test yaptım silik bi çizgi çıktı. Inanmadim test bozuktur dedim. 5 gün geçti baktım hala olmadım. Dr a gittim yok gebelik gorunmuyo dedi bi yandan rahatladım bi yandan da korktum duzensiz mi olacak diye. 10 gün geçti evde yaptım yine çıktı. Dr a tekrar gittim rahim De gebelik gorunmuyo kalinlasma bile yok dendi. Dış gebelik olabilir dediler. Kanda beta ya baktı. 295 çıktı. Çok küçük. Kese bile görünmez dedi. Ondan bi hafta sonra gittim kese göründü. Ondan da bi hafta sonra gittim kalp atışını dinledik çok şükür. Yani demem o ki. Biraz bekle bi doktorla kalma. Her doktor ayrı bişi soyluyo. İlk gittiğim doktor hemen ilaç yazdı git bunu kullan kanaman olacak düşer dedi. Çok basit bişeymis gibi. İkinci Dr kanda beta istemeseydi bu bebeğim şimdi olmayacaktı. Rabbimden ümit kesilmez sen duani eksik etme inşallah en hayırlı şekilde verecektir. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Canım bence bekle benimde daha sadece kese gözüktü doktor daha çok erken diyor bana. Hemen karar verme ki senin sat benden sonraCanım beni cıkar listeden gebelik yok malesef bos gebelikmis bugun kalp atışını dinlemeye gittik bebek olusmams bos gebelikmis pazartesi baska Bi dktor a daha görüncem oda aynısını derse kürtaj olcam
Yerleşme kanaması yasadiysan devamı olabilir.Bende bu haftalara yerlesme kanamasi yaşadım 3 gun kahverengi şekilde ama devamında hafif peçete sürünce belli oluyorduKızlar ya beyaz akıntının içinde bazen kahverengilik oluyo normalmi
Ama çok çok az
Yine de korkuyorum henüz hiç Dr gitmedm
7+5 ken ayni sıkıntıyı yine çektim tek kullanimlik bi ilac kullandim iyidim.simdi tekrar aynisini yasiyorum.Bende aynı sıkıntıyı çekiyorum tahlil verdim sonuçları bekliyorum
Canım oturarak tabiki duş alabilirsin. Zaten düşecek olsa hiçbir iğne hiçbir hap tesir etmez. 3 ay önce yaptığım düşükte doktorum öyle demişti. Ve kendiliğinden düştü. Bir arkadaşımında 5 ay boyunca adet olur gibi kanaması olmuştu ama bebeği sağ sağlim şuanda.Arkadaşlar? Doktorum yurtdışında yarın gelecek cevap alamadım... Bu durumu yaşayanlar yorum yapabilir mi?
Gbelikte çok olurmuş ama benim ilk defa başıma geldi.Benim normalde üşütunce oluyordu hamile değilken suan çok dikkat ettiğim halde zorlanıyorum.inşallah tahliller de bi sıkıntı cikmaz7+5 ken ayni sıkıntıyı yine çektim tek kullanimlik bi ilac kullandim iyidim.simdi tekrar aynisini yasiyorum.
Yok canım bekliyorum cuma gidecm yarın da gitmyecemCanım bence bekle benimde daha sadece kese gözüktü doktor daha çok erken diyor bana. Hemen karar verme ki senin sat benden sonra
Benimde silince beyazla karısık geliyo canımYerleşme kanaması yasadiysan devamı olabilir.Bende bu haftalara yerlesme kanamasi yaşadım 3 gun kahverengi şekilde ama devamında hafif peçete sürünce belli oluyordu
Canım oturarak tabiki duş alabilirsin. Zaten düşecek olsa hiçbir iğne hiçbir hap tesir etmez. 3 ay önce yaptığım düşükte doktorum öyle demişti. Ve kendiliğinden düştü. Bir arkadaşımında 5 ay boyunca adet olur gibi kanaması olmuştu ama bebeği sağ sağlim şuanda.
Cok sıcak su iyi değil diye biliyorum.Ilık suyla alınabilir, kanama da durduysa sıkıntı olacağını sanmam
İnşallah canım kırmızı olmadığı sürece sıkıntı olmazBenimde silince beyazla karısık geliyo canım
Daha perşembe öğrendim hamile oldpmu geç döllenme oldu cuma gece değerim 63.3tü
Yeni yerleşiyor daha bebeğim inşaAllah sağlıklıdır düzenli artar
Insallah temiz cikar tahlillerin. Ben gebe kalmadan once de yasadim bi kac kez bu problemi cok zor bisey insanin psikolojisini.mafediyo. geceleri kizim.cok fazla uyaniyo bu aralar yanina gidiyorum surekli bu gece uyilumasini beklerken yerde uyuya kalmisim. Normalde sandalyede oturup bekliyodum o.kadar yorgundumki biraz uzanmistim ve uyuya kalmisim. Ondan.oldugunu dusunuyorum.Gbelikte çok olurmuş ama benim ilk defa başıma geldi.Benim normalde üşütunce oluyordu hamile değilken suan çok dikkat ettiğim halde zorlanıyorum.inşallah tahliller de bi sıkıntı cikmaz
İnşallah canım yaBilmiyorum nasıl geçicek bu hamilelikler. Kendi kendimize kuruntu yapıyoruz sanırım ama analık işte. Ne desek boş. inşallah sağlıka alırız kucağımıza
Sagol canimSanada gecmis olsn parol.iciliyomu hamilelikte gerci o bana iyi gelmiyo minoset ictm oda fayda etmedi normaldede arveles kullaniyorm oda kesmezee igne oluyorm acilde ama katlanfm busefer napalmCanım bende de migren var bende yaşadım geçen gün stresten evde ışık bile açmadım karanlıkta eşim masaj yaptı parol içtim 1 tane dayanamadim ama oda kesmedi 2 gün boyunca devam etti. Ilık duş al biraz rahatlarsin geçmiş olsun
Canım benimde kanamam var ve ben duş alıyorum ama hızlandırılmış bir şekilde . Oturarak alabilme şansın varsa onuda yapabilirsin benceArkadaşlar? Doktorum yurtdışında yarın gelecek cevap alamadım... Bu durumu yaşayanlar yorum yapabilir mi?
Cnm bence bekle 8e Kadar. Baskalari 9da goren olmus en azndan 8. Haftayi bekleUmut olursun insAllah bana benım de görülür insAllah 6+2 ckti alttan da baktı karından da ama yok kese büyümüs yolk kesesi de var ama bebegi göremedi olusması lazm bu haftada 1 hafta bekle ama sonuc degismz dedi bnde beklemek istemiym pazar bayram cumartesi kapalıyız cuma gel dedi bakım yarın da aynı derse baska dktor mecburen kürtaj olcm
Sağol canım valla Rabbim kimseye böyle ağır yasatmasin inşallahAyy iyi biseymi kotu biseymi bilemedim biyandan kilolae gidiyor biyandan eziyet cekerek gitmis allah yardmcn olsn canm
Cumayı beklıyorum canım insAllah olumlu olurCnm bence bekle 8e Kadar. Baskalari 9da goren olmus en azndan 8. Haftayi bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?