regl zamani basladi cenemde 4 5 tane birden cikti. Bayadir cikmiyodu bu kadar yagli yedigim belliKizlar sizde de sivilce cikiyor mu? Oran buram sivilce oldu hep. Normalde regl dönemi bi tane çıkardı ergenlikte bile sivilcem olmadi benim
günaydın hanımlar bende bugün doktora gideceğim bakalım duyacakmıyım pıtpıtları hayırlısı inşaallah birde iğneyi soracağım bu iğne çok kalın ucu ondan çok canım acıyor belkide
Benimle de aynısınız ben ilk defa 6+4te duydum kalp atışınıCanim gittin mi doktora?
Umarim hersey yolunda cikmistir.
Seninle muhtemel dogum tarihlerimiz ayni gözüküyor. Bende yarin gideceğim.
Merak ettim gordunmu kalp atislarini bebisinin?
Kaş aldırmak ölüm ya çok acıyor ciddenregl zamani basladi cenemde 4 5 tane birden cikti. Bayadir cikmiyodu bu kadar yagli yedigim belli
Bide kaslarim orman gibi oldu. Mecbur gittim bugun kuafore yuzum aydinlandi. Canim cok aciyor sizinde aciyomu? Kizimda da ilk zamanlar cok acirdi, sonra tuyler incelmisti sık çıkmıyodu ne guzel :)
Ben 14.00da bakalim hayirlisiyla büyüyodur inşallah malum biraz yoğun bulantili kusmali bir hafta gecirdimYarin randevusu olanlarrrrrr
Aynen canmHepimizin bayramdan snra galiba:)
Tabi canm oncelikle saglikli ve hayirli evlat olmasi temennimizAy ilac gibi geldi :):) tovbe estagrfrullah saglikli hayirli evlat olsun o onemli tabide gonule soz gecmiyor :)
Aa evet sizinlede ayniyimBenimle de aynısınız ben ilk defa 6+4te duydum kalp atışını
Bak ben mecbur dayanicam, onumuzdeki 2 hafta doktorum tatilde, o donunce de ben tatile cikiyorum etti mi sana 4 haftaBen dayanabilirsem 12.haftaya kadar gitmicemher hafta kontrole mi gidilir ya manyak gibi
Bunu sen mi söylüyosunnnBen dayanabilirsem 12.haftaya kadar gitmicemher hafta kontrole mi gidilir ya manyak gibi
Benim var ☺Yarin randevusu olanlarrrrrr
Merhaba kızlar kötü haber arkadaşlara çok üzüldüm Rabbim tekrardan hayırlı evlad nasip eylesin sizi çok iyi anlıyorum benimde 3 tane bebeğim öldüCanim gittin mi doktora?
Umarim hersey yolunda cikmistir.
Seninle muhtemel dogum tarihlerimiz ayni gözüküyor. Bende yarin gideceğim.
Merak ettim gordunmu kalp atislarini bebisinin?
Öyle canım ama ultrason cok sık olunca zarar verir bebeğe diye endişeleniyorum.Bunu sen mi söylüyosunnnbende her kontrolden çıkınca öyle diyorum beş gün sonra başlıyorum gtsemmi demeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?