2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar sizde de sivilce cikiyor mu? Oran buram sivilce oldu hep. Normalde regl dönemi bi tane çıkardı ergenlikte bile sivilcem olmadi benim
regl zamani basladi cenemde 4 5 tane birden cikti. Bayadir cikmiyodu bu kadar yagli yedigim belli
Bide kaslarim orman gibi oldu. Mecbur gittim bugun kuafore yuzum aydinlandi. Canim cok aciyor sizinde aciyomu? Kizimda da ilk zamanlar cok acirdi, sonra tuyler incelmisti sık çıkmıyodu ne guzel :)

günaydın hanımlar bende bugün doktora gideceğim bakalım duyacakmıyım pıtpıtları hayırlısı inşaallah birde iğneyi soracağım bu iğne çok kalın ucu ondan çok canım acıyor belkide

Canim gittin mi doktora?
Umarim hersey yolunda cikmistir.
Seninle muhtemel dogum tarihlerimiz ayni gözüküyor. Bende yarin gideceğim.
Merak ettim gordunmu kalp atislarini bebisinin?

Ben çok meyve tüketiyorum galiba. Günde 4 kayısı , bir dal üzüm 10 tane kadar taneli , 4 ya da 5 incir, 2 armut, kuru üzüm, kuru erik 5 tane. Çok mu bu kadar. Yedikten sınra çok pişman oluyorum ama yemek istiyorum. Gebelik şekerinden de korkuyorum ama yemekten daha çok meyve yemek istiyorum.. aklım çok karışık.

Kızlar benim belim çok ağrıyor sanki yürürken beni taşımıyor gibi kilo almaktan korkuyorum Allah im bu gebelik doğum nasıl geçecek Rabbim kolaylastirsin.
İlk gebelik 70 kalıp 82 dogurmustum
Şimdi 78 im kilo belime baskı yapıyor cuma ortapedi gideceğim

Kaş aldırmak ölüm ya çok acıyor cidden

Benimle de aynısınız ben ilk defa 6+4te duydum kalp atışını
Aa evet sizinlede ayniyim
Masallah size
Ben gecen hafta persembe duyamamistim.
kalp atisindan gectim bebegi bile goremedim daha.
Sadece yolk kesesinin olustuguni biliyorum. Aklimda deli sorular dolanip duruyor sürekli. Rabbim hayirlisini versin insallah.

Kızlar salı günü doktora geldim ve ultrasonda 5 haftalık çıktı. Adete göre 6 haftalık. Geç döllenme olabilir dedi. Bayramdan sonra kalp atışları için gideceğiz inşallah. 2 oğlum var. Sağlıklı olsun ama gönül kızdan yana. Yeni bir şehir yeni bir bebek oldu. İnşallah hayırlı olur. Tek problem panik atak ilacı kullanıyordum onu bırakmak zorunda kaldım. Biraz kötü oldum. Geçecek inşallah Allahın izniyle. 2 doğumdan tecrübeliyim. Doğumdan korkmayın. İkisini de normal doğurdum ve ben yanii ben doğurduysam herkes doğurur

Selam kızlar. 9. Haftadayım bende 2 gündür sürekli Bi baş ağrısı var akşamları artıyo. Bulantı desen 24 saat vitamini bile kullanamıyorum. Bu baş ağrısı beni baya zorluyo yaşayan var mı baş ağrısı problemini?

Canim gittin mi doktora?
Umarim hersey yolunda cikmistir.
Seninle muhtemel dogum tarihlerimiz ayni gözüküyor. Bende yarin gideceğim.
Merak ettim gordunmu kalp atislarini bebisinin?
Merhaba kızlar kötü haber arkadaşlara çok üzüldüm Rabbim tekrardan hayırlı evlad nasip eylesin sizi çok iyi anlıyorum benimde 3 tane bebeğim öldü bu 5. Hamileliğim 1 tane kızım var 2013 doğumlu rabbim ona sağlık sıhat versin inşaallah gittim bugün doktora bebeği gene göremedi gibi hemde vajinal baktı ama ben gördüm sanki bebeği geç döllenme dedi 2 hafta sonra gel o zaman bir daha bakalım dedi hayırlısı Allahtan birde siz bakın usg fotolarına bakalım bebeği görebilecek misiniz

Eklentiler

• 5078E920-0A18-4E21-A645-201B354F6477.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 54
  • 1A5B67E4-437C-408A-B4F1-3822909466F4.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 66
Kontrole ne sıklıkla gidiyorsunuz 9 haftalık oldum en son 8 haftalıkken gitmiştim 11 haftada çağırdı ama zaman geçmiyor hiç bir belirtim de yok keşke kıpırtılarını hissetsem

Sanki şuracıkta gibi Kuzum ama doktor 2 hafta sonra gel dedi anlamadım

Eklentiler

• 53BD2211-DE37-4B1B-8281-B662FB8AC4CD.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…