2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kontrole ne sıklıkla gidiyorsunuz 9 haftalık oldum en son 8 haftalıkken gitmiştim 11 haftada çağırdı ama zaman geçmiyor hiç bir belirtim de yok keşke kıpırtılarını hissetsem
Benim gebelik problemli olduğu için 2 haftada 1 gidiyordum en son geçtiğimiz p.tesi gittim bayramdan sonra tekrar gidicem bakalım.

Kizlar ya acil bakar misiniz ben dana cigeri yedim ama internetten baktim da cok kotu seyler yaziyordu birsey olmus mudur
Yarin doktora soracagim ama icim icimi yiyor cok az yedim ama

Senin kirmizi ile isretledigin yerde bende gordum sanki minnak bir bebek.
Niye gözükmüyor bizim kuzular yav.
Benim de gec döllenme olmustu. Bende goremeyecek miyim yarin acaba.
Icim sıkılıp duruyor surekli zaten.
Gebelik depresyonuna mi
yakalandim nedir.

Kizlar ya acil bakar misiniz ben dana cigeri yedim ama internetten baktim da cok kotu seyler yaziyordu birsey olmus mudur
Yarin doktora soracagim ama icim icimi yiyor cok az yedim ama
Doktor bana her turlu sakatatı yasakladı canim a vitamini olduğu icin. Az yediysen bi sey olmamistir insallah cikarmaya calis cok tedirgin oluyosan.

Doktor bana her turlu sakatatı yasakladı canim a vitamini olduğu icin. Az yediysen bi sey olmamistir insallah cikarmaya calis cok tedirgin oluyosan.
Sakatat derken aciklik getirir misin canim?
Mesela bayram da geldi ne yiyip ne yiyecez offffffffff ben kafayi yiyecem bu gidisle anca

Öyle canım ama ultrason cok sık olunca zarar verir bebeğe diye endişeleniyorum.
Evet ya o da var ben pztsi gittiğimde kalp atışı devam ediyo dediğinde dinlemeyelim dedim direkAllahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.bebeğini kaybeden arkadaşlarada sabır verdin bende yaşadım çok üzücü malesef en yakın zamanda sağlıkla tekrar bebekleri olsun inşallah

Ben canim migrenim var ama care yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…