- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
Benim gebelik problemli olduğu için 2 haftada 1 gidiyordum en son geçtiğimiz p.tesi gittim bayramdan sonra tekrar gidicem bakalım.Kontrole ne sıklıkla gidiyorsunuz 9 haftalık oldum en son 8 haftalıkken gitmiştim 11 haftada çağırdı ama zaman geçmiyor hiç bir belirtim de yok keşke kıpırtılarını hissetsem
Insallah benim 8.50deBen 14.00da bakalim hayirlisiyla büyüyodur inşallah malum biraz yoğun bulantili kusmali bir hafta gecirdim
Waowww 4 kisi oldukBenim var ☺
Ayni benBen dayanabilirsem 12.haftaya kadar gitmicemher hafta kontrole mi gidilir ya manyak gibi
Benim 11 40 randevum araştırma hastanesine gitcem bu defaInsallah benim 8.50de
Waowww 4 kisi olduk
Senin kacta canim?
Beni engelleyin kizlar gitmek istemiyorum erkendenAyni ben
Kizim biz endişelensek de gitmekten vazgecmeyizÖyle canım ama ultrason cok sık olunca zarar verir bebeğe diye endişeleniyorum.
Merhaba kızlar kötü haber arkadaşlara çok üzüldüm Rabbim tekrardan hayırlı evlad nasip eylesin sizi çok iyi anlıyorum benimde 3 tane bebeğim öldübu 5. Hamileliğim 1 tane kızım var 2013 doğumlu rabbim ona sağlık sıhat versin inşaallah gittim bugün doktora bebeği gene göremedi gibi hemde vajinal baktı ama ben gördüm sanki bebeği geç döllenme dedi 2 hafta sonra gel o zaman bir daha bakalım dedi hayırlısı Allahtan birde siz bakın usg fotolarına bakalım bebeği görebilecek misiniz
Doktor bana her turlu sakatatı yasakladı canim a vitamini olduğu icin. Az yediysen bi sey olmamistir insallah cikarmaya calis cok tedirgin oluyosan.Kizlar ya acil bakar misiniz ben dana cigeri yedim ama internetten baktim da cok kotu seyler yaziyordu birsey olmus mudur
Yarin doktora soracagim ama icim icimi yiyor cok az yedim ama
Ben cumartesi baska doktora gittim yarinki baska eşim de cumartesi yine baska bi doktora gotureyim diyor kafayi yedikBeni engelleyin kizlar gitmek istemiyorum erkenden
Sakatat derken aciklik getirir misin canim?Doktor bana her turlu sakatatı yasakladı canim a vitamini olduğu icin. Az yediysen bi sey olmamistir insallah cikarmaya calis cok tedirgin oluyosan.
Sabretmeye calisicam ne kadar basarili olurum bilmiyorum amaBen cumartesi baska doktora gittim yarinki baska eşim de cumartesi yine baska bi doktora gotureyim diyor kafayi yedik
Bi tehlikeli zamanlardan gecsek böyle olmayiz belkiSabretmeye calisicam ne kadar basarili olurum bilmiyorum ama
Kelle, paca, iskembe, ciğer, dalak vs canim yada mesela kokorecSakatat derken aciklik getirir misin canim?
Mesela bayram da geldi ne yiyip ne yiyecez offffffffffben kafayi yiyecem bu gidisle anca
İnşallah canım annelik biraz da bu ruh halleri sanirimBi tehlikeli zamanlardan gecsek böyle olmayiz belki
Kokorec de yedim benKelle, paca, iskembe, ciğer, dalak vs canim yada mesela kokorec
Evet ya o da var ben pztsi gittiğimde kalp atışı devam ediyo dediğinde dinlemeyelim dedim direkÖyle canım ama ultrason cok sık olunca zarar verir bebeğe diye endişeleniyorum.
Ben canim migrenim var ama care yok :)Selam kızlar. 9. Haftadayım bende 2 gündür sürekli Bi baş ağrısı var akşamları artıyo. Bulantı desen 24 saat vitamini bile kullanamıyorum. Bu baş ağrısı beni baya zorluyo yaşayan var mı baş ağrısı problemini?
Kizlar???Kizlar ya acil bakar misiniz ben dana cigeri yedim ama internetten baktim da cok kotu seyler yaziyordu birsey olmus mudur
Yarin doktora soracagim ama icim icimi yiyor cok az yedim ama
Beni engelleyin kizlar gitmek istemiyorum erkenden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?