2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben çok kiloluyum doktorum ondan gözükmeyebilir dedi demesi ayıp utanıyorum da 95 kiloyum ben üzülme moralini bozma lütfen sen görür kalbini de duyacaksın inşaallah

Benim dun kontrolum vardi doktorum gece nobetciymis planlayamadi heralde yanlis gune cagirmis baska doktor bakmak zorunda kaldi bize bidaha nezaman gitmem gerek.bilmiyorum . herhangi bir vitamn falanda vermedi sadece folikasit. Bende buyuzden hemen gtmek istiyorm aslinda bide tup bebek ve dusuk tehlikem var oyuzdn sabredemiyorumda hep iyimi iyimi diye merak ediyorum . mantiken eylulde gitmek isterdim ama duygusal anlamda sabredemicem sanirim . enazndan 2 hafta bekliyim diyorum

Birde bu doktor iğneyi günde 1 taneye düşürdü ecopirini kes içme dedi decavit verdi progestan yine 2 tane devam şimdilik bu kadar

Ben canim migrenim var ama care yok :)
Ya benim gebelik öncesinde de bazen çok aşırı ağrım oluyodu acillik falan oluyordum migrenin olabilir Bi nörolojiye git falan dediler gitmedim. Ama ilk gebeliğimde hiç böyle şeyler yaşamadım bu çok zor geçiyo. 1 doğum yaptım yani onu da yapamadım sezeryan oldum perte çıktım arkadaş :) Bu hamilelik beni öldürüyo

Ben çok kiloluyum doktorum ondan gözükmeyebilir dedi demesi ayıp utanıyorum da 95 kiloyum ben üzülme moralini bozma lütfen sen görür kalbini de duyacaksın inşaallah

Ben de 74 kiloyum senden cok Farkim yok yani
Hadi göbekten goremedi.Rahimden de goremediler. Neyse tek tesellim belirtilerimin devam etmesi ve kanama agri vs olmamasi. Rabbim.hepimizin kucagimi doldursun sag salim.insallah.

Canım benim bilgim yok ne gibi problem oluyor imiş
Hamilelik sırasında karaciğer yemeyi tamamen bırakmaya veya önlemeye hiç gerek yoktur. Hamileliğin ilk üç aylık döneminde bu gıdaları yemeyi bırakmanız en iyisidir çünkü fetüsünüzde doğrudan bir etkisi olabilir, ikinci üç aylık dönemde biraz yiyebilirsiniz, ancak tavsiye edilen alım sınırları olduğunu da unutmayın.Bir zamanlar karaciğer yediğiniz için bebeğiniz hakkında endişelenmeniz gerekmez. Retinol (A vitamini) nedir bilmiyorsanız ve karaciğer yerseniz endişelenmenize gerek yoktur. Özellikle erken hamilelik sırasında her gün ciğer yediğinizde gerçek bir sorun haline gelebilir. B Beto2012

Sizinle aynı durumdayım 1 hafta geriden geliyor bebek
İnşallah ben de bayramdan sonra gideceğim.

Ay nezlem çok fenaaaa hafif öksürük başladı artmaz inşaAllah korkuyorum
Ihlamur içtim 1 bardak
1 tk zencefilli bal yedim iyi gelir inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…