- 23 Temmuz 2019
- 501
- 709
- 23
- 35
Ben çok kiloluyum doktorum ondan gözükmeyebilir dedi demesi ayıp utanıyorum da 95 kiloyum ben üzülme moralini bozma lütfen sen görür kalbini de duyacaksın inşaallahSenin kirmizi ile isretledigin yerde bende gordum sanki minnak bir bebek.
Niye gözükmüyor bizim kuzular yav.
Benim de gec döllenme olmustu. Bende goremeyecek miyim yarin acaba.
Icim sıkılıp duruyor surekli zaten.
Gebelik depresyonuna mi
yakalandim nedir.
Benim 13.45 teInsallah benim 8.50de
Waowww 4 kisi olduk
Senin kacta canim?
Ya benim gebelik öncesinde de bazen çok aşırı ağrım oluyodu acillik falan oluyordum migrenin olabilir Bi nörolojiye git falan dediler gitmedim. Ama ilk gebeliğimde hiç böyle şeyler yaşamadım bu çok zor geçiyo. 1 doğum yaptım yani onu da yapamadım sezeryan oldum perte çıktım arkadaş :) Bu hamilelik beni öldürüyoBen canim migrenim var ama care yok :)
Yok çok şükür kanama falan sağol canımKorkma canım bişey olmamıştır. Şöyle düşün bebeğin su dolu bi topun içinde. Dışarıdan sıkıştırsanda zarar veremezsin için rahat olsun. Kanaman falan yoksa korkma.
Ben çok kiloluyum doktorum ondan gözükmeyebilir dedi demesi ayıp utanıyorum da 95 kiloyum ben üzülme moralini bozma lütfen sen görür kalbini de duyacaksın inşaallah
Sen durrBeni engelleyin kizlar gitmek istemiyorum erkenden
Neden yasak ki hiç bilgim yokDoktor bana her turlu sakatatı yasakladı canim a vitamini olduğu icin. Az yediysen bi sey olmamistir insallah cikarmaya calis cok tedirgin oluyosan.
Ben bir haftadır mide bulantısı baş ağrısı çok kötü yaptı beni hala varBen canim migrenim var ama care yok :)
Canım benim bilgim yok ne gibi problem oluyor imişHic yok mu ciger yiyen?
Cok tehlikeliymis bak netten canimCanım benim bilgim yok ne gibi problem oluyor imiş
Yok mu bir çaresi a dostlarBen bir haftadır mide bulantısı baş ağrısı çok kötü yaptı beni hala var
Fazla ultrason da zararlı diyor bazı doktorlar bende duramıyorum ama durmak istiyorumBen cumartesi baska doktora gittim yarinki baska eşim de cumartesi yine baska bi doktora gotureyim diyor kafayi yedik
Hamilelik sırasında karaciğer yemeyi tamamen bırakmaya veya önlemeye hiç gerek yoktur. Hamileliğin ilk üç aylık döneminde bu gıdaları yemeyi bırakmanız en iyisidir çünkü fetüsünüzde doğrudan bir etkisi olabilir, ikinci üç aylık dönemde biraz yiyebilirsiniz, ancak tavsiye edilen alım sınırları olduğunu da unutmayın.Bir zamanlar karaciğer yediğiniz için bebeğiniz hakkında endişelenmeniz gerekmez. Retinol (A vitamini) nedir bilmiyorsanız ve karaciğer yerseniz endişelenmenize gerek yoktur. Özellikle erken hamilelik sırasında her gün ciğer yediğinizde gerçek bir sorun haline gelebilir. B Beto2012Canım benim bilgim yok ne gibi problem oluyor imiş
Hergün yemek tehlikeli imiş daha yeme . Ben de geçen hafta yedim ama bilmeden. Birşey olmaz canım.Cok tehlikeliymis bak netten canim
Dr un yasakladığı gün 2 yarım ekmek kokoreç yemiştimKokorec de yedim ben
Sizinle aynı durumdayım 1 hafta geriden geliyor bebekKızlar salı günü doktora geldim ve ultrasonda 5 haftalık çıktı. Adete göre 6 haftalık. Geç döllenme olabilir dedi. Bayramdan sonra kalp atışları için gideceğiz inşallah. 2 oğlum var. Sağlıklı olsun ama gönül kızdan yana. Yeni bir şehir yeni bir bebek oldu. İnşallah hayırlı olur. Tek problem panik atak ilacı kullanıyordum onu bırakmak zorunda kaldım. Biraz kötü oldum. Geçecek inşallah Allahın izniyle. 2 doğumdan tecrübeliyim. Doğumdan korkmayın. İkisini de normal doğurdum ve ben yanii ben doğurduysam herkes doğurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?