- 26 Aralık 2018
- 1.391
- 1.892
- 63
Herkese merhaba, ben insallah 2020 Nisan annesiyim ama ilk bebeğim Kasım bebeği olmasına rağmen Ekim'de geldiği içinGünaydın kızlar , cinsiyet en erken hangi haftada görülebilir bir arkadaş 11. Haftada öğrenmiş yüzde yüz doğru sonuç olmamakla birlikte erkek denmiş dün ...ileriki haftalarda kesinleşir muhtemelen.
Zaten normalde doktor bana da bayramdan sonraya verdi ama İzmirdeyim. Afyonda degilim. O yuzden burda bi doktora gittim. Afyona gidince de en azindan 2 hafta beklemek istiyorumSen durrsıra bizde yarın bayramdan sonraya kaldin
Ben de 74 kiloyum senden cok Farkim yok yani
Hadi göbekten goremedi.Rahimden de goremediler. Neyse tek tesellim belirtilerimin devam etmesi ve kanama agri vs olmamasi. Rabbim.hepimizin kucagimi doldursun sag salim.insallah.
[/QUOTE Ay valla bacım aramızda 20 kilo var kız nasıl benden farkın yok bakalım geç olsun da güç olmasın ne yapalım
Ben varımmmmm bende yedim çok ta severim ayrıcaaaaHic yok mu ciger yiyen?
Benimki kesinlikle buğday ürünlerinden, glütenden yani.Gercektenmi benm anlamsiz bisekilde yediklermle alakasiz gibi cok dikkat ettgm zamandada oluyo dikkat etmedgm zamandada
Hic yok mu ciger yiyen?
Ben annemde kalıyorum öğrendiğimden beri.Çok affedersiniz eşlerle ilişki durumları nasıl hamilelikten beri bizim hiç olmadı 9 haftalık olduk ben çok korkuyorum bi şey olur mu
Çok affedersiniz eşlerle ilişki durumları nasıl hamilelikten beri bizim hiç olmadı 9 haftalık olduk ben çok korkuyorum bi şey olur mu
Olabilir katılıyorum ben başımı o kadar ovmuşum ki alnımı. Ortası soyuldu kabuk kabukAyyy dün akşam.inanilmaz bi migren ağrısı girdi gözlerimi açamadım o derece eşim masaj yaptı baya sert sert bide dua oku dedim kendi kendimize nazar ediyor olabiliriz. ALLAH şifa versin canım benim
Sivilce yok bende başım ağrıyor sürekliKizlar sizde de sivilce cikiyor mu? Oran buram sivilce oldu hep. Normalde regl dönemi bi tane çıkardı ergenlikte bile sivilcem olmadi benim
Aslında düşük tehlikesi yoksa bişey olmaz ama bize doktor 12.haftaya kadar yasak dedi tedbir olarak.Kızımda yoktu öyle bi yasak son ay dışında sorun olmamıştı hatta doğumu kolaylaştırıyormuş
[/ member: 954337"]
Kanama falan mı var neden 12. Haftaya kadar yasakladı acaba
Kızlar ben de birşey sorayim evdeyim ben elimde telefon sürekli uzanırken acaba bebeğe zarar verir mi tam karnımda mesela şu an bunu yazarken bile telefon . Yani yakınımda telefon sürekli.
Arabaya binince bende de oluyor mahvoluyorum yaSivilce yok bende başım ağrıyor süreklibir de arabaya bindiğimde mide bulantısı
Yarın güzel haberlerle geleceksin bize heyecanla bekliyoruz seni
Yedim ben.Hic yok mu ciger yiyen?
Kayınvalidem adet günlerinde bu ağrıların olabileceğini söylemişti ilk 4 ay normal adet döngünün gerçekleşeceği günler ağrı olabiliyormuş geçen ay adet günümde baya bir kasık bel ağrısı çekmiştim ben deInanılmaz bir bel agrisi başladı bugün. Regl olacam sanki öyle ağrıyor belim kasiklarim
Is yerindeyim öğle arası bi saat uyumuşum sınıfımdaki armutun üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?