2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Günaydın kızlar , cinsiyet en erken hangi haftada görülebilir bir arkadaş 11. Haftada öğrenmiş yüzde yüz doğru sonuç olmamakla birlikte erkek denmiş dün ... ileriki haftalarda kesinleşir muhtemelen.
Herkese merhaba, ben insallah 2020 Nisan annesiyim ama ilk bebeğim Kasım bebeği olmasına rağmen Ekim'de geldiği için hem Nisan hem Mart annelerine takılıyorum. Cinsiyeti 10. Haftadan itibaren Türkiye'de yaklaşık 600 $ olan prena test adında Kromozom 21,Kromozom 18, Kromozom 13 yani trizomi testleri ve Turner sendromu, Klinefelter, XXX ve XYY sendromları aranan bir test var. İleri yaş hamileligim olduğu için yaptırıp 11. Haftada kesin cinsiyet öğrenmiştim. Çünkü test cinsiyet kromozomlarıni kapsıyor. Onun dışında ileri haftalarda diye biliyorum. Çok heyecanlı durumlar, Allah herkesin gönlüne göre versin. Sağlıkla kucaklarimiza alalım inşallah.

Çok affedersiniz eşlerle ilişki durumları nasıl hamilelikten beri bizim hiç olmadı 9 haftalık olduk ben çok korkuyorum bi şey olur mu

Gercektenmi benm anlamsiz bisekilde yediklermle alakasiz gibi cok dikkat ettgm zamandada oluyo dikkat etmedgm zamandada
Benimki kesinlikle buğday ürünlerinden, glütenden yani.
Deneyebiliyorsan dene, hamilelikten önce çok rahattım yemiyordum ama şimdi midemi bastırıyor herhalde yemeden duramıyorum.
Migren de geri döndü tabii.

Hic yok mu ciger yiyen?

Benim doktorum kesinlikle sakatat, özellikle ciğer yeme, eti çok çok iyi pişir dedi. Mikrobik durumlardan dolayı dedi ama bakteri çok çabuk ürüyor onlarda dedi. Büyüklerde ciğere dokunulmaz bebekte leke olur falan derler ama çok yememişinki canım A vitamini fazlalığından dolayı kötü şeyler yazıyo nette ama meyve sebzelerde var a vitamini hergün yesen sorun olurda bikereden nolacak.

Çok affedersiniz eşlerle ilişki durumları nasıl hamilelikten beri bizim hiç olmadı 9 haftalık olduk ben çok korkuyorum bi şey olur mu
Ben annemde kalıyorum öğrendiğimden beri.
bizde de ilişki yok yani eve de gitsem durum değişmez çünkü tehlikem var.

Aslında düşük tehlikesi yoksa bişey olmaz ama bize doktor 12.haftaya kadar yasak dedi tedbir olarak. Kızımda yoktu öyle bi yasak son ay dışında sorun olmamıştı hatta doğumu kolaylaştırıyormuş

Ayyy dün akşam.inanilmaz bi migren ağrısı girdi gözlerimi açamadım o derece eşim masaj yaptı baya sert sert bide dua oku dedim kendi kendimize nazar ediyor olabiliriz. ALLAH şifa versin canım benim
Olabilir katılıyorum ben başımı o kadar ovmuşum ki alnımı. Ortası soyuldu kabuk kabuk

Kizlar sizde de sivilce cikiyor mu? Oran buram sivilce oldu hep. Normalde regl dönemi bi tane çıkardı ergenlikte bile sivilcem olmadi benim
Sivilce yok bende başım ağrıyor sürekli bir de arabaya bindiğimde mide bulantısı

Kızlar ben de birşey sorayim evdeyim ben elimde telefon sürekli uzanırken acaba bebeğe zarar verir mi tam karnımda mesela şu an bunu yazarken bile telefon . Yani yakınımda telefon sürekli.

Radyasyon aynı konuda bende muzdaribim evde sürekli elimizde
Kendimizi soyutlayamiyoruz

Baş ağrısı için farmasi nin bi kremi var başının kenarlarına sürünce masajla geçiriyor diyorlar .
Ben satmıyor m satan arkadaşim öyle demişti vicks gibi kokusu var yeşil

Inanılmaz bir bel agrisi başladı bugün. Regl olacam sanki öyle ağrıyor belim kasiklarim
Is yerindeyim öğle arası bi saat uyumuşum sınıfımdaki armutun üstünde
Kayınvalidem adet günlerinde bu ağrıların olabileceğini söylemişti ilk 4 ay normal adet döngünün gerçekleşeceği günler ağrı olabiliyormuş geçen ay adet günümde baya bir kasık bel ağrısı çekmiştim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…