Kokoeec bende yedimDr un yasakladığı gün 2 yarım ekmek kokoreç yemiştimhiç bişey olmaz o kadar takılmayın arada kaçamak yapmaktan bi zarar gelmez zannımca
Yok ha hergun yemem bi yersem bayramda anca zaten ikk 3 ay tehlikeymis çokHergün yemek tehlikeli imiş daha yeme . Ben de geçen hafta yedim ama bilmeden. Birşey olmaz canım.
Biz iki üç güne bir birlikte oluyoruz vallahi kuzumÇok affedersiniz eşlerle ilişki durumları nasıl hamilelikten beri bizim hiç olmadı 9 haftalık olduk ben çok korkuyorum bi şey olur mu
Bana soruyor aynisiniYok aslında herşey yolunda ama tedbir olarak dedi doktor. 12.haftadan sonra eşim durmaz zatenne kadar kaldı daha düşük tehlikende yok diyip duruyor adamcağız
Doktor bisey demediyse olmaz canm ama haftada 1 benceeeeeÇok affedersiniz eşlerle ilişki durumları nasıl hamilelikten beri bizim hiç olmadı 9 haftalık olduk ben çok korkuyorum bi şey olur mu
Bende cok dusunuyorum bunu surekli elimde ve tabi gobege yakin oluyor haliyle suan bile oyle :-(
Evet ben etli olanı kasdettim, ayrıca çıplak elle ete dokunmayın, eldiven kullanın.Etsiz cig kofteden bisey olmaz diyolar ya
Onunla birlikte midem bian agzima geliyor . bulantim olmasada. Cok sacma ve agzimin tadi kalmiyor iyyKızlaaaar bu geğirti normal mi yautaniyorum artik olur olmadik yerde geliyor
valla bana gülmeyin ne olur ama benimde karnımın sol tarafı pıtpıt atıyor arada özellikle namazda rükuya durduğum zaman bende diyorum ablama gülüyor bana bu zamanlarda olmaz be diyeSelamlar herkese ❤
Öncelikle 11 ve 14. Haftalar arası yapılan ikili testi hatırlatayım arkadaşlar. Ben 23 Ağustos’a randevu aldım. Doğum yaptığım özel hastane 600 tl dedi. Bende vakıf hastanesinde 200 tl ile yaptıracağım. İkili testte hem kan alınıyor hem ultrasona bakılıyor. İkisi bir değerlendiriliyor. Genellikle doktorlar tavsiye ediyor.
Sakatat mevzusuna gelecek olursak kızımda kokoreç yemiştim sanırım 2 kez. Abartılmadığı sürece sorun olmaz inşallah.
Benim size asıl söyleyeceğim ben kızımda haftada 2-3 kez balık yemiştim. Yürümesi, konuşması herşeyi erken oldu. Bu sefer yine mevsimi başlar başlamaz bulantılarım da geçmiş olursa yiyeceğim. Özellikle zeka gelişimi için çok önemli.
NOT: Başkası söylese inanmazdım ama ben bu bebeğin hareketlerini farkediyorum. Özellikle sırt üstü yattığımda. İkinci, üçüncü gebeliklerde ilk gebeliğe göre daha erken fark edildiğini duymuştum ama bu kadar olabilir mi
Bende de var. Tansiyon hafif yukselince oluyoSelam kızlar. 9. Haftadayım bende 2 gündür sürekli Bi baş ağrısı var akşamları artıyo. Bulantı desen 24 saat vitamini bile kullanamıyorum. Bu baş ağrısı beni baya zorluyo yaşayan var mı baş ağrısı problemini?
İyi pişmiş miydi? Çiğken ellediysen ellerini çok iyi yıkamalısınKizlar ya acil bakar misiniz ben dana cigeri yedim ama internetten baktim da cok kotu seyler yaziyordu birsey olmus mudur
Yarin doktora soracagim ama icim icimi yiyor cok az yedim ama
Bende 87yim üzülme. Benimde 6+6da karından kalp atışı göremedi. Bebek küçücüktü. En son 8+4te gittiğimdede buğulu buğulu gördük usgdeBen çok kiloluyum doktorum ondan gözükmeyebilir dedi demesi ayıp utanıyorum da 95 kiloyum ben üzülme moralini bozma lütfen sen görür kalbini de duyacaksın inşaallah
Aaa çok şaşırdım nasıl hareketler hissediyosun ve ne zamandır. Bende de pıt pıt bişeyler oluyo ama bebek değildir diyorum benSelamlar herkese ❤
Öncelikle 11 ve 14. Haftalar arası yapılan ikili testi hatırlatayım arkadaşlar. Ben 23 Ağustos’a randevu aldım. Doğum yaptığım özel hastane 600 tl dedi. Bende vakıf hastanesinde 200 tl ile yaptıracağım. İkili testte hem kan alınıyor hem ultrasona bakılıyor. İkisi bir değerlendiriliyor. Genellikle doktorlar tavsiye ediyor.
Sakatat mevzusuna gelecek olursak kızımda kokoreç yemiştim sanırım 2 kez. Abartılmadığı sürece sorun olmaz inşallah.
Benim size asıl söyleyeceğim ben kızımda haftada 2-3 kez balık yemiştim. Yürümesi, konuşması herşeyi erken oldu. Bu sefer yine mevsimi başlar başlamaz bulantılarım da geçmiş olursa yiyeceğim. Özellikle zeka gelişimi için çok önemli.
NOT: Başkası söylese inanmazdım ama ben bu bebeğin hareketlerini farkediyorum. Özellikle sırt üstü yattığımda. İkinci, üçüncü gebeliklerde ilk gebeliğe göre daha erken fark edildiğini duymuştum ama bu kadar olabilir mi
Canım benim 3. Hamileliğim ve 6 haftalıkken üstten gördü kalp atışını da duyduk doktor zayıf olmanın avantajı üstten bebeği görebildik dedi ben de gebeliklerim dışında kilo alamayan biriyim ama gebelikte çok kilo alırım önemli olan bebeğin ve bizim sağlıklı olmamız bence kilolu olmanıza da üzülmeyinBende 87yim üzülme. Benimde 6+6da karından kalp atışı göremedi. Bebek küçücüktü. En son 8+4te gittiğimdede buğulu buğulu gördük usgde
Kiloluyum diye üzülmüyorum. Onu aştım aslında. Martta 101le başlayıp 15 kg verdim hamileliği öğrenene dek. Ama zaten kilolu olup bide üzerine ekleyince çok zor. 113le kızımı doğurdum. Spinal sezeryan oldum. Yataga beni geçirirken hasta bakıcı be annemlerin bakışlarını unutamıyorumCanım benim 3. Hamileliğim ve 6 haftalıkken üstten gördü kalp atışını da duyduk doktor zayıf olmanın avantajı üstten bebeği görebildik dedi ben de gebeliklerim dışında kilo alamayan biriyim ama gebelikte çok kilo alırım önemli olan bebeğin ve bizim sağlıklı olmamız bence kilolu olmanıza da üzülmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?