2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Yok aslında herşey yolunda ama tedbir olarak dedi doktor. 12.haftadan sonra eşim durmaz zaten ne kadar kaldı daha düşük tehlikende yok diyip duruyor adamcağız

Dr un yasakladığı gün 2 yarım ekmek kokoreç yemiştim hiç bişey olmaz o kadar takılmayın arada kaçamak yapmaktan bi zarar gelmez zannımca
Kokoeec bende yedim ne bileuim ya her defasinda pimpirik olmucam diyorum oluyorum

Bende de her gece olduğu gibi afedersiniz geğirti başladı sonra bulantı ve kusma oluyor gece 3 4 e kadar suruyor.

Bende cok dusunuyorum bunu surekli elimde ve tabi gobege yakin oluyor haliyle suan bile oyle :-(

Zaten telefon elimizde olmasa da evde WiFi var hatta diger odalara çeksin diye cogaltici bile koyuldu
Yani tek telefon değil kettle mikrodalga bulaşık makinesi çalışırken de zararlı diyorlar
Doğal yaşam yok yani

valla bana gülmeyin ne olur ama benimde karnımın sol tarafı pıtpıt atıyor arada özellikle namazda rükuya durduğum zaman bende diyorum ablama gülüyor bana bu zamanlarda olmaz be diye

Ben çok kiloluyum doktorum ondan gözükmeyebilir dedi demesi ayıp utanıyorum da 95 kiloyum ben üzülme moralini bozma lütfen sen görür kalbini de duyacaksın inşaallah
Bende 87yim üzülme. Benimde 6+6da karından kalp atışı göremedi. Bebek küçücüktü. En son 8+4te gittiğimdede buğulu buğulu gördük usgde

Aaa çok şaşırdım nasıl hareketler hissediyosun ve ne zamandır. Bende de pıt pıt bişeyler oluyo ama bebek değildir diyorum ben

Bende 87yim üzülme. Benimde 6+6da karından kalp atışı göremedi. Bebek küçücüktü. En son 8+4te gittiğimdede buğulu buğulu gördük usgde
Canım benim 3. Hamileliğim ve 6 haftalıkken üstten gördü kalp atışını da duyduk doktor zayıf olmanın avantajı üstten bebeği görebildik dedi ben de gebeliklerim dışında kilo alamayan biriyim ama gebelikte çok kilo alırım önemli olan bebeğin ve bizim sağlıklı olmamız bence kilolu olmanıza da üzülmeyin

Kiloluyum diye üzülmüyorum. Onu aştım aslında. Martta 101le başlayıp 15 kg verdim hamileliği öğrenene dek. Ama zaten kilolu olup bide üzerine ekleyince çok zor. 113le kızımı doğurdum. Spinal sezeryan oldum. Yataga beni geçirirken hasta bakıcı be annemlerin bakışlarını unutamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…