2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben 12. Haftada ikinci bebeğimde erkek olduğunu öğrenmiştim

Selamlar herkese ❤
Öncelikle 11 ve 14. Haftalar arası yapılan ikili testi hatırlatayım arkadaşlar. Ben 23 Ağustos’a randevu aldım. Doğum yaptığım özel hastane 600 tl dedi. Bende vakıf hastanesinde 200 tl ile yaptıracağım. İkili testte hem kan alınıyor hem ultrasona bakılıyor. İkisi bir değerlendiriliyor. Genellikle doktorlar tavsiye ediyor.
Sakatat mevzusuna gelecek olursak kızımda kokoreç yemiştim sanırım 2 kez. Abartılmadığı sürece sorun olmaz inşallah.
Benim size asıl söyleyeceğim ben kızımda haftada 2-3 kez balık yemiştim. Yürümesi, konuşması herşeyi erken oldu. Bu sefer yine mevsimi başlar başlamaz bulantılarım da geçmiş olursa yiyeceğim. Özellikle zeka gelişimi için çok önemli.
NOT: Başkası söylese inanmazdım ama ben bu bebeğin hareketlerini farkediyorum. Özellikle sırt üstü yattığımda. İkinci, üçüncü gebeliklerde ilk gebeliğe göre daha erken fark edildiğini duymuştum ama bu kadar olabilir mi

Kizlar ya acil bakar misiniz ben dana cigeri yedim ama internetten baktim da cok kotu seyler yaziyordu birsey olmus mudur
Yarin doktora soracagim ama icim icimi yiyor cok az yedim ama
İyice pişmişse bir şey olmaz inşallah, ben oğlumda hamile olduğumu bilmiyordum yedim. Bir sorun olmadı. Ama yememeye dikkat edin, ciğer, çiğ köfte, işkembe, kelle paça, kısaca sakatat yeme.

Bulantin oluyomu basin agriyinca canim genelde adet donemlerinde oluyor migren yalniz sikinti stres yorgnluk uyku duzensizligide tetikleyebiliyor bulantiyla birlikte . benim 3 gun surer kesinlikle . bazen ayda 2-3 kez bile oldgu oluyor ama genelde ayda bir kez yasiyorum. Acillik oluyorum dedigin gibi igne yapiyolar bazen oda fayda etmiyor . allah kmseye vermesn cok zor bu migren

Kacinci haftana girdin canim. Ben daha 8in icindeyim asla fark edilmez zaten bu kadar erken de fark etmek icin sabirsizlaniyorum ben de.

Çok affedersiniz eşlerle ilişki durumları nasıl hamilelikten beri bizim hiç olmadı 9 haftalık olduk ben çok korkuyorum bi şey olur mu
Canim benim tup bebekle oldu ayrica tehlikemde var oyuzden aklima bile gelmiyor suan bebegim daha onemli bence 3.5 ay uzak durulmali doktorun izin veriyosa ayri tabikide
Sonrasindada cesaret meselesk zaten :)

mide bulantim çok fazla yine bugün dün rahattim ne güzel,bazen çok kötü oluyorum bu haftaları bir atlata bilseydik hayırlısiyla çok iyi olacaktı.

Olmaz mı hemde ne bulantı. İğneler serumlar.. Ama ben çok sık olmuyodum senede 2 ya da 3 kere. Şimdiki başağrısı onlar gibi aşırı şiddetli değil ama yine de rahatsızlık veriyo. Ses istemiyorum ışık istemiyorum tabiiki mümkün olmuyo oda 3 buçuk yaşında bir oğlum var çünkü. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize de çok zorlanıyorum..

İyice pişmişse bir şey olmaz inşallah, ben oğlumda hamile olduğumu bilmiyordum yedim. Bir sorun olmadı. Ama yememeye dikkat edin, ciğer, çiğ köfte, işkembe, kelle paça, kısaca sakatat yeme.
Etsiz cig kofteden bisey olmaz diyolar ya

Amin canim allah sifa versin hepimizede saglikli gebelikler gecirelim hayirlisiyla sagliklada bebislerimizi kucagimiza alalim insaallah

Amannhergun yemem de bayram da geldi illa yenir kokar falan ayyuu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…