Ben yedim bir sıkıntı olmadı ama tiksindim bir daha ağzıma sürmem heraldeHic yok mu ciger yiyen?
Ben 12. Haftada ikinci bebeğimde erkek olduğunu öğrenmiştimHerkese merhaba, ben insallah 2020 Nisan annesiyim ama ilk bebeğim Kasım bebeği olmasına rağmen Ekim'de geldiği içinhem Nisan hem Mart annelerine takılıyorum. Cinsiyeti 10. Haftadan itibaren Türkiye'de yaklaşık 600 $ olan prena test adında Kromozom 21,Kromozom 18, Kromozom 13 yani trizomi testleri ve Turner sendromu, Klinefelter, XXX ve XYY sendromları aranan bir test var. İleri yaş hamileligim olduğu için yaptırıp 11. Haftada kesin cinsiyet öğrenmiştim. Çünkü test cinsiyet kromozomlarıni kapsıyor. Onun dışında ileri haftalarda diye biliyorum. Çok heyecanlı durumlar, Allah herkesin gönlüne göre versin. Sağlıkla kucaklarimiza alalım inşallah.
İyice pişmişse bir şey olmaz inşallah, ben oğlumda hamile olduğumu bilmiyordum yedim. Bir sorun olmadı. Ama yememeye dikkat edin, ciğer, çiğ köfte, işkembe, kelle paça, kısaca sakatat yeme.Kizlar ya acil bakar misiniz ben dana cigeri yedim ama internetten baktim da cok kotu seyler yaziyordu birsey olmus mudur
Yarin doktora soracagim ama icim icimi yiyor cok az yedim ama
Bulantin oluyomu basin agriyinca canim genelde adet donemlerinde oluyor migren yalniz sikinti stres yorgnluk uyku duzensizligide tetikleyebiliyor bulantiyla birlikte . benim 3 gun surer kesinlikle . bazen ayda 2-3 kez bile oldgu oluyor ama genelde ayda bir kez yasiyorum. Acillik oluyorum dedigin gibi igne yapiyolar bazen oda fayda etmiyor . allah kmseye vermesn cok zor bu migrenYa benim gebelik öncesinde de bazen çok aşırı ağrım oluyodu acillik falan oluyordum migrenin olabilir Bi nörolojiye git falan dediler gitmedim. Ama ilk gebeliğimde hiç böyle şeyler yaşamadım bu çok zor geçiyo. 1 doğum yaptım yani onu da yapamadım sezeryan oldum perte çıktım arkadaş :) Bu hamilelik beni öldürüyo
Allah sifa versn canim cok zor bilirimBen bir haftadır mide bulantısı baş ağrısı çok kötü yaptı beni hala var
Kacinci haftana girdin canim. Ben daha 8in icindeyim asla fark edilmez zaten bu kadar erken de fark etmek icin sabirsizlaniyorum ben de.Selamlar herkese ❤
Öncelikle 11 ve 14. Haftalar arası yapılan ikili testi hatırlatayım arkadaşlar. Ben 23 Ağustos’a randevu aldım. Doğum yaptığım özel hastane 600 tl dedi. Bende vakıf hastanesinde 200 tl ile yaptıracağım. İkili testte hem kan alınıyor hem ultrasona bakılıyor. İkisi bir değerlendiriliyor. Genellikle doktorlar tavsiye ediyor.
Sakatat mevzusuna gelecek olursak kızımda kokoreç yemiştim sanırım 2 kez. Abartılmadığı sürece sorun olmaz inşallah.
Benim size asıl söyleyeceğim ben kızımda haftada 2-3 kez balık yemiştim. Yürümesi, konuşması herşeyi erken oldu. Bu sefer yine mevsimi başlar başlamaz bulantılarım da geçmiş olursa yiyeceğim. Özellikle zeka gelişimi için çok önemli.
NOT: Başkası söylese inanmazdım ama ben bu bebeğin hareketlerini farkediyorum. Özellikle sırt üstü yattığımda. İkinci, üçüncü gebeliklerde ilk gebeliğe göre daha erken fark edildiğini duymuştum ama bu kadar olabilir mi
Canim benim tup bebekle oldu ayrica tehlikemde var oyuzden aklima bile gelmiyor suan bebegim daha onemli bence 3.5 ay uzak durulmali doktorun izin veriyosa ayri tabikideÇok affedersiniz eşlerle ilişki durumları nasıl hamilelikten beri bizim hiç olmadı 9 haftalık olduk ben çok korkuyorum bi şey olur mu
Kontrole ne sıklıkla gidiyorsunuz 9 haftalık oldum en son 8 haftalıkken gitmiştim 11 haftada çağırdı ama zaman geçmiyor hiç bir belirtim de yok keşke kıpırtılarını hissetsem
[/QUOTE
Ilk ogrendihimde gittim sonra 6 haftalıkken gitmiştim şimdi 9+1 de gidecegim yani cuma
Tesekkurler canim dikkat edicemBenimki kesinlikle buğday ürünlerinden, glütenden yani.
Deneyebiliyorsan dene, hamilelikten önce çok rahattım yemiyordum ama şimdi midemi bastırıyor herhalde yemeden duramıyorum.
Migren de geri döndü tabii.
Olmaz mı hemde ne bulantı. İğneler serumlar.. Ama ben çok sık olmuyodum senede 2 ya da 3 kere. Şimdiki başağrısı onlar gibi aşırı şiddetli değil ama yine de rahatsızlık veriyo. Ses istemiyorum ışık istemiyorum tabiiki mümkün olmuyo oda 3 buçuk yaşında bir oğlum var çünkü. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize de çok zorlanıyorum..Bulantin oluyomu basin agriyinca canim genelde adet donemlerinde oluyor migren yalniz sikinti stres yorgnluk uyku duzensizligide tetikleyebiliyor bulantiyla birlikte . benim 3 gun surer kesinlikle . bazen ayda 2-3 kez bile oldgu oluyor ama genelde ayda bir kez yasiyorum. Acillik oluyorum dedigin gibi igne yapiyolar bazen oda fayda etmiyor . allah kmseye vermesn cok zor bu migren
Ayyyy benimde yarın sabahhhhYarin randevusu olanlarrrrrr
Bende cok dusunuyorum bunu surekli elimde ve tabi gobege yakin oluyor haliyle suan bile oyle :-(Radyasyon aynı konuda bende muzdaribim evde sürekli elimizde
Kendimizi soyutlayamiyoruz
Etsiz cig kofteden bisey olmaz diyolar yaİyice pişmişse bir şey olmaz inşallah, ben oğlumda hamile olduğumu bilmiyordum yedim. Bir sorun olmadı. Ama yememeye dikkat edin, ciğer, çiğ köfte, işkembe, kelle paça, kısaca sakatat yeme.
Mikemmel 5 kisi oldukAyyyy benimde yarın sabahhhh
Amin canim allah sifa versin hepimizede saglikli gebelikler gecirelim hayirlisiyla sagliklada bebislerimizi kucagimiza alalim insaallahOlmaz mı hemde ne bulantı. İğneler serumlar.. Ama ben çok sık olmuyodum senede 2 ya da 3 kere. Şimdiki başağrısı onlar gibi aşırı şiddetli değil ama yine de rahatsızlık veriyo. Ses istemiyorum ışık istemiyorum tabiiki mümkün olmuyo oda 3 buçuk yaşında bir oğlum var çünkü. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize de çok zorlanıyorum..
Cok az yedim ama bilemedimBen yedim bir sıkıntı olmadı ama tiksindim bir daha ağzıma sürmem heralde
Insallah canimYedim ben.
Normalde yemem ama yiyesim geldi.
40 yılda bir yemekle bir şey olacağını sanmam.
Amannhergun yemem de bayram da geldi illa yenir kokar falan ayyuu bilemedimBenim doktorum kesinlikle sakatat, özellikle ciğer yeme, eti çok çok iyi pişir dedi. Mikrobik durumlardan dolayı dedi ama bakteri çok çabuk ürüyor onlarda dedi. Büyüklerde ciğere dokunulmaz bebekte leke olur falan derler ama çok yememişinki canım A vitamini fazlalığından dolayı kötü şeyler yazıyo nette ama meyve sebzelerde var a vitamini hergün yesen sorun olurda bikereden nolacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?