Doktora sormuştuk bu durumu doktor bir sıkıntı olmayacağını söylemişti bazı gebeliklerde ris olabiliyormuş kanama varsa bebek aşağıda tutunmuşsa vs bize bir sıkıntı olmadığı söylendi biz de şey ettik yaniÇok affedersiniz eşlerle ilişki durumları nasıl hamilelikten beri bizim hiç olmadı 9 haftalık olduk ben çok korkuyorum bi şey olur mu
Yok ben ellemedim kv yapmis ama baya iyi pismis yanmis gibiydiİyi pişmiş miydi? Çiğken ellediysen ellerini çok iyi yıkamalısın
Tüm doktorlar bumu söylüyor ilk gebeliklerde geç hissediliyor 2. Gebelikte daha erken hissediliyor ve karın daha çabuk büyüyor diye inşallah sağlıkla alırız kucağımıza maşallahSelamlar herkese ❤
Öncelikle 11 ve 14. Haftalar arası yapılan ikili testi hatırlatayım arkadaşlar. Ben 23 Ağustos’a randevu aldım. Doğum yaptığım özel hastane 600 tl dedi. Bende vakıf hastanesinde 200 tl ile yaptıracağım. İkili testte hem kan alınıyor hem ultrasona bakılıyor. İkisi bir değerlendiriliyor. Genellikle doktorlar tavsiye ediyor.
Sakatat mevzusuna gelecek olursak kızımda kokoreç yemiştim sanırım 2 kez. Abartılmadığı sürece sorun olmaz inşallah.
Benim size asıl söyleyeceğim ben kızımda haftada 2-3 kez balık yemiştim. Yürümesi, konuşması herşeyi erken oldu. Bu sefer yine mevsimi başlar başlamaz bulantılarım da geçmiş olursa yiyeceğim. Özellikle zeka gelişimi için çok önemli.
NOT: Başkası söylese inanmazdım ama ben bu bebeğin hareketlerini farkediyorum. Özellikle sırt üstü yattığımda. İkinci, üçüncü gebeliklerde ilk gebeliğe göre daha erken fark edildiğini duymuştum ama bu kadar olabilir mi
Ben yaşıyorum canım. 2 günde bir tutuyor. Çok sinir bozucuSelam kızlar. 9. Haftadayım bende 2 gündür sürekli Bi baş ağrısı var akşamları artıyo. Bulantı desen 24 saat vitamini bile kullanamıyorum. Bu baş ağrısı beni baya zorluyo yaşayan var mı baş ağrısı problemini?
Ay benim de canım ciger istiyodu çok severim daha önceki hamileligimde işkembe ve kelle çorbası içmiştim canım çok istemiştiYok ben ellemedim kv yapmis ama baya iyi pismis yanmis gibiydi
Ben yedim cok azcik rabbim saglik versin bebegime ne diyimAy benim de canım ciger istiyodu çok severim daha önceki hamileligimde işkembe ve kelle çorbası içmiştim canım çok istemişti
Sen yapmadıysan daha iyi. Ama iyiki sormuşsun sakatatın bu kadar yasak olduğunu ben bilmiyodum. A vitamininden falan haberim yoktu. Ama bayramda yerim herhalde tabi pişirirken fenalaşmazsamYok ben ellemedim kv yapmis ama baya iyi pismis yanmis gibiydi
Kizlar bayramda etleri de ellemiceksiniz dimi?Sen yapmadıysan daha iyi. Ama iyiki sormuşsun sakatatın bu kadar yasak olduğunu ben bilmiyodum. A vitamininden falan haberim yoktu. Ama bayramda yerim herhalde tabi pişirirken fenalaşmazsam
Hiç düşünme ve üzülme stres yapma okadar sigara içen zararlı alışkanlıklara devam edenler var dikkat etmeyenler önemsemeyeler var azcikdan bir şey olmaz benceBen yedim cok azcik rabbim saglik versin bebegime ne diyim
Bi çüzümün var mıBen yaşıyorum canım. 2 günde bir tutuyor. Çok sinir bozucu
Mecbur kesip doğramak gerekecek. Eldiven takıp elleri iyice yıkıcazKizlar bayramda etleri de ellemiceksiniz dimi?
Ilk 3 ay cok tehlikeli fetus icin yaziyor
mesela ben cnm dr yasakladi hamileligin basindan beri hâlâ da yasak riskliyim şu anHanimlar 2 kizimdada hic iliskiye ara vermedik bir problemde olmadı ama tehlikesi olanlar doktorunu dinlesin
Ben kizimda kullanmistim. Sgk karsilamiyorduRegenesis max kullanan hamişler reçetelimi satılıyor
Ben reçetesiz aldım kullanıyorum.Regenesis max kullanan hamişler reçetelimi satılıyor
Benim gibi 3. De artık rahata bağlarsınKokoeec bende yedimne bileuim ya her defasinda pimpirik olmucam diyorum oluyorum
bende sivilce var ve kız istiyoruz inşallah hayırlısı ile kız olurBende de oluyor canm. Bir yerde okudum kiz bebeklerde sivilce oluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?