Benimki bugun iyiydi, sütümde cok guzeldi. Ama saat 10 itibariyle cildirdi memede bosaldi bir anda anlamadim niye boyle oluyoAksam 5ten beri uyutmaya ugrasiyorum pilim bittiiiii.
Benimki de doymuyor gibi ikinci ay aşıya götürdüğümde bakıcam kilosuna az almışsa yine mama takviyesi yapıcamBizim suan yine oyle. Memede depoda sut bitti. Hadi bugun sagdigimi vereyim dedim 60 icti eee emdi de. Memeyi veriyorum tutmuyo, ama aranip duruyo
Canım kv ne yaptı da bebek emmeyi bıraktı? Bebekler normalde memeyi daha çok sever. Biberondan içse doysa bile emer.Canimsin, sonuna kadar haklsiin. Gece emzirdim biraz. Ama cok surmuyo emmesi, ole 15 dk fln asla, uzaklasti acikcasi. Olan oldu mikrop kari yzunden. Her gece 1 kez sagiyorum bende 90 ml toplamda anca cikio. Azaldi sutum. Onceden sadce sag meme 150 160 cikiyordu
Bence böyle durumlarda mama ver canımAksam 5ten beri uyutmaya ugrasiyorum pilim bittiiiii.
Valla aynısı dengesizler ya,,,Benimki de bugün aynısını yaptı hem istiyor memeyi veriyorum beş on dakika arası emiyor bırakıyor tekrar veriyorum almıyor sonra aranıyor verince saldırıyor memeye.Ben de anlayamadım derdini bugün zar zor uyudu şimdi bakalım
Canım aslında 600 gram az değil ama ilk ay çok aldıysa tabi az geliyordur sana emzirmeyi hiç bırakma mutlaka sık sık emzirmeye çalış inşallah düzelir canım daha çok emerİlk ay 1 kilo almıştı bu ay 600 almış canım, şimdi iyice azalttı emmeyi
ben bi sabah bi ogleden sonra sagdim sabah 120 ml sonra 100 ml geldi ön sütsüz geldi ogleden sonraki cunku ikisini de emmişti ön sütleri içti sanirim biberonla da asıl sutu içmiş oldu,sabaha dikkat etmedim açıkçasım b r sagip baktinmi cicim ? Ben baktim 2.tur emdigi on sut cok az ilk basta birkac firt diyim. Ilk sagarken duruydu sonra sut rengini aldi 1.dk da .
benim iyice agrim arttı bklm cnm beklemedeyim ay bi an dogum sancılarımızı birbirimize anlatisimiz geldi aklima tırstım fobi oldu ya istemiyorum bi daha kendime engel de olamıyorum surekli aklım bebek olmasin olmasin düşüncesinde psikolojim bozulacakBenim 3 haftadir 3. Kez az az kan geliyo ama regl gibide degil. Daha bugun abdest almistim yine geldi delircem
Benim 48. 48. Günler kahve leke geldi ama anlamadım regl misanırım regl olucam belim agriyor bacaklarım sızlıyor benim oyle olur boyle bacaklarım grip gibi kemik agrili eklem agrili olur için için ,cok regl olan yok sanırım pink oldu baska bilmiyorum
Canım tek meme mi 120 ml çıktıben bi sabah bi ogleden sonra sagdim sabah 120 ml sonra 100 ml geldi ön sütsüz geldi ogleden sonraki cunku ikisini de emmişti ön sütleri içti sanirim biberonla da asıl sutu içmiş oldu,sabaha dikkat etmedim açıkçası
Bir arkadaşımız yaptırdı kanda IgE bakılıyor diye biliyorum bir de gaitada gizli kan ve redüktan madde analizi yapılıyor diye biliyorum çocuk doktoru varsa çevrenizde bir sorun istersenizAaa evet bende seni hatırladım isminden şimdi yok hayır yapılmadı bu ay da test yapılıyor mu nasıl oluyor hiç bilmiyorum
Benimkide eldivenlerin üstünden emmeye başladıDoktor bebekler 1 aydan sonra ellerini ağızlarına götürmesi lazım eldivenlerini çıkarın demişti. Acıktığı için değil refleks olarak yaparlarmış. Eğer yapmazsa nörolojik bir problem var demektir dedi.
Benimki bugün 36 günlük öyle bir emiyor ki parmaklarını benim de aşırı hoşuma gidiyor
Benimki mememe vuruyor pat pat kavga ederken. Kendi ağzına burnuna vuruyorBenimki acıkınca kucağıma aldıysam omuzuma kafa atıyor bir haftalıkken başladı.Bir de omuzumda yatarken sürüne sürüne göğsüme gelmesi var bitiyorum eriyorum
Demekki 2.emiste om sut hemen gelmiyor asil sutu alabiliyolar buna sevindimben bi sabah bi ogleden sonra sagdim sabah 120 ml sonra 100 ml geldi ön sütsüz geldi ogleden sonraki cunku ikisini de emmişti ön sütleri içti sanirim biberonla da asıl sutu içmiş oldu,sabaha dikkat etmedim açıkçası
Mamamiz yok canim. Hic vermedim simdiye kadar vermek zorunda kalmakta istemiyorum acikcasi . Acliktan degil uyuzluk olsun diye uyumuyor . Surekli memede evir cevir emziriyorum daliyor yada ayagimda salliyorum daliyor besige gidince uyaniyo .Bence böyle durumlarda mama ver canım
Bu gece o kadar zor geçiyor ki uyandıramıyorum uykusunda emen bebek şimdi 1 dk bile emmedi biberonda aldıramadım napcam bilmiyorumCanım aslında 600 gram az değil ama ilk ay çok aldıysa tabi az geliyordur sana emzirmeyi hiç bırakma mutlaka sık sık emzirmeye çalış inşallah düzelir canım daha çok emer
Bu hafta benimki hep delimoddaydi hic aa bugun ii emdi ii uyudu dedigimi hatirlamiyorumBenimki bugun iyiydi, sütümde cok guzeldi. Ama saat 10 itibariyle cildirdi memede bosaldi bir anda anlamadim niye boyle oluyo
Evet gercekten oyle .ve hic kimsenin berdihi akla uydiramiyosun sutun varsa var bebek emerse emiyo yok soyle emzir boyle emzir su kdar dk tut 2. Memeyi ver verme olayina gelmiyor. Patron bebek isciler meme . Bu meme mevzuu tuketti beniValla bazen ne yutkunma sesi ne de düzgğn emme görmüyorum uyumus oluyor memeyi çıkarayım diyorum aaa süt agzından dısarı akıyor şaşırıyorum süt yok bitti sanıyorum ama varmış demekki diyorum bu süt muhabbeti çok zor ve karısık valla
Cnm bnde chicco kullaniyorum cok memnunum valla iyiki chiccoKizlar birazcik pisikten bahsedeyim :) Basta mustela kullaniyordum orta karar ise yariyordu.pisik olmadi kuzum ama hafif kizariklik vardi.o bitince bikac gun bepanthene kullandim pisik olmaya basladi ise yaramadi bugun chicco kullandim memnun kaldim cok az pisik gibiydi gecirdi.
Emme dk konu acilmis benimkide eskisi gibi uzun sure memede degil ama emince aktif emiyor.eskiden 20 dk surerdi emmesi simdi 5-10 dk arasi ve memeyi istemediginde diliyle itiyor.birde elleri acik olsun istiyorum dokundugu seyleri hissetsin istiyorum ama yuzunu cizik cizik yapti bugun de burnunun kenarini baya yirtip kanatinca yine eldiven gecirmek zorunda kaldim biraz daha eldivenli gezicek gibi :) birde her aksam saat 6-10 arasi bi aglama krizimiz oluyor.alistim artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?