2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım kv ne yaptı da bebek emmeyi bıraktı? Bebekler normalde memeyi daha çok sever. Biberondan içse doysa bile emer.
Bence sağmayı bırak emzir yavaş yavaş, aç olursa mecbur emer.

Kizlar birazcik pisikten bahsedeyim :) Basta mustela kullaniyordum orta karar ise yariyordu.pisik olmadi kuzum ama hafif kizariklik vardi.o bitince bikac gun bepanthene kullandim pisik olmaya basladi ise yaramadi bugun chicco kullandim memnun kaldim cok az pisik gibiydi gecirdi.
Emme dk konu acilmis benimkide eskisi gibi uzun sure memede degil ama emince aktif emiyor.eskiden 20 dk surerdi emmesi simdi 5-10 dk arasi ve memeyi istemediginde diliyle itiyor.birde elleri acik olsun istiyorum dokundugu seyleri hissetsin istiyorum ama yuzunu cizik cizik yapti bugun de burnunun kenarini baya yirtip kanatinca yine eldiven gecirmek zorunda kaldim biraz daha eldivenli gezicek gibi :) birde her aksam saat 6-10 arasi bi aglama krizimiz oluyor.alistim artik :)

m b r sagip baktinmi cicim ? Ben baktim 2.tur emdigi on sut cok az ilk basta birkac firt diyim. Ilk sagarken duruydu sonra sut rengini aldi 1.dk da .
ben bi sabah bi ogleden sonra sagdim sabah 120 ml sonra 100 ml geldi ön sütsüz geldi ogleden sonraki cunku ikisini de emmişti ön sütleri içti sanirim biberonla da asıl sutu içmiş oldu,sabaha dikkat etmedim açıkçası

Benim 3 haftadir 3. Kez az az kan geliyo ama regl gibide degil. Daha bugun abdest almistim yine geldi delircem
benim iyice agrim arttı bklm cnm beklemedeyim ay bi an dogum sancılarımızı birbirimize anlatisimiz geldi aklima tırstım fobi oldu ya istemiyorum bi daha kendime engel de olamıyorum surekli aklım bebek olmasin olmasin düşüncesinde psikolojim bozulacak

kizlar ya bende psikolojik bsy basladi kendime engel olamıyorum esimle ozel yaşantımızda da oyle düşünmekten bsy hissedemiyorum ,surekli bebek istemiyorum olmasin diye korkular endişeler var icimde engel olamıyorum bi türlü

sanırım regl olucam belim agriyor bacaklarım sızlıyor benim oyle olur boyle bacaklarım grip gibi kemik agrili eklem agrili olur için için ,cok regl olan yok sanırım pink oldu baska bilmiyorum
Benim 48. 48. Günler kahve leke geldi ama anlamadım regl mi
Canım tek meme mi 120 ml çıktı

Aaa evet bende seni hatırladım isminden şimdi yok hayır yapılmadı bu ay da test yapılıyor mu nasıl oluyor hiç bilmiyorum
Bir arkadaşımız yaptırdı kanda IgE bakılıyor diye biliyorum bir de gaitada gizli kan ve redüktan madde analizi yapılıyor diye biliyorum çocuk doktoru varsa çevrenizde bir sorun isterseniz

Benimkide eldivenlerin üstünden emmeye başladı tırnaklarını kesmedim ya çıkarmıyorum daha

Demekki 2.emiste om sut hemen gelmiyor asil sutu alabiliyolar buna sevindim

Bence böyle durumlarda mama ver canım
Mamamiz yok canim. Hic vermedim simdiye kadar vermek zorunda kalmakta istemiyorum acikcasi . Acliktan degil uyuzluk olsun diye uyumuyor . Surekli memede evir cevir emziriyorum daliyor yada ayagimda salliyorum daliyor besige gidince uyaniyo .

Canım aslında 600 gram az değil ama ilk ay çok aldıysa tabi az geliyordur sana emzirmeyi hiç bırakma mutlaka sık sık emzirmeye çalış inşallah düzelir canım daha çok emer
Bu gece o kadar zor geçiyor ki uyandıramıyorum uykusunda emen bebek şimdi 1 dk bile emmedi biberonda aldıramadım napcam bilmiyorum aç aç uyuyo

Evet gercekten oyle .ve hic kimsenin berdihi akla uydiramiyosun sutun varsa var bebek emerse emiyo yok soyle emzir boyle emzir su kdar dk tut 2. Memeyi ver verme olayina gelmiyor. Patron bebek isciler meme . Bu meme mevzuu tuketti beni

Cnm bnde chicco kullaniyorum cok memnunum valla iyiki chicco. Senin pasa emme konusunda bizimkilere uyduysa demekki normal guclu guclu cekiyolar . Bende eldiven takmiyorum ama gozunun kenarini dun cok fena yoldu cokda agladi kanadi baya uzilduk eldiven giydirmekte istemiyorum ama derdi suratiyla yoluuor hep burnunu kulagini avucluyo cekistiriyor bide ona agliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…