2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cok normal deilmi canim Allah olmayana versin olirsa 3.olcak.bu devjrde 3.cocuk .bende korkuyorum dogru duzgun bir yontemimizde yok acikcasi . Allah olmayanlara versin bizimkilere can sagligi guzel saglikli omur nasip etsin.... birliktelikte dusunme cnm 3 dkni heba etme .

Oyun halisina yatiran varmi kizlar ? Ve oyun halisi onerisi olan ? Kizimda almamistim icimde ukte kaldi ogluma alcam zaten kizim oynar hak gecmez

Oyun halisina yatiran varmi kizlar ? Ve oyun halisi onerisi olan ? Kizimda almamistim icimde ukte kaldi ogluma alcam zaten kizim oynar hak gecmez
Daha yatırmadım annem almıştı banada. Kendim alsaydım şu piyanolular varya onlardan alırdım. Amneminmaldığı basit sadece üstünde oyuncaklar var.

Gunaydin kizlar. Bebegim mama icmiyor 1 haftadir. Normalde gunde 1 kez veriyordum. Sutum cok az olup ta uyutamadigim zamanlar. Tabiki emmeyi daha cok sevmesi guzel masallah ama iste bazen sutum cok cok az oluyor. Ozellikle aksam vakitleri. Dun gece uyutana kadar neler cektim anlatamam. Bi de cok acken veriyorum. Biberona agzi deger degmez meme olmadigini anliyor ve istemiyor. Ne yapsam sizce

Onlemini al canim gerisi takdiri ilahi. Devami gelmiyor benimde anlamiyorumki ne kanaması

Kizlar simdi oglumun bezini actim cok moralim bozuldu bezinde kan var pipisimden kan gelmis. Bir kac gundur idrar tutuyordu pipiside kizarmis gibi idrar yolu enfeksiyonumu olduki
Canim panik yapma korkma. Ben bilmiyorum ama bizim doktorumuz bazi bebeklerde pipi ucu darligi olabiliyor demisti. Cisini yapmakta zorlanirmis eger oyle olursa. O da erken sunnet yapmakla duzeliyormus. O tarz birsey olmus olabilir mi ki acaba. Insallah onemsiz ve hemen duzelecek birseydir

Bu hafta benimki hep delimoddaydi hic aa bugun ii emdi ii uyudu dedigimi hatirlamiyorum. Meme napain cnm sen kiz uzun emiyo
3 gundur diliyle itip istememeye basladi 5 10 dk arasi emiyo. Az sonra yine istiyor anlamiyodum ya. Az once yine emzirdim uyumuyo diye tekrar vereyim dedim tutup tutup birakiyo istemiyo ne yapayim. Gaz problemide cok artmaya basladi. Sab simplex verdim iki kdz daha cok sıkıştırdı

Evet gercekten oyle .ve hic kimsenin berdihi akla uydiramiyosun sutun varsa var bebek emerse emiyo yok soyle emzir boyle emzir su kdar dk tut 2. Memeyi ver verme olayina gelmiyor. Patron bebek isciler meme . Bu meme mevzuu tuketti beni
Benide valla. Herkes iki meme veriyomus deyip her emzirmede 2 meme vermeye baslamistim. Belkide o surecte yeterli beslenemedi. Simdi tek memede kendi birakmaya basladi doyup ustelik memelerde daha dolu

sanırım regl olucam belim agriyor bacaklarım sızlıyor benim oyle olur boyle bacaklarım grip gibi kemik agrili eklem agrili olur için için ,cok regl olan yok sanırım pink oldu baska bilmiyorum
Ben de oldum canim. Ve adet olurken tarif ettigin sekilde agrilarim oldu cok yogun

Ay bizde aynisini dusunuyoruz. Yusraya almadik ama yusrayla biz cok guzel oynatiyoduk. Eslemi o kadar oynatma sansim yok hic birşeye yetişemiyorum.ah şu korona lanet sey, ne guzel annem gelecekti bir camasir katlasa bir yemek yapsa yeterdi şu zamana kadar. Neyse zor gunleri gecirdik daha zor gunler bizi bekler saka bir yana 3 aydan sonra eslemde daha iyi oyalanir dusuncesi var ama bakalim insallah bekledigim gibi olur

Kizlar simdi oglumun bezini actim cok moralim bozuldu bezinde kan var pipisimden kan gelmis. Bir kac gundur idrar tutuyordu pipiside kizarmis gibi idrar yolu enfeksiyonumu olduki
Olma ihtimali yuksek. Bence ilerlemeden gotur. Benimde buyuk kizda kizariklik var camasirinda da leke var. Aksam çişini yapmadan uyudu inadindan mi cani acidigindan mi anlayamadik. Bizde goturcez gibi görünüyor

Canim bence o akşam huysuzluğudur. Ya da eslem gibi dolu meme seviyodur. Bende hic mama vermedim tamamen aç olsa hic uyumaz diyorum. Aksam saat 10 dan 12.30 a kadar emdi emdi bagirdi hatta 60 ml gunduzden sagilmis sut verdim bana misin demedi. En son kendi uyudu. Gazdan ve huysuzluktan bence istemiyorsa mama verme. Evir cevir emzir

Aslinda doymus canim masallah onun icin istemiyordur. Eger istiyor ama tutmakta zorlaniyorsa ayaklari ve kollari ile tepkiler veriyorsa kuvvetle muhtemel gaz veya kaka yapmakta zorlaniyordur. Diger turlu rahat ama acsa cuk cuk yapisir memeye ☺

Aslinda doymus canim masallah onun icin istemiyordur. Eger istiyor ama tutmakta zorlaniyorsa ayaklari ve kollari ile tepkiler veriyorsa kuvvetle muhtemel gaz veya kaka yapmakta zorlaniyordur. Diger turlu rahat ama acsa cuk cuk yapisir memeye ☺
Evet 2 aydir memeyi birakmadan emdigi icin anlamakta zorlaniyorum. Nolcak bu gaz ve kabızlık bilmem. Ustelik anne sutu alirken nasil böyle kabiz olabiliyor, bizim ailecek bagirsaklarimiz sorunlu herhalde sab simplex sorunu daha kotu yapti. Kabizlik icin birsey yapmaliyiz ama ne bende bilmiyorum daha ufakta. Anca zeytinyagi verebilirim.
Ayaklariyla yay gibi geriliyor. Geceb gece memeye yumruk atıyordu

Bizde de oluyor gaz ve kaka yapmada zorlanma bazen. Ben daha cok masaj yaparak, evde gezdirerek, uzeri inceyse kalinlastirarak gecirmeye calisiyorum. Nurse Harveys var ise yariyor bence. Ama ona alistirmak istemiyorum

Mamamiz yok canim. Hic vermedim simdiye kadar vermek zorunda kalmakta istemiyorum acikcasi . Acliktan degil uyuzluk olsun diye uyumuyor . Surekli memede evir cevir emziriyorum daliyor yada ayagimda salliyorum daliyor besige gidince uyaniyo .
Benimkide mama yemediğinde öyle canım ama mama verdimmi dibi görmeden sanki bütün gün taş taşımış gibi uyuyakalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…