2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bu gece o kadar zor geçiyor ki uyandıramıyorum uykusunda emen bebek şimdi 1 dk bile emmedi biberonda aldıramadım napcam bilmiyorum aç aç uyuyo
Canım aç olsa ağlar ya olur mu öyle düşünüp üzme kendini belki midesi küçüktür. Benim kızım daha 38 günlük geceleri uyandırmıyorum artık kendisi acıkınca ağlayıp uyanıyor zaten, çoğu zaman 4 saate yakın uyanmıyor. Ama tabi karnı iyice doyunca uyandırmıyorum. ben baya araştırıp meme reddi olmasın diye avent natural biberon aldım bi defa denedim normalde kızım biberonla içemiyor asla. Bunu kolay tuttu. Eczaneler açık alabilirsen bi alıp dene en azından için rahat eder. Arada mama verirsin hala yemiyorsa acıkmıyoR demektir

Kizlar simdi oglumun bezini actim cok moralim bozuldu bezinde kan var pipisimden kan gelmis. Bir kac gundur idrar tutuyordu pipiside kizarmis gibi idrar yolu enfeksiyonumu olduki
Canım korkma götür acile en kötü sünnet ettirirsin haftaiçi düzelir hemen
Eds sistemiyle ver mamayı hem sütün de artar

cnm sünnet derisini geriye çekip temizliyor musun arada ,bizim ki de kızarıyor ben 3 kez falan bazen her bezi acisimda geri çekip ıslak bezlerini koyduğum sudan sulu alip suyu sıkıyorum orasına siliyorum deriyi geri çekip ama bastırmadan acitmadan acımıyor merak etme onu yapmazsak enfeksiyon olurmus zaten çekince bir damla çiş kaliyor o da yakar o içi belki yakmıştır gecer dedigim gibi temizle trosyd ile hametan varsa evde karistir avucunda sur cnm toparlar yine de dr a götürmek istersen urulojiye götür muhtemelen erken sunnet etmek isterler bizimkini götürdük 1 aylikken darmış idrar çıkışı soz de mayısta sunneti vardi ama corona var

Canım anne sütü alan bebek kabız olmaz kusura bakma ama yanlış yapıyorsun yazmayım diyorum ama el kadar bebeye fitil verip duruyorsun biraz beklesen kendi yapacak zaten 10 güne kadar normal olduğunu bile bile zorluyorsun sana sürekli fitil verip karnını ağrıtsalar naparsın?
Sen kronik kabızlığın önünü açıyorsun kusura bakma

Kizlar bugun benim oğlumun dogum günü tam2yil once su an dogumhanede dogmasini bekliyorduk ,oyle cok korkutmustu beni simdi hepsi ggecti gitti cok şükür 2kuzumda yanımda tum gece uyumadim ama ogluma soz pasta yapicaz demistim kacgundur iyiki dogdun diye dolaniyor evin icinde ins.bu bebislerimizinde dogumgunlerini konustugumuz günler gelir simdi pasta zamani

Evet canim yapiyordum . Trosyd yokta hametan var . Bi bez daha bekleyimm dedim kanama yok ama idrar tutuyor bir kac gundur

Nice guzel seneleribolsun canimn saglikli musmutlu bir omur diliyorum.

Memnun musunuz? Marka model ne acaba?

Canim ben simdidenn alistiricam cunkun3 ayda tamamen anmeyi takip ediyolar ben odadan cikimca feryadi basardi kizim oglum oyle cok beni karantinaya almadam ilgisini cekcek bisey istedim .bana sardiktan somra oyunhalisi ilgisini cekmz gibi geliyor . Kizima o yuzden almamistim yatmaz durmaz diye. Bunarada cisini soyluyomu kizlarda idrar vermek cok zor

Gelmez inşallah kuzum su tüketimin nasıldı dün, susuz kalmış olabilir mi acaba? Çok da anlamıyorum ama aklıma geldi
Iyi iciyorum canim ama dun gunduz hic dogrunduzgun emmedi. 1 dk 2 dk emdi benim psikolojimi bozdu bu cocuk. Ama gece son uykusunda iyi emmisti uyandigindada ii emdi sabahki bezi boyle olmaai sasirtti. Bi kac gundur odrar tutuyor ama onu farketmistim pipisi kizarik gibi .

Aynısından var kuzum ama tutturamadım dün akşamşimdi emiyor bakalım inşallah güzel emer ve dün geceki gibi sorun yaşamayız inşallah memeye götürünce çığlık kıyamet ağladıStresten o an sütte gelmedi benden yatarak emzirmeyi fln denedim yok her mamayı verebilir miyim bilmiyorum canım süt alerjisinden şüpheleniyo doktor ben de diyetteyim o yüzden

Benide valla. Herkes iki meme veriyomus deyip her emzirmede 2 meme vermeye baslamistim. Belkide o surecte yeterli beslenemedi. Simdi tek memede kendi birakmaya basladi doyup ustelik memelerde daha dolu
Banada dogumdan sonra ebe dedi 2 meme emzir doymaz bebegin iri diye. Iyice beni pimpirik ettiler...

Biz seninle hep aynı sorunları yaşıyoruz kuzum dün benimki de adam gibi emmedi hele gece hiç açmadı ağzını çılgınlar gibi ağladı, sonra o ağladı ben ağladım. Eşimle de tartıştık bu yüzdeninan bugünler geçsin diye bol bol dua ediyorum,bir arkadaşın kızı idrar yolu enfeksiyonu olmuştu kuzum iğne vermişti doktor, inşallah senin öyle bir sorunun yoktur bir kereliktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…