2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar birde gelişimi için yine ebebekten şu hışırtılı kartları aldım bugün geldi. Eline veriyorum kısa süreli olsada tutuyor birde hışır hışır ses çıkarıyor baya dikkatini çekiyor.

Eklentiler

• Screenshot_20200427-211000.webp
    20 KB · Görüntüleme: 27
Biraz büyüsün bende ablasinin kartlarini gostermeye baslicam. Ama renkli onlar

Kızlar kızımın bıngıldak kısmına baktım elim gitti çökük sizinde öylemi sanki daha önce elimee gelmedi şimdi çökük bir sıkıntımı var acaba bie baksanız

Kızlar kızımın bıngıldak kısmına baktım elim gitti çökük sizinde öylemi sanki daha önce elimee gelmedi şimdi çökük bir sıkıntımı var acaba bie baksanız
Evet çökük oluyor ama ellemeyin. Zamanla orasi kapanacak. O yuzden d vitamin kullanmak cok önemli kıkırdak gelisimi icin

Eslem bugün aşşırı uyudu. Yani uyusa dert uyumasa dert :/ acaba sikintimi var diye kafama taktım şimdi. Cok takıntılıyım ya. Bakalim gece ne yapcak

Ayy cok sirin. Ben de almak istiyorum yaaa❤

Benim
Benim aldigim su chicconun makas gibi olanlarindan. Eve gelen hemsire gostermisti de nasil kullancagimizi. Etini kesme ihtimali sifir. Hatta bgunku kesisimle birlikte 4 fln oldu tirnagini kesisim. Cunku elleri acikta kalsin istiyorum artik, oynasin rahatca kesfetsin die. Bazen hirsla ellerini agzina goturuyo, yumuk yumuk. Istahimi acio, bi gun dayanamayip ben yicem o elleri, o olcak

A herkeste mi ayni oluyor acaba ya. Benim ilk doğumda yoktu bisey. Senin ne kadar oldu canim dogum yapali. Ben haftaya gideceğim artik boyle de çok kötü. Inşallah geri gider o yoksa napcaz :)
54gunluk olduk biz canim .valla cok kotu . Benimde ilk dogumda boyle degildi .icom disima.cikms resmen

inşallahhh biter canım bugün doktora gittik bir sürü gaz reflü ilacı falan verdi içim hiç rahat değil ama vericem napiyim

Evet çökük oluyor ama ellemeyin. Zamanla orasi kapanacak. O yuzden d vitamin kullanmak cok önemli kıkırdak gelisimi icin
Sağa doğru değilmi Allahım bazen kendime kızıyorum cahil gibi su kaybından çökebilşr diyor bastırmadım zaten elime geldi saçlarını düzeltiyordum bide saçlı olduğu için çok terliyor elime gelince çökük yer sorayım dedim

Of bende de var. 3 haftadir ara ara geliyodu. Ramazan dan bir onceki gun azcik geldi. Tam gelmiyo diye gusul aldim. Hâla peceteye geliyo camasirda lekelenme var ama adet gibi degil sinir oldum
Bende sinir oldum ya adet oldum saniyorum ama devami yok. Bi daha gelirse bi dokroruma mesaj aticam. Ve geldigi gun nedense sutumde azalma oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…