- 19 Mayıs 2018
- 3.742
- 6.377
- 158
- 32
Ben 22 aylık olduktan sonra derin uyku çektim ilkinde. Emzirmeyi bırakıncs. kizim sabaha kadar 10 kez kalkardı :))Benden kötüleride varmışne zaman derin uyku çekicez acaba çok merak ediyorum.
Maşallah canım güzelmiş uykuları inşallah bizimkide uzun uyumalara başlar ya.
Biraz büyüsün bende ablasinin kartlarini gostermeye baslicam. Ama renkli onlarKızlar birde gelişimi için yine ebebekten şu hışırtılı kartları aldım bugün geldi. Eline veriyorum kısa süreli olsada tutuyor birde hışır hışır ses çıkarıyor baya dikkatini çekiyor.
32 aylik koca bebeğim hâlâ uyaniyor duzgun uykusu yokBen 22 aylık olduktan sonra derin uyku çektim ilkinde. Emzirmeyi bırakıncs. kizim sabaha kadar 10 kez kalkardı :))
Evet çökük oluyor ama ellemeyin. Zamanla orasi kapanacak. O yuzden d vitamin kullanmak cok önemli kıkırdak gelisimi icinKızlar kızımın bıngıldak kısmına baktım elim gitti çökük sizinde öylemi sanki daha önce elimee gelmedi şimdi çökük bir sıkıntımı var acaba bie baksanız
Ayy cok sirin. Ben de almak istiyorum yaaa❤Kızlar 70 günlük bebeğim bugün oyun halısını kurdum. Çok sevdi acaip hareketler yapıyor. Çıngırakları tutmaya bile başladı tam bilinçli tutmuyor ama kendisi tuttu yani. Vuruyor gülüyor falan eli ayağı durmuyor. Bence sizde edinin bir tane. Benimki ucuzlarından birde büyük piyanolular falan daha çok hoşlarına gider heralde.
Sagol canim denerimAlerji konusu bilmiyorum sizi takip ediyorum kizlarda hastanede havuc sote vermislerdi ,zeytinyagi havuc birazda baharat sekerli hos tadi var bikac kezdir kendimde yapiyorum belki sizede öğün olabilir ,havuc reaksiyonu en az oln sebzelerdendi
Benim aldigim su chicconun makas gibi olanlarindan. Eve gelen hemsire gostermisti de nasil kullancagimizi. Etini kesme ihtimali sifir. Hatta bgunku kesisimle birlikte 4 fln oldu tirnagini kesisim. Cunku elleri acikta kalsin istiyorum artik, oynasin rahatca kesfetsin die. Bazen hirsla ellerini agzina goturuyo, yumuk yumuk. Istahimi acio, bi gun dayanamayip ben yicem o elleri, o olcakben soylemistim canim hastanedeki hemsireler ve doktor ustune basa basa kesmeyin dedi.. kagit torpu ile torpuleyin dediler bende oyle yapip aciyorum.. nolur nolmaz tirnagini keseyim derken etini kesersek.. tetanoz asilari yok cunkuoda sanirim 3. ayda oluyormus...
54gunluk olduk biz canim .valla cok kotuA herkeste mi ayni oluyor acaba ya. Benim ilk doğumda yoktu bisey. Senin ne kadar oldu canim dogum yapali. Ben haftaya gideceğim artik boyle de çok kötü. Inşallah geri gider o yoksa napcaz :)
Partiye bndr katilcamAy bugun eslem hep uyudu gece partiii vaaar :'(((
Okula başlayınca uyur canim. Benimki 9 da uyumaya başlamıştı okula başlayınca:))32 aylik koca bebeğim hâlâ uyaniyor duzgun uykusu yok2 sene daha gider böyle
inşallahhh biter canımMerhaba benim de bebeğim 37 günlük bugün. Dün ağlamadan 1 saat geçirdi annem şükür namazı kıldı resmenağlayan bebek çok zor gerçekten katıla katıla ağlıyor bir de bişey olmuş gibi. İki gündür sakinleşmeye başladı benimki. Battaniye arasında sallıyoruz çok ağlayınca hemen susuyor aklında bulunsun. İnşallah kırkıyla birlikte tamamen biter diye dua ediyorum.
Ben bu kez sanki 3 kez doğurdum ya. Ebe geldi gitti içimi disima çıkardı . Pıhtı kalmis dedi baya kurcaladı aklıma gelince bile urperiyom hala54gunluk olduk biz canim .valla cok kotu. Benimde ilk dogumda boyle degildi .icom disima.cikms resmen
Ayy semimde zor bi dogumum olmus. Sizladi okuyimcaBen bu kez sanki 3 kez doğurdum ya. Ebe geldi gitti içimi disima çıkardı . Pıhtı kalmis dedi baya kurcaladı aklıma gelince bile urperiyom haladua edelim de normale dönsün:)
Sağa doğru değilmi Allahım bazen kendime kızıyorum cahil gibi su kaybından çökebilşr diyor bastırmadım zaten elime geldi saçlarını düzeltiyordum bide saçlı olduğu için çok terliyor elime gelince çökük yer sorayım dedimEvet çökük oluyor ama ellemeyin. Zamanla orasi kapanacak. O yuzden d vitamin kullanmak cok önemli kıkırdak gelisimi icin
Pihti seklinde degil acik pembe renk. Aynen et parcasi gorunuyoBende yok henüz kirkm çıkmadı ama akıntı var hala . Kan pıhtı şeklinde ise sorun diye biliyorum.
Bende sinir oldum ya adet oldum saniyorum ama devami yok. Bi daha gelirse bi dokroruma mesaj aticam. Ve geldigi gun nedense sutumde azalma oluyoOf bende de var. 3 haftadir ara ara geliyodu. Ramazan dan bir onceki gun azcik geldi. Tam gelmiyo diye gusul aldim. Hâla peceteye geliyo camasirda lekelenme var ama adet gibi degil sinir oldum
Bu ara rezene hic icmiyorum tekrar basliyimRezene 3 fincan humana 1 fincan cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?