Bizim baya baya akiyor esim dalga geciyor diş mi cikaracak yoksa diye. Daha 2.5 aylik bebesin sen yahu dua etmiştim ablasi gibi gec çıkarsin diye yoksa emerken neler olur neler
Eşimin ablasi yufkaci. Elemab eksik diye esimde gitmeye basladi acayip yogunlar. Ne guzel evde destek iyiydi valla. Ama bir yandan da sıkışıyorduk paraya. Kiracimiz kirayi veremiyor ama biz oturdugumuz evinkini veriyoruz. Bir yandan iyi oldu calismasi ama diger yandan kotu oldu...
Kızlar gece kaç kere kalkıyor bebekleriniz? Oğlum 10da falan uyuyor. 1.30 gibi kalkıyor emiyor tekrsr uyuyor sonra 3 gibi tekrar kalkıyor tekrar emiyor bir daha uyanıyor 5te falan nu sefer gaz sanıcısıyla uyanıyor gaz çıkarma kaka yapms vs 7-8 i buluyor. Sonrs bir daha uyumuyor yarım saat falan uyuyor. Sizinkiler nasıl?
Benimki belli olmuyor canım bazen iki saatte bir bazen de dört ya da beş saat uyuyor kalkıyor bir daha uyumuyor daha 45 günlüğüz bir düzen tutturamadık.
Normal dogum yapanlara bisey sormak istiyorum. 1 ay oldu dogum yapali. Çömelip bâktigimda orda et parçası duruyor rahim mi oluyor. Ilk doğumumda boyle bisey olmamıştı. Normal mi acaba. Sizlerde nasıl durum.Doktora da gidemiyorum virus korkusundan