2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet 40 cikana kadar kapkaraydi esmer olcak sandık. Once bacakları beyazladi en son yuzu meger sariliktandi galiba :) benimde tenim 40tab sonra beyazlamis. 40ımda ki resim ben değil gibi

Yaa cok ilginc kararan duymustum ama beyazlamasi degisik benim kızda boyle esim dalga geciyo simdiden domates gibi olcak bronzlasamicak diye

Bizim baya baya akiyor esim dalga geciyor diş mi cikaracak yoksa diye. Daha 2.5 aylik bebesin sen yahu dua etmiştim ablasi gibi gec çıkarsin diye yoksa emerken neler olur neler

Oglum 4aylik dis cikartti gerisini sen düşün canimm2.ayda salyalar baslamisti

Hemen hemen ayni

Aynen kuzum sabahları rendeleyip zeytinyağı ve limon sıkıyorum dereotu da doğrayıp öyle yiyorum teşekkür ederim, bebeğinin gözü nasıl oldu canım

Aynen kuzum sabahları rendeleyip zeytinyağı ve limon sıkıyorum dereotu da doğrayıp öyle yiyorum teşekkür ederim, bebeğinin gözü nasıl oldu canım

Alerji olmasa dedigime az krema koyarak dahada lezzetlendiriyorlar halka halka dograyip yapiyorum yanina etle garnitur niyetine,sende sagol cnm benim bugun baya az dune gore aksam 1damla sut damlattim sonra hafifce sildim

Alerji olmasa dedigime az krema koyarak dahada lezzetlendiriyorlar halka halka dograyip yapiyorum yanina etle garnitur niyetine,sende sagol cnm benim bugun baya az dune gore aksam 1damla sut damlattim sonra hafifce sildim
Böyle böyle yakın zamanda geçer inşallah canım benim

Ben bugün ebeye sordum öyle bişey yok dedi sen aşı oldun ya dedi

Kızlar bizim de kakada kan vardı dün yemedim ama 4 gün arka arkaya tavuk yedim ondan olabilir mi acaba diğer farklı bişey tüketmedim, alerji konusunda tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz

Benimki 1 aylık 1 buçuk saat zor duruyor o da uyursa. Uyurken de sürekli mırıldanıp geriniyor yani gel uyuyabilirsen yanında:)
Benden kötüleride varmış ne zaman derin uyku çekicez acaba çok merak ediyorum.
Maşallah canım güzelmiş uykuları inşallah bizimkide uzun uyumalara başlar ya.

Kızlar 70 günlük bebeğim bugün oyun halısını kurdum. Çok sevdi acaip hareketler yapıyor. Çıngırakları tutmaya bile başladı tam bilinçli tutmuyor ama kendisi tuttu yani. Vuruyor gülüyor falan eli ayağı durmuyor. Bence sizde edinin bir tane. Benimki ucuzlarından birde büyük piyanolular falan daha çok hoşlarına gider heralde.

Bizde siparis verdik canim sabirsizlikla bekliyorum buyugune salincak digerine oyun halisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…