- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
Oy maşallah. Ne kadar içli bakmış Eslem kuzuMaşallah bizde tam 70 günlüğüz bugun Eki Görüntüle 2626212
Evet 40 cikana kadar kapkaraydi esmer olcak sandık. Once bacakları beyazladi en son yuzu meger sariliktandi galiba :) benimde tenim 40tab sonra beyazlamis. 40ımda ki resim ben değil gibi
Bizim baya baya akiyor esim dalga geciyor diş mi cikaracak yoksa diye. Daha 2.5 aylik bebesin sen yahu dua etmiştim ablasi gibi gec çıkarsin diye yoksa emerken neler olur neler
Hemen hemen ayniKızlar gece kaç kere kalkıyor bebekleriniz? Oğlum 10da falan uyuyor. 1.30 gibi kalkıyor emiyor tekrsr uyuyor sonra 3 gibi tekrar kalkıyor tekrar emiyor bir daha uyanıyor 5te falan nu sefer gaz sanıcısıyla uyanıyor gaz çıkarma kaka yapms vs 7-8 i buluyor. Sonrs bir daha uyumuyor yarım saat falan uyuyor. Sizinkiler nasıl?
Aynen kuzum sabahları rendeleyip zeytinyağı ve limon sıkıyorum dereotu da doğrayıp öyle yiyorum teşekkür ederim, bebeğinin gözü nasıl oldu canımAlerji konusu bilmiyorum sizi takip ediyorum kizlarda hastanede havuc sote vermislerdi ,zeytinyagi havuc birazda baharat sekerli hos tadi var bikac kezdir kendimde yapiyorum belki sizede öğün olabilir ,havuc reaksiyonu en az oln sebzelerdendi
Bende dereotlu havuc yogurtlamasi yapıyorum. Ama yogurtsuzda guzel olabilir dereotu ve zeytinyagiyla
Aynen kuzum sabahları rendeleyip zeytinyağı ve limon sıkıyorum dereotu da doğrayıp öyle yiyorum teşekkür ederim, bebeğinin gözü nasıl oldu canım
Böyle böyle yakın zamanda geçer inşallah canım benimAlerji olmasa dedigime az krema koyarak dahada lezzetlendiriyorlar halka halka dograyip yapiyorum yanina etle garnitur niyetine,sende sagol cnm benim bugun baya az dune gore aksam 1damla sut damlattim sonra hafifce sildim
Çok ciddi zatenOy maşallah. Ne kadar içli bakmış Eslem kuzu
İste eslemin baya var suanYaa cok ilginc kararan duymustum ama beyazlamasi degisik benim kızda boyle esim dalga geciyo simdiden domates gibi olcak bronzlasamicak diye
Oglum 4aylik dis cikartti gerisini sen düşün canimm2.ayda salyalar baslamisti
Bende yoğurtlu sevmezdim. Simdi kabak havuc aldirdim eşime hep yogurtluyorumDereotu yeni aldim yogurtlusunuda bn deniycem ,onceden annem yemeklere atardida yemezdim dereotu var diye
Ben bugün ebeye sordum öyle bişey yok dedi sen aşı oldun ya dediben soylemistim canim hastanedeki hemsireler ve doktor ustune basa basa kesmeyin dedi.. kagit torpu ile torpuleyin dediler bende oyle yapip aciyorum.. nolur nolmaz tirnagini keseyim derken etini kesersek.. tetanoz asilari yok cunkuoda sanirim 3. ayda oluyormus...
Böyle böyle yakın zamanda geçer inşallah canım benim
İste eslemin baya var suan
Bende yoğurtlu sevmezdim. Simdi kabak havuc aldirdim eşime hep yogurtluyorum
54 günlüğüz canımBenim bebeğiminde akıyor 3-4 gündür başladı. 50 günlüğüz. Siz kaç günlüksünÜz
Benden kötüleride varmışBenimki 1 aylık 1 buçuk saat zor duruyor o da uyursa. Uyurken de sürekli mırıldanıp geriniyor yani gel uyuyabilirsen yanında:)
Maşallah canım güzelmiş uykuları inşallah bizimkide uzun uyumalara başlar ya.İlk yatistan sonra 2 sefer 3er saat arayla kalkıyor. Sabaha karsi olmus oluyo. Sonra 2 saat arayla kalkiyo ogleden sonra gunduz uykuları 40 dk 1 saat degisiyor. Bazen 2 saate yakın uyanik kaliyor. Gece uykusuna 11 ya da 12 de geciyor. Cunku ablamizda cok gec uyuyor evde hep ses var isik var... Ama dün gece gazdan dolayi ne kendi uyuyabildi ne beni uyuttu
Bakmadim hic canim. Suan bakasim yokIns.cnm benim ☺
Hayırlısıda erken cikarinca cok hirpalaniyorlar ya bizim hep cifter cifter cikinca cok zorlandi ,damaklarini gorebiliyo musun beyazlamis mi
Bugun gunduz emdi emdi uyudu bakalim bu gece neler olcakBenden kötüleride varmışne zaman derin uyku çekicez acaba çok merak ediyorum.
Maşallah canım güzelmiş uykuları inşallah bizimkide uzun uyumalara başlar ya.
Bizde siparis verdik canim sabirsizlikla bekliyorumKızlar 70 günlük bebeğim bugün oyun halısını kurdum. Çok sevdi acaip hareketler yapıyor. Çıngırakları tutmaya bile başladı tam bilinçli tutmuyor ama kendisi tuttu yani. Vuruyor gülüyor falan eli ayağı durmuyor. Bence sizde edinin bir tane. Benimki ucuzlarından birde büyük piyanolular falan daha çok hoşlarına gider heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?