- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Benimki de hep memede gece hele doymadan uyumuyor ben de bunaldımMaksimum 2 saatte bir memedeyiz. Çoğu zaman 1 buçuk saatte 1. Yarım saat de memede kalıyor. Zamanla azalır mı acaba çok yorucu oluyor bu şekilde.
Gece zaten uykulu haliyle karnını hiç doyurmuyor gündüz 3 saat deliksiz uyuyorsa gece en fazla 1 buçuk saat. Gece meme harici Süt sağıp vermek şart olacak sanırım
Belirli bir aydan sonra tukuruk salya artisi oluyor normal cnm :)Güzel kızlar bebişimin ağzının suyu akıyor niye öyle oluyor bilen var mı
Benim bebeğiminde akıyor 3-4 gündür başladı. 50 günlüğüz. Siz kaç günlüksünÜzGüzel kızlar bebişimin ağzının suyu akıyor niye öyle oluyor bilen var mı
Kaslari arasinda var yuzunde cikip kayboluyolarOyyy guzellige bak yan profilini yerim senin. Alerjiyle kafayi bozmus bir ana olarak soruyorum yuzunde dokuntumu var canim?
Ay bugun eslem hep uyudu gece partiii vaaar :'(((Benim kizim uyumiyor. Bu aksam ananesine gondericem yatili
Sabah hast gitcez
Evet 40 cikana kadar kapkaraydi esmer olcak sandık. Once bacakları beyazladi en son yuzu meger sariliktandi galiba :) benimde tenim 40tab sonra beyazlamis. 40ımda ki resim ben değil gibiMasallahh canim beyaz tenli olucak
Bizim baya baya akiyor esim dalga geciyor diş mi cikaracak yoksa diye. Daha 2.5 aylik bebesin sen yahu dua etmiştim ablasi gibi gec çıkarsin diye yoksa emerken neler olur nelerGüzel kızlar bebişimin ağzının suyu akıyor niye öyle oluyor bilen var mı
Oyy maşallah renkli gözlü mü ne :))Maşallah bizde tam 70 günlüğüz bugun Eki Görüntüle 2626212
Gri mavi arasi canım çakır denir bizde ama döner herhalde boyle kalmazOyy maşallah renkli gözlü mü ne :))
Ben çok istemiştim renkli olur belki bizim aileye çeker diyede eşime çekti anlaşılan kahve olucak sanırım. O kadar renkli gözde tabikide babasına benzeyecekti :))Gri mavi arasi canım çakır denir bizde ama döner herhalde boyle kalmaz
A herkeste mi ayni oluyor acaba ya. Benim ilk doğumda yoktu bisey. Senin ne kadar oldu canim dogum yapali. Ben haftaya gideceğim artik boyle de çok kötü. Inşallah geri gider o yoksa napcaz :)Benimde oyle canim bemde rahim zannettim cok uzulmustum korkmustum . Burda @m b r arkadasim bartolin bezi sarkmasidor dedi. Internetten baktim oyle gorunuyor . Hic hos durmuyor evet. Bende dr a gidemedim
Benimki 1 aylık 1 buçuk saat zor duruyor o da uyursa. Uyurken de sürekli mırıldanıp geriniyor yani gel uyuyabilirsen yanında:)Kızlar gece kaç kere kalkıyor bebekleriniz? Oğlum 10da falan uyuyor. 1.30 gibi kalkıyor emiyor tekrsr uyuyor sonra 3 gibi tekrar kalkıyor tekrar emiyor bir daha uyanıyor 5te falan nu sefer gaz sanıcısıyla uyanıyor gaz çıkarma kaka yapms vs 7-8 i buluyor. Sonrs bir daha uyumuyor yarım saat falan uyuyor. Sizinkiler nasıl?
İlk yatistan sonra 2 sefer 3er saat arayla kalkıyor. Sabaha karsi olmus oluyo. Sonra 2 saat arayla kalkiyo ogleden sonra gunduz uykuları 40 dk 1 saat degisiyor. Bazen 2 saate yakın uyanik kaliyor. Gece uykusuna 11 ya da 12 de geciyor. Cunku ablamizda cok gec uyuyor evde hep ses var isik var... Ama dün gece gazdan dolayi ne kendi uyuyabildi ne beni uyuttuKızlar gece kaç kere kalkıyor bebekleriniz? Oğlum 10da falan uyuyor. 1.30 gibi kalkıyor emiyor tekrsr uyuyor sonra 3 gibi tekrar kalkıyor tekrar emiyor bir daha uyanıyor 5te falan nu sefer gaz sanıcısıyla uyanıyor gaz çıkarma kaka yapms vs 7-8 i buluyor. Sonrs bir daha uyumuyor yarım saat falan uyuyor. Sizinkiler nasıl?
Aynen canım inan öyleyiz hepimizn hali harap inanben az önce sadece haşlanmış makarna yedim valla yeni sebze yemeye korkuyorum ıspanak dokundu dolma biber dokundu taze fasulye dokundu bir kabak ve patlıcan kaldı çok korkuyorum
Patlicanda dokunur cnm o zaten asitki alerjikya. Patatesli gozleme yap kendine.salcayidami kestin. Makarnayoda yogurttuz hic yiyemezdim simdi masil yicem
Bende dereotlu havuc yogurtlamasi yapıyorum. Ama yogurtsuzda guzel olabilir dereotu ve zeytinyagiylaAlerji konusu bilmiyorum sizi takip ediyorum kizlarda hastanede havuc sote vermislerdi ,zeytinyagi havuc birazda baharat sekerli hos tadi var bikac kezdir kendimde yapiyorum belki sizede öğün olabilir ,havuc reaksiyonu en az oln sebzelerdendi
Maşallah canımEki Görüntüle 2626211 biz 2 aylik olduk teyzelerimiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?