2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimki de hep memede gece hele doymadan uyumuyor ben de bunaldım

Eşimin ablasi yufkaci. Elemab eksik diye esimde gitmeye basladi acayip yogunlar. Ne guzel evde destek iyiydi valla. Ama bir yandan da sıkışıyorduk paraya. Kiracimiz kirayi veremiyor ama biz oturdugumuz evinkini veriyoruz. Bir yandan iyi oldu calismasi ama diger yandan kotu oldu...

Kızlar gece kaç kere kalkıyor bebekleriniz? Oğlum 10da falan uyuyor. 1.30 gibi kalkıyor emiyor tekrsr uyuyor sonra 3 gibi tekrar kalkıyor tekrar emiyor bir daha uyanıyor 5te falan nu sefer gaz sanıcısıyla uyanıyor gaz çıkarma kaka yapms vs 7-8 i buluyor. Sonrs bir daha uyumuyor yarım saat falan uyuyor. Sizinkiler nasıl?

Benimde oyle canim bemde rahim zannettim cok uzulmustum korkmustum . Burda @m b r arkadasim bartolin bezi sarkmasidor dedi. Internetten baktim oyle gorunuyor . Hic hos durmuyor evet. Bende dr a gidemedim
A herkeste mi ayni oluyor acaba ya. Benim ilk doğumda yoktu bisey. Senin ne kadar oldu canim dogum yapali. Ben haftaya gideceğim artik boyle de çok kötü. Inşallah geri gider o yoksa napcaz :)

Benimki 1 aylık 1 buçuk saat zor duruyor o da uyursa. Uyurken de sürekli mırıldanıp geriniyor yani gel uyuyabilirsen yanında:)

İlk yatistan sonra 2 sefer 3er saat arayla kalkıyor. Sabaha karsi olmus oluyo. Sonra 2 saat arayla kalkiyo ogleden sonra gunduz uykuları 40 dk 1 saat degisiyor. Bazen 2 saate yakın uyanik kaliyor. Gece uykusuna 11 ya da 12 de geciyor. Cunku ablamizda cok gec uyuyor evde hep ses var isik var... Ama dün gece gazdan dolayi ne kendi uyuyabildi ne beni uyuttu

Patlicanda dokunur cnm o zaten asitki alerjikya . Patatesli gozleme yap kendine.salcayidami kestin. Makarnayoda yogurttuz hic yiyemezdim simdi masil yicem

Alerji konusu bilmiyorum sizi takip ediyorum kizlarda hastanede havuc sote vermislerdi ,zeytinyagi havuc birazda baharat sekerli hos tadi var bikac kezdir kendimde yapiyorum belki sizede öğün olabilir ,havuc reaksiyonu en az oln sebzelerdendi

Bende dereotlu havuc yogurtlamasi yapıyorum. Ama yogurtsuzda guzel olabilir dereotu ve zeytinyagiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…