2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bendede var tam adet kanaması gıbı deıl ama sankı dun biraz adet sancısı hıssettım.şaka gıbı ya kontrole gıdemıyor z
Ben gittim valla virus kimbilir nekadar sürcek iyiki gitmişim hala kanamam var ve hassasiyet varmış antibiyotık verdi enfeksıyon kapmasın die 5 gğn sonra bitince yine gitcem

Ya dra bende gitmedim ama sezeryan dikişlerin de yapisiklik var beyaz beyaz deri var acayip birşeyler.. yusrada olmamıştı. Uç kisimlarsa mosmor anlamadim neden otle oldu

Ya kızlar bende cok enteresan uyku krizi basladı Bı nevi baygınlık gıbı. troıt te var acaba ondanmıkı.sanırım ılac dozum az gelıyor. Asırı derecede uyku bastırıyor bır anda tansiyon da dusuyor olabilirmı? Su vırusten psıkoljımde ıyıce perte bagladı zaten Az once bebıs ağladı altını acacaktım tulumunu indirip oylece dalmışım cocugun yanında uykusuzluktanmı ki acaba ya gece uyuyamıyorum gunduz de surekli iş 1 saat otrmuyorumdur yani ama Cok uzuldum yaaa oylece bırakmışım ıcım gitti aglamasıyla uyandım

Son düzenleme:
cnm uykusuzluktan bende oyleyim tansiyon bi dusuyor anlik bayginlik gibi bsy eee kolay degil hamilelik emzirme uyumamış vücut ne yapsin bi de tiroidin varmis senin daha cok etkilenirsin

Benimde oyle canim bemde rahim zannettim cok uzulmustum korkmustum . Burda m b r arkadasim bartolin bezi sarkmasidor dedi. Internetten baktim oyle gorunuyor . Hic hos durmuyor evet. Bende dr a gidemedim
kengel çalışması yapin kizlar 1 seneye kadar toparlayacak ,eee doğurduk kolay mi kiz gibi mi kalacaktık sanki napalim anayiz biz ana ana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…