- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Ben dereotu yoğurt ve zeytinyağını çok severim her gün yiyorum neredeyse
Aman bitsin dünürcümOhhh kizi aldikk. Ahh alerjileri bitecek coktan ozamana kdar dunurcum
İyi bari kuzum, sen nerede yaşıyorsunCanım benimde aradılar birşey olmuyormuş bir hafta geç olacağız
Aaa senin eşin benim hemşerimmişşşaynen bak ne guzel cocukları olur renkli gozlu biz bulgaristan gocmeniyiz de benim sulale renkli eşim kahraman corumlu ama onlar da hep renkli gözlüama ben degilim malesef acik kahve gozlerim :)
Insallahbcanim onzamanlara saglikla gelelimdeAman bitsin dünürcüm ❤ Ek gıdada birbirimize tarif veririz artıkın
Geliriz inşallah kuzum, Rabbim çaresiz dert vermesin inşallahInsallahbcanim onzamanlara saglikla gelelimde
Darilirdim vallaKambersiz dugun hasatsiz geceler olurmu hic :)
Evet canim ben de oyle dusundum. Baya bildigin kizilimsi kumral senin bebis masallahSaclari siyahtan ablasi gibi kumrala dönmeye başladı ailecek şoktayiz
Ayy ben de istiyorumm. Bi bakayim leslie ye. Ben plates yapayim diyodum ama hem uzun suruyor hem de baya zor pilates. Vazgectim simdilik onun icinYaaa Sormaa Bı 10 kılo verirsem tamamdır. Bak youtube de leslie dıye bı hatun var onun hareketlrrını yap zor hareketler degıl bazılarıvar onlarıda yapmazsın. Ben bu aksam baslıyorum emzırırken Cok hızlı gıdıyor kılolar bıde spor yaparsak tamamdır.
sende cnmAyuu sen bitanesinn
Canım senjn normalmıydıAyy ben de istiyorumm. Bi bakayim leslie ye. Ben plates yapayim diyodum ama hem uzun suruyor hem de baya zor pilates. Vazgectim simdilik onun icin
Sivas canımİyi bari kuzum, sen nerede yaşıyorsun
Benim kızı anlatmışsın canım benim diğerlerini bir yaptırırdım 4.5saat uyurlardı bu maşallah cin gibi sürekli ayaktayızKızlar gece kaç kere kalkıyor bebekleriniz? Oğlum 10da falan uyuyor. 1.30 gibi kalkıyor emiyor tekrsr uyuyor sonra 3 gibi tekrar kalkıyor tekrar emiyor bir daha uyanıyor 5te falan nu sefer gaz sanıcısıyla uyanıyor gaz çıkarma kaka yapms vs 7-8 i buluyor. Sonrs bir daha uyumuyor yarım saat falan uyuyor. Sizinkiler nasıl?
Bende slepy kullanıyırorum canım dün kaka sırtına çıktı ve bacak arasındanda çıktı prima kullanıyordum ama içeriği iyi değil slepy doğal bemde arada kaldım primayı gece kullansan çünlü bizim kız gece yapıyor 2 kez kakaYa bir de şu bez sorunuma bir el atıverin. Sleepy aldım temiz içerikli diye. Sonra erken doğunca premium care 0 beden bulabildik ve bir süre onu kullandık. Kesinlikle sleepy yanına yaklaşamaz bence. Birkaç kere ciddi kaka çıkarma problemi oldu. Ama dün bir tanesi gece olmak üzere 3 kakanın 3ünü de kürek kemiklerine kadar çıkardı. Gündüz gittik yıkadık da gece 1 paket ıslak mendil harcadım temizleyecem diye. Uykusunun kaçması da cabasıSleepy içerik olarak temiz ama premium care gibi rahat ve sağlam değil. Hem içeriği temiz hem de premium gibi güzel bez var mı? Pampers Pure demeyin tanesi 1.50 liraya geliyor, ona can mı dayanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?