2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım aynı sorun bende de var a
Canım benim aynı sorunu bende yaşıyorum ve benimki tamamen bıraktı memeyi küvez sen çıktıktan sonra zar zor alıyordu tabi sürümde yoktu biberona alışınca aynı anlattığın gibi memeye dönünce çığlığı basıyor sağma sıklığını artır mesala en az 6ya çıkar ve her göğsü 20dk sağ zamanla artacak ve buna inan bol su ve uyku en büyük ilaç birde moral

oglu mu bu gaz ile recep ivediğin karaambarcilar dernegine kaydettiricem :) bazen gümbür gümbür yapiyor esim ilk zamanlar bu sesi onun yapacagina inanamiyordu ki hep bana bakiyordu her seferinde bende o yapti demek zorunda kalıyordum :) sanki adamın yanında yapmisligim var gibi :) 8 yıllık evliyiz bi de bana bakiyor:)

8 yilda bi tanecik bile pirtlatmadin mi yani

aynen bak ne guzel cocukları olur renkli gozlu biz bulgaristan gocmeniyiz de benim sulale renkli eşim kahraman corumlu ama onlar da hep renkli gözlü ama ben degilim malesef acik kahve gozlerim :)
Bizde Çanakkale liyiz. Dedeler bulgaristan göçmeni bizde renkli benim dedelerim ve halalarim var. Yakin akrabada yok o yuzden döner diyorum bizim. Ama hamileyken kaynimin sevgilisinin gozlerini cok begenmistim iclenmis olabilirim

Pertim cikti yaa hic uyuyamadik canim. Huzursuz dalamiyor uykuya
ya bi çay vardi adını unuttum ve aksi gibi dis kabini de attım bilindik bsy de degil anne sutu cayi onu içince benim oglan hep uykuya dalıyordu melisa fazla galiba icinde :) ay sana deyince kac gundur anne sutu cayi da içmiyorum ha simdi farkettim :)

Hatirla ne olur

Bizde Çanakkale liyiz. Dedeler bulgaristan göçmeni bizde renkli benim dedelerim ve halalarim var. Yakin akrabada yok o yuzden döner diyorum bizim. Ama hamileyken kaynimin sevgilisinin gozlerini cok begenmistim iclenmis olabilirim
ay bende demistim ki bi gün is yerinde saglikli olsun ama kizimin ela bu ins mavi olur demistim demek ki dilek kapım acıkmış ,kizimin doğduğunda ve ilk ay lacivertti onun kahveye bile donebilecegine inanmıştım yeşile dönük ela oldu esim de yeşil gözlü , biz oyle baskınız ki esim ile gen olarak kahve ve yesil göz ela kiz oldu ,benim kan A+ ,eşim B+ kizim AB +

Bizde esim ela ben acik kahve kizim cikti kopkoyu bir kahve .esimin aile hep renkli gozlu kizimi cok beklediler renkli olsun die hamileykem cokk beklersiniz diyordum direk kahve dogdu. Oglumun gozleri lacivert bazemde gri bazen mavi ne cikcak merak ediyorum .

elâ olabilir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…