2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben denemistim faydasi olmustu

Benim esim bu siralar evde o bakiyor bende oyle cok rahatim cok sukur her seyimi yetistiriyorum

Dun saglik ocagina gittigimizde hemsire dil bagi biraz fazla gibi geldi ama emin degilim dedi.aklimizi karistirdi.bayramdan once dr a gitmek sart oldu.ileride gecebiliyormus belki yoktur hemsireye oyle geldi varsa pelteklik yapabiliyormus ama cerrahi islemle kucukken duzeltiliyormus.

Canım 90 ml i bitirebiliyor mu? Yani kusmuyor mu? Bence mama verme acıktıysa memeden içsin tabi kilo alımı iyiyse böyle daha çok biberona bağlanır
Naçizane fikrim ☺
Evet kusmadı ben de şaşırdım kilo alımı yavaşladı aslında ama çiş kaka sayısı çok iyi bilemiyorum. Ben de mama vermek istemiyorum ama aç mı diye düşünmek çok yıpratıcı

Canım benim bebeğimde beni emiyor sonra memeyi atıyor ağlıyor . Bende Mecbur 90 cc veriyorum mama bazen 75 bazen 90 içiyor. bebeğim 42 günlük senin ki ne kadarlık canım ??
Benimki de 43 günlük. Memem Süt dolu ama başta içiyor sonra Süt yavaş gelince sinirlenmeye başlıyor memede ağlıyor

Doyurucu değildir adaşım belki seninde benim gibi bak benimki doyurucu değilmiş kilo aldırmıyormuş bende veriyorum günde 2 3 kez ☹
Ya ben de bunu çok düşünüyorum ama ilk ay kilo alımı çok iyiydi doktor hiç gerek yok mamaya demişti. sonradan değişir mi bu sütün durumu.
İki haftada 350-450 gram almış benim hesabıma göre. Yeterli mi bilmiyorum

Mama daha agir gelir, bide biberonla verince hizli hizli icip meme emmek zor geliyor. Bende birkaç gün sagip vermeyi denedim biberon kolay geliyo
Napsam bilmiyorum. Bütün gün sık sık emzirdim ağlamasın diye mamaya alışsın istemiyorum hiç

Oy yerim ne kadar tatli. İnsallah hemencik gecsin yuzundekiler

Ah bu konular hep icimde yara. Tek diyecegim eslemde kimseyi dinlemicem doktoru ve yuregimi dinlicem

Oyuncak ayiklama yapcaz insallah firsat olmuyoki. Bugun anca zar zor esimle benim yazliklari cikarabildim adam akilli yaptigim is olarak...

Bu aralar bagirmamaya gayret ediyorum. Genelde zaten o firlatmalar yuzunden bağırıyorum malesef

Bebekler sevmiyor canım yüzüstü durmayı kafalarını dik tuttukları için xanları acıyor heralde. Benimkide 1 dakika falan duruyor kafası dik bir şekilde sonra yoruluyor artık ağlamaya başlıyor. Ben biraz daha bekletiyorum zorlasın kendini dşye sonra alıyorum kucağıma.

Aslinda her bebege bakilmaliymis hatta kbbye goturmeliymişiz. Bizde 1 ay kontrolunden sonra doktora gitmedik. Coronadan hastanede yattigimizda muayene bile etmediler

Kizlar Eslem bugun emerken ben konusurken dinledi beni yüzüme bakti ve memeyi birakip gülümsedi nasil heycanlandim. Sanki ilk bebegim, yine de her şey cok özel ikinci bebek olsa da. Hem birazda rahatladim. Bence eslem fazla yalniz kaldi. Yusra kiskanmasin diye bastan sevemedik bebegi, sonrada coronadan aileler falan kimse gelip gidemedi bir aydir. Dun kv ye gittik onlarada bakip agu demis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…