O hastanede arkadaşım çalışıyor koronalı hasta yokmuş yatan ama yeni gelenler olabilir.Bana en yakın malesef ümrsniye devlet hastanesi. İstanbulfa devlete gitmeye korkuuorum sahsen şu süreçte.
Bizimde kusmamiz azaldi. Bence de on sutu fazla alinca kusuyor olabilirler. Benimkide yine sık emiyor saate hic bakmiyorum. Ama onceden daha memeden ayrilinca basliyodu mik mik yapmaya ve hep oyle devam ediyodu gun boyu dogru duzgun uyumuyoduBende böyle yapayım o zaman. Doymuyor bencede saatte bir emmek mi olur tüm uykusu gidiyor zaten. Ben bide simdi önsütü alıyorum hangisini vereceksem. Hem kusması da azaldı gibi. Deneyin kızlar sizde. İşe yarıyor yani..
Hepimiz benzer durumdayiz canim inan. Gercekten cok zor. Hele eve hapis kaldik. Ne annem yardima gelebiliyor. Hoş eşim evde ama adamda bıktı artikÇok yoğun bir hafta geçirdim, burayı takip edemedim. Büyüğü sürekli oyun istiyor. Suyumu annem getirsin, tuvalete annem götürsün. Yemeğimi annem doldursun. Baba ilgisini istemiyor. Kuçüğunde meme reddi var, yüzü çok kötü. Alerji riskini göze alarak hindistan cevizi yağı sürdüm yüzüne. Iyi geldi sanki. Dün akşam en son bayılacak gibi oldum. Eşim bugün senin gözlerin küçülmüş diyor. Ben de zavallı ben dedim. Uykusuzluk, yorgunluk çok fena.
Biz bir kere yaptik daha da olamadiŞeyyy... O işi halleden varmı sezeryan dan sonra. Bneim ilk ikisi normaldi. Bunda korkuyorumm..
Senin 2 cocuk ve diğeri de büyük sayılmaz ilgi bekliyor durumun kat kat daha da zorValla geceden beri yataga yat kalk yapmaktan mahvoldum. 12.30 gibi yattim sahurdan sonra 6ya kadar eslemle ugrastim. Tam uyumusum yusra geldi hadi onunla gittik odasina biraz orda uyumuşum 8e dogru eslem tekrar kalkti yine gazdan uyuyamadi 9dan sonra artik sızmışız babasi yusrayla ilgilendi de uyumusum 12ye kadar
Hicbirseye yetisemiyorumki. Ne cocuklarla dogru duzgun ilgilenebiliyorum ne ev işlerini tam yapabiliyorumSenin 2 cocuk ve diğeri de büyük sayılmaz ilgi bekliyor durumun kat kat daha da zor
Ya benim kızım 46 günlük bazı öğünlerde bi meme yiyip yatıyo bazı öğünlerde misal süt sağmışımdır 90 cc tamamını içiyor hani memeden kaç cc içtigini bilemiyorum tabi o ayrı da sonucta bazı öğün fazla bazı öğün az içio senınkındemi oyle yoksa hep cok mu içiyorO zaman benim kızın icine erkeke bebek kacmis
Ya cok gerildigim zaman istemsizce bebeğe derdin ne neden uyymuyosun diyorum sonra vicdan azabı cekıyorum el kadar bebe ne anlasın diyeValla iyi geliyor. Sinirlerim yıpranıyor e ben geriliyorum o da geriliyor gerek yok
Ben bi memede yarım saat kesin tutuyorum hiç yutkunma sesi yoksada tutuyorum yazık sesi de cıkmıyo sonra diğer memeye geçiriyorum o da bakıo ooo dolu bi meme heyecanla emiyoBende böyle yapayım o zaman. Doymuyor bencede saatte bir emmek mi olur tüm uykusu gidiyor zaten. Ben bide simdi önsütü alıyorum hangisini vereceksem. Hem kusması da azaldı gibi. Deneyin kızlar sizde. İşe yarıyor yani..
Yok canım bayadır sağmıyorum üşendiğimden. Ama en son sağdıklarımda 90 cc falan kalıyordu iki memeden.Canım bitiremiyor diye birşey yok diyorlar emerken de süt salınımı olduğu için
Eğer çok şiş diyorsan sütün azalmaması için sağıp buzluğa atabilirsin 2 ay sonra akşamları içirirsin mesela bir de sağdın mı ne kadar kalmış memede diye
Allah allah canım demekki iştahlı oluyor erkekler
Benim kız memeye bakıyo etrafa bakıyo vermese süt istemez yani ilginç bi çocuk bir de ben sağıncaçok aşırı çıkmıyo siz meme+ 90 diyorsunuz ya benim mesela sağınca 60 falan çıkıyor ve kızım onu bile bitiremiyor tek emmede yani sizinkiler 120-150 ml içerken benimki nasıl 50-60 la doyuyor ona şaşıyorum kuzum
Beto bi de eskiden 24 saat yazardın şimdi çok boşluyosun
Senin oğlan kaç kilo olmuş? Şimdiden maşallah
Benim kizim 6 aylik civari beni cildirtmisti bigun. Artik dayanamayip bagirmistim neden uyumuyorsun diye. Korkup uyumustu ama kizim uyanana kadar ben nasil vicdan azabi cektim anlatamam. Gunlerce aklima geldikce aglamistim. Sonralarda daha cok mizmizlik yaptikca gecmisti vicdan azabimYa cok gerildigim zaman istemsizce bebeğe derdin ne neden uyymuyosun diyorum sonra vicdan azabı cekıyorum el kadar bebe ne anlasın diye
Al benden de o kadar gündüz 3 çocuk. Gece 12de uykuya geçiyor ufaklık. En çok üşendiğimse banyooBiz bir kere yaptik daha da olamadiyorgunluktan nereye o is dusunelim ki. Gerci esim laf sokuyor artik. Ama bende hic istek yok..
Benimkide bazen tek meme icip uyuyo. Bu aralar gece az icmeye basladi uyukluyo. Ondan sonrada tamamen uyaniyo tabi gazida var biraz o da etkenYa benim kızım 46 günlük bazı öğünlerde bi meme yiyip yatıyo bazı öğünlerde misal süt sağmışımdır 90 cc tamamını içiyor hani memeden kaç cc içtigini bilemiyorum tabi o ayrı da sonucta bazı öğün fazla bazı öğün az içio senınkındemi oyle yoksa hep cok mu içiyor
90 epey fazla. Benim iki memeden 30 40 kaliyodu. Sen onu icirmen lazim bence canım. Ya da bir meme tamamen bitmeden digerini vermeYok canım bayadır sağmıyorum üşendiğimden. Ama en son sağdıklarımda 90 cc falan kalıyordu iki memeden.
Malesef bende cok bagiriyorum. Eslem dogduktan sonra biraz torpulemeye calistim kendimi. Ama oyleki gözümü acip naptin sen desem bile o bana daha cok sinirlenip biseyler firlatiyo vuruyo ağlıyor. Evde cok yiprandikBenim kizim 6 aylik civari beni cildirtmisti bigun. Artik dayanamayip bagirmistim neden uyumuyorsun diye. Korkup uyumustu ama kizim uyanana kadar ben nasil vicdan azabi cektim anlatamam. Gunlerce aklima geldikce aglamistim. Sonralarda daha cok mizmizlik yaptikca gecmisti vicdan azabimHepimiz insaniz canim boyle dusunup kendini uzme. Zamanla ofke kontrolunu sagliyorsun. Gecen gun elime tukurdu. Anneee ben sana tukurdum diyo. Bende aferin sana kizim cok iyi yaptin diyorum Zamanla seni pamuk gibi yapiyolar yani
benim oglum oyle, kursaga kadar millet borca batar benim ki süte ancak kusana kadar emince doydugunu anlar ,eee gelinim de ona ayak uyduracak tabiki :)O zaman benim kızın icine erkeke bebek kacmis
benimde mor halkalarım var artik yaşlandım,yıprandım resmenÇok yoğun bir hafta geçirdim, burayı takip edemedim. Büyüğü sürekli oyun istiyor. Suyumu annem getirsin, tuvalete annem götürsün. Yemeğimi annem doldursun. Baba ilgisini istemiyor. Kuçüğunde meme reddi var, yüzü çok kötü. Alerji riskini göze alarak hindistan cevizi yağı sürdüm yüzüne. Iyi geldi sanki. Dün akşam en son bayılacak gibi oldum. Eşim bugün senin gözlerin küçülmüş diyor. Ben de zavallı ben dedim. Uykusuzluk, yorgunluk çok fena.
Bakalim ek gida döneminde ayni performansi bekliyoruz ailecek. Belki eslem yerse yusra da ondan gorerek yerbenim oglum oyle, kursaga kadar millet borca batar benim ki süte ancak kusana kadar emince doydugunu anlar ,eee gelinim de ona ayak uyduracak tabiki :)
Her dogumda genclesen kimdi?? Ben sanki 5 yaş atiyorum her dogumda. 26 yaşındayım sanki 46 gibi hissediyorumbenimde mor halkalarım var artik yaşlandım,yıprandım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?