2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok yoğun bir hafta geçirdim, burayı takip edemedim. Büyüğü sürekli oyun istiyor. Suyumu annem getirsin, tuvalete annem götürsün. Yemeğimi annem doldursun. Baba ilgisini istemiyor. Kuçüğunde meme reddi var, yüzü çok kötü. Alerji riskini göze alarak hindistan cevizi yağı sürdüm yüzüne. Iyi geldi sanki. Dün akşam en son bayılacak gibi oldum. Eşim bugün senin gözlerin küçülmüş diyor. Ben de zavallı ben dedim. Uykusuzluk, yorgunluk çok fena.
Benim kizimda oyle herseyi benden istiyor.tatli tatli caktirmadan kiskaniyor. Haziranda 4yasina girecek resetledi kendini oz bakimi konusunda. Babasi yardim etmek istiyor kabul etmiyor 😏😖

Hic asna fişna yapacak vakit yok demi yaa 😂😂 her yer cocuk veya esyasi 😆😆
Sorma cok fena haldeyiz.
Aşi sabahi oylece ciktik evden. Sonra goz doktoruna gitmek gerekince yusrayi babannesine biraktik. O da ac karna bir dolu su içip kusmuş. Dedesi yedek anahtarla bize gelip kiyafet almış. Başimdan asagi kaynar sular indi. Mutfak masasi sahur daki haliyle öylece duruyordu. Oturma odasi misafir odasi cocyk odasi hepsi ayri dağınıktı :/

Kızlar fırsat bulup giremiyorum çok birikmiş oluyor .
Kızım bütün gün tv ye bağımlı kalıyor bazen birlikte puzzle yapiyoruz saklambaç vs ama bütün gün çoğunlukla tv telefon oyun istiyor bizde vakit bulamıyoruz ona çok üzülüyorum.
Neyse geçen gün aynayla vajina baktım birkaç kişi yazmıştı ele bir şey geliyor diye .
Benim ele bir şey değilde sanki açıklık fazla ve içerde bademcik gibi şey gözüküyor
2.normal doğum du bu.
Benim çatı ağrısı gibi agrım oluyor yatakta sağ sola vs dönerken
Merhaba benm de tam tarif ettiğiniz gibi. Açıklık çok hatta dedim ki acaba dikişlere bisey mi oldu. Benim de 2.dogum içerse bisey var ama ne anlayamadim. Benimde kizim var sizinle aynı durumdayım. Aksama kadar tv izliyor . :(

Kizlar Eslem bugun emerken ben konusurken dinledi beni yüzüme bakti ve memeyi birakip gülümsedi nasil heycanlandim. Sanki ilk bebegim, yine de her şey cok özel ikinci bebek olsa da. Hem birazda rahatladim. Bence eslem fazla yalniz kaldi. Yusra kiskanmasin diye bastan sevemedik bebegi, sonrada coronadan aileler falan kimse gelip gidemedi bir aydir. Dun kv ye gittik onlarada bakip agu demis
Çok sevindim canım, bol bol konuş onunla sev. Okuduğum bir kitapta bebek size gülümsediğinde çeneniz ağrıyıncaya kadar siz de ona gülümseyin yazıyordu. Hatta ismini vereyim Bebeğinizin Beyin Eğitimi, Optimist yayınları.

Son düzenleme:
Eşim ondan aldı geldi şimdi verdik uyuyo canım
[/QUOTE]
Etkisi oldu mu acaba hemen. Bu damlanın adını çok duyuyorum, bizde sab simplex ve metsil kullandık ama çok bi faydasını görmedik. Nurse harvey ile biogaia yı çok duyuyorum ve etkisini çok merak ediyorum kullananlar memnunmu

Nasıl hesaplıcam ya anlamadımkii😂😂😂
16 mart beklenen dogum tarihi oldugu icin , hep onu baz alaraktan hesaplicaksin. Bir sonraki atak haftasi 8 haftalikken basliyor. Takvimi al, basla 16 marttan itibaren 8e kadar saymaya. O haftaya geldiginde, bebegin o tarihde atak geciricek demek oluyor.

Ben hep akşamları yıkıyorum emzirip yatırıyorum sonra. Çok şükür şimdilik birşey olmadı ama zor oluyor akşam. Havalar biraz daha ısınsa rutin oluşturmayı düşünüyorum hergün yıkıyıp yatırcam inşallah. Şimdilik haftada 2 kere yıkıyorum.
Ben de yazın yıkayıp yatırıcam güzel uyur akşamları

Keşke dertlerini anlatabilseler dimi şimdi uyuttum baklım doktorumuza mesaj attık biogania alın demiş iyice huzursuz olursa muaneye getirin demiş😭😭😭daha durmazsa eşim gidecek nöbetçi eczaneye
Hıc sorma kucagıma aldıgımda yuzunu surtuyor gogus kısmıma kasınıyor herhalde diyorum hafıfce avuc ıcımle ovuyorum yuzunu. Aglayıp durmadıgı zaman uzuluyorum ne sıkıntın var yavrum dıye konusuyorm acaba usuyormu bıyerımı agriyor. Agzi var dili yok sanki... Kurban olsun annesi 😕

Kizlar Eslem bugun emerken ben konusurken dinledi beni yüzüme bakti ve memeyi birakip gülümsedi nasil heycanlandim. Sanki ilk bebegim, yine de her şey cok özel ikinci bebek olsa da. Hem birazda rahatladim. Bence eslem fazla yalniz kaldi. Yusra kiskanmasin diye bastan sevemedik bebegi, sonrada coronadan aileler falan kimse gelip gidemedi bir aydir. Dun kv ye gittik onlarada bakip agu demis
İşte ben o duyguyu ilk kez yaşıyorum 😍 bir haftadır bana bakıp gülümsüyor Allahım içimin yağları eriyor anlatamam 🤩🥰 siz şimdi coronayıda atlattınız Allaha şükür. Biz hala evdeyiz eşim işe gidip geliyor ben tek başıma bakıyorum iki aydır bebeğime. Annem babam kv kp hep kronik 2-3 rahatsızlıkları var. Nasıl riske atayım onları. Ablam da astım hastası onu da riske atamam. Yoruldum açıkçası bu yaşta olmak da yordu sanırım. Ama dediğin gibi o gülümseme var ya dünyalara bedel. Çok şükür ki Allahım yaşattı bana bu duyguyu 🤲🏼😇

Back
X