2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ya ben daha bakamadım belki bir işe yarar diye aldım bir umut 😂
Yarar yarar 😁
Ama internetten okumak da yeter gibi geldi.
Atağa girmeden önce okudum 5. haftayı, şimdi başlamadan 8. haftayı okuyacağım.
Oğlumda internetteki bilgileri hatmetmiştim, yeni bir şey öğrendim demedim pek o yüzden.

Kızlar bebeğim 2 aylık olmak üzere. Dr um normalde 1 ay geçince gece uyandırmayı bıraktırırım ama seninki erken doğdu iki ay geçince gece uyandırmayacaksın. Kendi uyanınca emzireceksin. Geceyi gündüzü öğrenmesi kazım dedi. İki güne iki ayımız doluyor ama gece uyandırmayınca sorun olmaz değil mi. Tabi beş saati geçirmicem o ayrı da insan korkuyor. Bi arkadaşım inat edip gece uyandırmıştı Kızı şimdi 6 yaşında her gece uyanıyor hala. Hep der hata etmişim diye ama bilemedim ya. Siz napıyorsunuz kızlar
Benimki genelde 3 saatte bir kalkıyor bazen en geç beş saati buluyor kalkması.Ben kaldırmıyorum.Kızım hele hiç kalkmazdı ama mamayla büyüyordu.

Kızlar bebeğim 2 aylık olmak üzere. Dr um normalde 1 ay geçince gece uyandırmayı bıraktırırım ama seninki erken doğdu iki ay geçince gece uyandırmayacaksın. Kendi uyanınca emzireceksin. Geceyi gündüzü öğrenmesi kazım dedi. İki güne iki ayımız doluyor ama gece uyandırmayınca sorun olmaz değil mi. Tabi beş saati geçirmicem o ayrı da insan korkuyor. Bi arkadaşım inat edip gece uyandırmıştı Kızı şimdi 6 yaşında her gece uyanıyor hala. Hep der hata etmişim diye ama bilemedim ya. Siz napıyorsunuz kızlar
Zaten 5 saati geçirmeden uyanıyorlar merak etme 😊

Ayy 5 saat falan hayal. Benim kizim 12 kere kaliyordu mamada veriyordum aclik degil huydu onunki ve hala kalkar gece eserse 😆. Bende cinarla puset piset geziyorum 😂😂kimi zaman wc kimi zaman banyo mutfak 😂😂
Nasıl duruyorlar ya benimki 5 dakka durmaz ağlar kucağa çok alıştı o uyanıkken hiç birşey yapamıyorum

Aynen yemek yerken eslemde tezgahtan bakiyo bize :KK70:
Yusra daha gecen sene hazirana kadar 3 saatte bir süt iciyordu. Haziranda gece beslenmesi bitti ben hamile kaldim :KK70: sonrada cis egitimi basladik bu seferde durmadan cise kalk dur :KK70:
Bende geçen akşam masaya koyayım dedim pusetle yok yırtınıyor alınca susuyor

Çocuklu insanlara evleriniz niye dağınık derdim benimki daha 2 aylık olmadı hep dagınık 😂😂
Çocuklu insanların yaptıkları işlere hayran kalırdım bende öyle olurum derdim ama olamadım çamaşırlar bile saatlerce makinada bekliyor aklım hep işlerde yapamadımmı sinir oluyorum😂

Nasıl duruyorlar ya benimki 5 dakka durmaz ağlar kucağa çok alıştı o uyanıkken hiç birşey yapamıyorum
Bnmkife 5 dk duruyo😂😂geri kalan bagriyo. Ouyy bnm askiiim ouyyy bnm bitqmem oyy bmm.pasam noldu kucuk sevgilim diyorum oda hiii hiii hiii yapiyo bekle geliyirum.alcam diyorum 🤣🤣🤣

Yaa çok üzüldüm😔 şimdi neyi kestirdi kuzum? Bizde de kan yok ama çenesi ve ağız çevresinde döküntüler var korkuyorum egzamaya çevirecek diye😔
Benimde öyle vücudunda da döküntüler var. Dr una resim attım bi losyon ve şampuan markası gönderdi. Acil bir şey yok dedi. Yediklerimle mi alakalı dedim hayır dedi.

Ayy cnm 😖😖. Insallah gecicek zor gunler
İnşallah. Herşey çok üstüste geldi. Erken doğdu, sarılık oldu, kilo almadı, gaz ağrısı, kolik, şimdi de alerji... O kadar dikkat etmeme rağmen kan görmek... Korkuyorum ileri derecede olmasından yada çoklu besin alerjisinden. Keşke süt alerjisi olarak kalsa

Yaa çok üzüldüm😔 şimdi neyi kestirdi kuzum? Bizde de kan yok ama çenesi ve ağız çevresinde döküntüler var korkuyorum egzamaya çevirecek diye😔
Domates, salça, baharatlar, soğan, üzüm, pekmez ve benzeri tatlılar... Döküntüler kuruluk oldu demiştim. Nemlendirme ye çalışıyoruz ama tabi daha çok yeni başladık. Sana yumurta ve süt ürünleri listesini atıyorum canım. Belki işine yarar

Eklentiler

• IMG-20200502-WA0025.webp
    IMG-20200502-WA0025.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG-20200430-WA0000.webp
    IMG-20200430-WA0000.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 42
Benimde öyle vücudunda da döküntüler var. Dr una resim attım bi losyon ve şampuan markası gönderdi. Acil bir şey yok dedi. Yediklerimle mi alakalı dedim hayır dedi.
Alerji çok kişide duydum bu aralar . Aşıdan sonra mi başladı acaba.Malesef 2. Ay aşısı ile bağlantılı olduğu söyleniyor:( insalah degildir

Back
X