2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım kürtaj oldum dger yazdıklarımı görmedn sanırım
Şimdi gördüm canım kusura bakma ya
Rabbim tekrar böyle acılar yaşatmasın.En kısa zamanda en sagliklisindan Rabbim versin inşallah.Burda seni anlayan acını paylaşan birçok insan var emin ol.Benimde daha önce 4 kaybım var.
En kısa zamanda yeri dolar inş canim

Bilmiyorum canım önemli deil insAllah olacak bi gun Allah razı olsun

Reactions: Eva
Bana da ilk gebeligimde boş gebelik diş gebelik dediler ben çok üzülmüştüm en son tecrübeli bir doktora gitmiştim o da geç döllenme olabilir ye iç dinlen 2 hafta sonra gel dedi gittim ve keseyi içindekini görmüştük

bakalım bende sonuç ne olacak benimde bebiş gözükmedi 2 hafta sonra çağırdı doktorum rabbim ne verirse hayırlısını versin inşaallah
Benimde sikintili canm sadece kese gorundu 4 haftalik dedi en son. Yani bir bucuk hafta felen geri. Gec dollenme olabilir dedi. Hep soru isareti kafamda acile gidip baktirasim var.

Him olabiliyormus demekki.gebelik saglikli ilerledi mi canm

Benimde sikintili canm sadece kese gorundu 4 haftalik dedi en son. Yani bir bucuk hafta felen geri. Gec dollenme olabilir dedi. Hep soru isareti kafamda acile gidip baktirasim var.
benimde gidip gösteresim var benim kızımda da geç dölleme dediler 1 hafta hep geriden geldi doktora göre bence tam haftasına göreydi kilosuda iyi doğdu ama geç döllenme denildi bu da öyle belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…