Pct enfeksiyonla alakalı sanırım. İdrar tahlili verdin mi yakın zamandaBenimki 300lerde cok garip
Canım bi de normalde sen bugün 7+2 olmayacak mıydın nasıl 8+2 deymişBos deilms bebek vardı ve 8 hafta 2 günlük gec döllenme de olmams doktor hatasi güvenmeyin fazla sizde doktorlara
Bana gec döllenme dedi ilk doktorum ama aslında tam gününde ilerliyomsCanım bi de normalde sen bugün 7+2 olmayacak mıydın nasıl 8+2 deymiş
Bilmiyorum valla kürtaj im iyi gecti sükür iyim toparlanacm iyi olcmGelişimini durmus yaniyolk kesesi varsa genelde bebek oluşuyor. Ya Dr anlamadı ya cihazı çok kötüydü..
İnsAlah canım saoltühh baya üzdü seni.. inşallah kısa zamanda sağlıklı bebiş gelsin..
Bi bilsem yapacak bişey yok ama ölmüs dedi ama bebegi gördü bu beni daha cok üzdü neyse iyim suan insAllah sen duyarsınCanım ben anlamadım şimdi niye kürtaj yapıldı bebek varsa.Allahım yarabbim ya ben bu doktorlara akıl sır erdiremedim bana da önce boş sanırım dediler sonra kendi doktoruma randevu günümde gittim bebeği gördü.sadece 6+5 olması gerekirken 1 hafta geriden geldiği için henüz kalp atışı yok çok küçük dedi hatta seninki gibi 0.23cm çıktı.Bayramdan sonraya bir daha randevu verdi.inşallah canlanırda kalbini duyarım
Vardır bir hayır demekten başka ne gelir elden. Yanlış anladığım için seni bir kere daha uzduysem özür dilerim. Tez zamanda sağlıklı bir hamilelik diliyorumBana gec döllenme dedi ilk doktorum ama aslında tam gününde ilerliyoms
Kürtaj oldum ama bebek ölmüsCok sevindm bu geecekten cok oluyor tek doktora guvenmemek gerektigini bi kere daha gorduk
Yok canım estağfurullah Allah razı olsun insAllah tez zamanda tekrar hamile kalırım doktorum korunmana gerek yok kanama bitince bakaczVardır bir hayır demekten başka ne gelir elden. Yanlış anladığım için seni bir kere daha uzduysem özür dilerim. Tez zamanda sağlıklı bir hamilelik diliyorum
Üzülme desem de biliyorum üzülürsün ama yaşın genç inşallah diğer aya tekrar hamile kalırsın.Ben çok korkuyorum o kalp atışını hiç alamayacağım diye ama kaderden kaçış yok.Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin bizeBi bilsem yapacak bişey yok ama ölmüs dedi ama bebegi gördü bu beni daha cok üzdü neyse iyim suan insAllah sen duyarsın
Bliyorum canım ama elimde değil insAllah duyarsın senÜzülme desem de biliyorum üzülürsün ama yaşın genç inşallah diğer aya tekrar hamile kalırsın.Ben çok korkuyorum o kalp atışını hiç alamayacağım diye ama kaderden kaçış yok.Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin bize
Onlarla beraber idrar kulturu tahlili falanda verdimPct enfeksiyonla alakalı sanırım. İdrar tahlili verdin mi yakın zamanda
Kac cikti peki? Yineliyim mi sizce?Ben reyapta yaptirdim esenyurtta cok guzel bir hastane hic kolon medilife ugrasma. Toxo icin 115 gbi bise odedim
Sana üzüntümden midem bulanmaya başlamıştı. Gördünmü bak. Boşuna üzüntü. Allahım ya. Nasılda vebal alıyorlar üstlerine bu doktorlar. Çok mutlu oldum canım.Bos deilms bebek vardı ve 8 hafta 2 günlük gec döllenme de olmams doktor hatasi güvenmeyin fazla sizde doktorlara
Canım hata bnde yanls anlattım görüldü ama ölü bebekSana üzüntümden midem bulanmaya başlamıştı. Gördünmü bak. Boşuna üzüntü. Allahım ya. Nasılda vebal alıyorlar üstlerine bu doktorlar. Çok mutlu oldum canım.
Ayyy nasıl sevindim çok şükür canım.bide doktor olacaklar inanamıyorum yaBebek varms şerefsiz doktorlar göremedi baska Bi doktora daha gittm gördü 0.23 cm ydi smdi eve geldim iyim cok sükür
Canım bebek yok ölü varms ama ölmüsAyyy nasıl sevindim çok şükür canım.bide doktor olacaklar inanamıyorum ya
İnşallah en kısa zamanda yine hamile kalırsınız ve sağlıkla kulağınıza alırsınız8 haftalık olmuştum bugün.Tam kalp atışını duymaya gidicektik kontrole bebegin 5haftada kaldigini öğrendik..ultrasondan duyamadı.Vajinal bakmak istedi ben anladim tabi bir terslik oldugunu nedense içime doğmuş gibi cok gergin ve heyecanliydim.Ve en kötüsüde embriyo ikiye bölünmüş yada ikizmiş dedi öyle diyince yikildim da tabi.Çünkü arkadaşlarim senin ikizlerin olucak derdi hep.İkizlerde daha cok olurmuş bu.Yada birinin kalbi durunca diğeride dururmuş.Şuana kadar pek bir şey hissetmiyordum gebeliğimle ama bunu duyunca daha çok hissettim anneliği.Kalbim çok acıyor.Kürtaj olmam gerektigini söyledi.Yakinlarim başka doktora da gidelim diyor.Ama umudum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?