2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hastanede hastalandım. Evde gözümde bulanıklık vardı. Duş alınca geçti. Hastanede baş ağrısı tuttu. Sonra istifra ettim orda. Yanımda da kızım vardı.. Taksi bulamadım yürüdüm yarım saat öğle sıcağında. Babamı aradım yarı yolda karşıladı. Eve geldim tekrar çıkardım. Şimdi biraz daha iyiyim

Kızlar sağlık ocağında tahlil yaptırmıştım, çıkmış baktım internetten. Doktoruma yolladım, sorun yok dedi. Ama şeyi soracam size beta hcg>1000 yazıyor. Bu ne demek ki?

Bi bilsem yapacak bişey yok ama ölmüs dedi ama bebegi gördü bu beni daha cok üzdü neyse iyim suan insAllah sen duyarsın

Vardır bir hayır demekten başka ne gelir elden. Yanlış anladığım için seni bir kere daha uzduysem özür dilerim. Tez zamanda sağlıklı bir hamilelik diliyorum
Yok canım estağfurullah Allah razı olsun insAllah tez zamanda tekrar hamile kalırım doktorum korunmana gerek yok kanama bitince bakacz
Caresine dedi

Bi bilsem yapacak bişey yok ama ölmüs dedi ama bebegi gördü bu beni daha cok üzdü neyse iyim suan insAllah sen duyarsın
Üzülme desem de biliyorum üzülürsün ama yaşın genç inşallah diğer aya tekrar hamile kalırsın.Ben çok korkuyorum o kalp atışını hiç alamayacağım diye ama kaderden kaçış yok.Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin bize

Bliyorum canım ama elimde değil insAllah duyarsın sen

Bos deilms bebek vardı ve 8 hafta 2 günlük gec döllenme de olmams doktor hatasi güvenmeyin fazla sizde doktorlara
Sana üzüntümden midem bulanmaya başlamıştı. Gördünmü bak. Boşuna üzüntü. Allahım ya. Nasılda vebal alıyorlar üstlerine bu doktorlar. Çok mutlu oldum canım.

İnşallah en kısa zamanda yine hamile kalırsınız ve sağlıkla kulağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…