2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar bir arkadaş ağda işini sormuş şimdi oradan çıktım yaptırdım ama biraz kastım kendimi başka bir sıkıntısı olacağını sanmıyorum . Zaten gün boyu ara ara yoklayan batma şeklinde ağırlarım vardı stres kaynaklı mı yoksa progestanı bıraktım diye mi bilemiyorum... ama korkuyorum bekleyeceğiz bayram sonrasını görmek için bebişi

Ayakta fazla durunca uzanıp istirahat edemeyince belim ve kasıklarım ağrıyor uzanmak iyi geliyor ama bi kızım var ve ev işleri derken çok fazla uzanıp dinlenemiyorum

Yarın kürtaj olacağım kızlar..Başka doktorlarada gittim sonuç aynı yolk kesesi göründü ama bebeğin kalp atişı yok.. Gelişimi 5.haftada kalmiş.Çok üzgünüm kendinize dikkat edin..Cinsiyet fln hiç önemli değilmiş önemli olan sağlıklı olsun..İnşallah tekrar hamile kalirim..

Kızlar ben daha 10 haftalık hamileyim.. doktor bugün cinsiyetini gördü erkek dedi gösterdi çok erken oldu hiç beklemiyorduk. Kıpır kıpırdı zığlayıp duruyordu yaa adetime göre ve transfer tarihime göre 10+1 haftalık ama doktor boyunu ölçtü 10+6 haftalık dedi plesanta aşağıya yerleşmiş 35 haftalıkken doğuma alabiliriz dedi ama bunu söylemek için çok erken dedi 20 haftalıkken belli olur dedi. Bazen yukarı çıkıyormuş

benimde gidip gösteresim var benim kızımda da geç dölleme dediler 1 hafta hep geriden geldi doktora göre bence tam haftasına göreydi kilosuda iyi doğdu ama geç döllenme denildi bu da öyle belki
Bilemiyorum canm. En son ayin ikisine korunmadik sonra korunduk nasil gec dollenme oluyor ben bu kismi anlayamadim. Sat 18 haziran

Cok gecmis olsun canm. Rabbim tekrar yerini doldurur ins canm

cok cok sevindim allah saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah tup bebekle hamile kalanlarin yasadiklari beni daha mutlu edip derinden etkiliyor bir tup bebek hamilesi olarak

Çok geçmiş olsun

Bilemiyorum canm. En son ayin ikisine korunmadik sonra korunduk nasil gec dollenme oluyor ben bu kismi anlayamadim. Sat 18 haziran
Benim durumumda sizinki gibi işte.İlişki tarihimi yumurtlamamı biliyorum ama ona rağmen 1 hafta geriden geliyor bebek.Kalp atışı olacak mı olmayacak mı çok tedirginim.

Canım geçmiş olsun şimdiden üzücü malesef. En kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olacaktır inşallah. Kötü düşünme önce senin sağlığın önemli.. yine denersiniz arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…