Bende oyleyim ve bugün hastayımAyakta fazla durunca uzanıp istirahat edemeyince belim ve kasıklarım ağrıyor uzanmak iyi geliyor ama bi kızım var ve ev işleri derken çok fazla uzanıp dinlenemiyorum
Geçmiş olsunBende oyleyim ve bugün hastayım
Ay masallahEvet cnm simdi 11 yasinda
Bilemiyorum canm. En son ayin ikisine korunmadik sonra korunduk nasil gec dollenme oluyor ben bu kismi anlayamadim. Sat 18 haziranbenimde gidip gösteresim var benim kızımda da geç dölleme dediler 1 hafta hep geriden geldi doktora göre bence tam haftasına göreydi kilosuda iyi doğdu ama geç döllenme denildi bu da öyle belki
Yarın kürtaj olacağım kızlar..Başka doktorlarada gittim sonuç aynı yolk kesesi göründü ama bebeğin kalp atişı yok.. Gelişimi 5.haftada kalmiş.Çok üzgünüm kendinize dikkat edin..Cinsiyet fln hiç önemli değilmiş önemli olan sağlıklı olsun..İnşallah tekrar hamile kalirim..
cok cok sevindim allah saglikla kucagina almayida nasip etsin insallahKızlar ben daha 10 haftalık hamileyim.. doktor bugün cinsiyetini gördü erkek dedi gösterdi çok erken oldu hiç beklemiyorduk. Kıpır kıpırdı zığlayıp duruyordu yaaadetime göre ve transfer tarihime göre 10+1 haftalık ama doktor boyunu ölçtü 10+6 haftalık dedi plesanta aşağıya yerleşmiş 35 haftalıkken doğuma alabiliriz dedi ama bunu söylemek için çok erken dedi 20 haftalıkken belli olur dedi. Bazen yukarı çıkıyormuş
Çok geçmiş olsunYarın kürtaj olacağım kızlar..Başka doktorlarada gittim sonuç aynı yolk kesesi göründü ama bebeğin kalp atişı yok.. Gelişimi 5.haftada kalmiş.Çok üzgünüm kendinize dikkat edin..Cinsiyet fln hiç önemli değilmiş önemli olan sağlıklı olsun..İnşallah tekrar hamile kalirim..
Benim durumumda sizinki gibi işte.İlişki tarihimi yumurtlamamı biliyorum ama ona rağmen 1 hafta geriden geliyor bebek.Kalp atışı olacak mı olmayacak mı çok tedirginim.Bilemiyorum canm. En son ayin ikisine korunmadik sonra korunduk nasil gec dollenme oluyor ben bu kismi anlayamadim. Sat 18 haziran
Malesef yine görülmedi bebek kürtaj olcm bugun
Saol canım Allah razı olsunçok üzüldüm canım çok geçmiş olsunn
Canım geçmiş olsun şimdiden üzücü malesef. En kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olacaktır inşallah. Kötü düşünme önce senin sağlığın önemli.. yine denersiniz arkadaşım.Yarın kürtaj olacağım kızlar..Başka doktorlarada gittim sonuç aynı yolk kesesi göründü ama bebeğin kalp atişı yok.. Gelişimi 5.haftada kalmiş.Çok üzgünüm kendinize dikkat edin..Cinsiyet fln hiç önemli değilmiş önemli olan sağlıklı olsun..İnşallah tekrar hamile kalirim..
Yaaaa çok sevindim. Sayfalari okuya okuya gelincd yeni gordum. Gozun aydin canimmmBebek varms şerefsiz doktorlar göremedi baska Bi doktora daha gittm gördü 0.23 cm ydi smdi eve geldim iyim cok sükür
Bence erkekKızlar selam nasılsınız
Dün doktora gittim ultrason resmime bakın cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Doktor da erkeğe benziyor dedi ama kendimi umutlandırmak istemedim inşallah öyledirBence erkek
Canım kürtaj oldum bebek ölmüs onu gördm yaniYaaaa çok sevindim. Sayfalari okuya okuya gelincd yeni gordum. Gozun aydin canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?