- 14 Nisan 2019
- 170
- 128
- 23
- 33
Üzülme bende kürtaj olmuştum seneler önce Allah yine verir inşallah daha sağlıklı bir gebelik nasip ederYarın kürtaj olacağım kızlar..Başka doktorlarada gittim sonuç aynı yolk kesesi göründü ama bebeğin kalp atişı yok.. Gelişimi 5.haftada kalmiş.Çok üzgünüm kendinize dikkat edin..Cinsiyet fln hiç önemli değilmiş önemli olan sağlıklı olsun..İnşallah tekrar hamile kalirim..
Teşekkür ederimcok cok sevindim allah saglikla kucagina almayida nasip etsin insallahtup bebekle hamile kalanlarin yasadiklari beni daha mutlu edip derinden etkiliyor bir tup bebek hamilesi olarak
Böyle içinizi karartmayın kızlar. Benim her gebeliğim hep geç döllenmeydi. Şuanda sata göre 11 haftalık olmam gerekirken 9 haftalığım. Geç döllenme bebeğin sağlıksız olacağı anlamına gelmez. Yumurtlama geç olmuştur. Kötü enerji çekmeyin üstünüze.Benimde sikintili canm sadece kese gorundu 4 haftalik dedi en son. Yani bir bucuk hafta felen geri. Gec dollenme olabilir dedi. Hep soru isareti kafamda acile gidip baktirasim var.
Bu kürtaj yapan doktor iyi bebegi o gördü bayramdan sonra kontrol var o tedavı uygulayack
Canım kürtaj oldum bebek ölmüs onu gördm yani
Pipisini gordum sankiDoktor da erkeğe benziyor dedi ama kendimi umutlandırmak istemedim inşallah öyledirneye göre erkek dedin canım
Inanmiyorum suan ya bir doktora inanmamakla en iyisini yapmissin allah sana bagislasn bebeginiBos deilms bebek vardı ve 8 hafta 2 günlük gec döllenme de olmams doktor hatasi güvenmeyin fazla sizde doktorlara
Kusura bakma canim ben bian bebegin yasiyor sandim sevibmistim rabbim saglikli bir bebek nasb etsn insaallah cok gecmis olsunBilmiyorum valla kürtaj im iyi gecti sükür iyim toparlanacm iyi olcm
Doktor istediyse yinele bence cunku ciddi bisey toxoplazma benin igg 0,2 igm 0,07 cikmis smdi baktimKac cikti peki? Yineliyim mi sizce?
Ayniyiz canm cok tedirginim.simdi gittim geldim 5arti 3 giruluyor dedi. Yine kalp atisi duyamadik. Daga yeni organlar gelisiyor bisey diyemeyiz dedi. Ben anlamiyorum ciddenBenim durumumda sizinki gibi işte.İlişki tarihimi yumurtlamamı biliyorum ama ona rağmen 1 hafta geriden geliyor bebek.Kalp atışı olacak mı olmayacak mı çok tedirginim.
Ay ins canm biraz rahatladim inan az once cok cok kotuydum 5 artu 3 dedi kalp atisini da duyamadik bebek var mi onuda demedi ben de sormayi unutmusumBöyle içinizi karartmayın kızlar. Benim her gebeliğim hep geç döllenmeydi. Şuanda sata göre 11 haftalık olmam gerekirken 9 haftalığım. Geç döllenme bebeğin sağlıksız olacağı anlamına gelmez. Yumurtlama geç olmuştur. Kötü enerji çekmeyin üstünüze.
onu ben hiç anlamıyorum geç döllenme olayını ben 30 günde 1 regli oluyorum kafam çalışmıyor o işlere sağlıklı olsunda geç döllensinBilemiyorum canm. En son ayin ikisine korunmadik sonra korunduk nasil gec dollenme oluyor ben bu kismi anlayamadim. Sat 18 haziran
hadi bakalım çok şükür tez vakitte kalp atışınıda duyarsın inşaallahAy ins canm biraz rahatladim inan az once cok cok kotuydum 5 artu 3 dedi kalp atisini da duyamadik bebek var mi onuda demedi ben de sormayi unutmusum
Ben 6+4 de duydum kalp atışını sata göre 9. Haftamdayken yani. . Oyüzden siz doktorların dediği haftaya göre hareket edin. Satı unutun. Ben ilk öğrendiğimde gittiğim doktor bana bu bebek sağlıksız düşer zaten dedi. 3 ay öncede bir düşük yaşamıştım eve gelip hüngür hüngür ağladım. Ama 2 gün sonra tekrar gittiğimde yolk sacı gördüm başka bir doktorda. Sabretmekten başka çaremiz yok. Zaten rızkı yoksa ne yaparsak yapalım nasip olmuyor. Rızkı varsada zaten sabırla bekleyince herşeyi görüyoruz. Kendinizi yıpratmayın kötü şeyler düşünerek. Bende çok takıyorum hala acaba birşey olurmu diye ama insan böyle durumlarda birbirine destek olmak zorunda. İyi düşünelim iyi olsun. Rabbim neylerse güzel eyler.Ay ins canm biraz rahatladim inan az once cok cok kotuydum 5 artu 3 dedi kalp atisini da duyamadik bebek var mi onuda demedi ben de sormayi unutmusum
Önemli deil canım amin insAllahKusura bakma canim ben bian bebegin yasiyor sandim sevibmistim rabbim saglikli bir bebek nasb etsn insaallah cok gecmis olsun
Benimde salı günü normalde 6+5 olması gerekirken 5+4tü.Ayniyiz canm cok tedirginim.simdi gittim geldim 5arti 3 giruluyor dedi. Yine kalp atisi duyamadik. Daga yeni organlar gelisiyor bisey diyemeyiz dedi. Ben anlamiyorum cidden
benimde çarşamba günü sat a göre 7+3 tü doktora göre 6+5 kese oluşmuş hatta büyümüş ama bebeği göremedi bakalım kısmet yiyecek ekmeği varsa dünyaya gelir zatenBenimde salı günü normalde 6+5 olması gerekirken 5+4tü.
Saol canım Allah razı olsun
Kac cmdi canim benim de özel hastaneydi haftasi kac çıktı ultrasondaBende dün gittim ama kolu bacağı eli daha hiçbişey gözükmez dedi bide özel hastane sizin cihazlarmı ultra benm bebik mi büyümüyo inanın anlamadım
Bi de doktora karnımda çok şişlik ve kabızlık yaşiyorum dedim. tipin kilo almaya çok elverişli zaten dedi. Sağolsun çok güzel bozdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?