Kusura bakma canım ya okuyunca son mesaja kadar okumadan cevap yazdım.en yakın zamanda sağlıkla nasip olsun inşallahCa
Canım bebek yok ölü varms ama ölmüs
Sen gittin mi doktora canımHerkese merhaba takvimde 3 nisan görünüyor doğum tarihi ama Mart annesi de olabilirim. Bu yüzden aranıza katılmak istedim
Yok canım önemli değil insAllah Allah razı olsunKusura bakma canım ya okuyunca son mesaja kadar okumadan cevap yazdım.en yakın zamanda sağlıkla nasip olsun inşallah
Onlar nasıl? Bende bugün verdim bakalimne cikcakOnlarla beraber idrar kulturu tahlili falanda verdim
Bebek varms şerefsiz doktorlar göremedi baska Bi doktora daha gittm gördü 0.23 cm ydi smdi eve geldim iyim cok sükür
[/QUOTE inşallah bir dahaki sağlıkla doğar canım
Hakkında hayirlisi olsun rabbim gonlundekinide omrune nasip etsin insallahAyni yer deildi kese göründü 6 haftalıkkn bebek ve kalp atımı yok dediler ama bebek varms nasıl göremediler bugun 2 ayrı doktora gittm ikisi de yok dedi en son baskasına gittm gördü ama ölmüs dedi
Saol canım benım suan benım de bu 2 oldu cok sükür ki hamile kalabiliyorum insAllah olck yine cok saolTek Tesellim canım benim çok geçmiş olsun. Bu benim 3. Gebeliğim diğerleri malesef kürtaj oldum. Bu işler bazılarına çok kolay bazılarına çok zor. Bu da hayatta bizim sınavımiz demek ki. Ama kesinlikle umudumuzu yitirmiyoruz.. Bir gün olacak hamile kalabiliyorsun.. kendini ıyi hissettiğinde yeniden denersiniz. Tekrar geçmiş olsun arkadaşım...
Saol canm benımHakkında hayirlisi olsun rabbim gonlundekinide omrune nasip etsin insallah
Saol canım insAllah Allah razı olsun hümaya gittim ersat batmaz a bebegi o gördü ondn once de zerrin avul a gittim ama oda göremediTek Tesellim canım çok üzüldüm yaa aklım sendeydi girip bakamadım bi türlü önce kötü haber sonra iyi haberi gördüm ama sonuç farklı olmuş. Üzme kendini ümidimiz var bak. Yine olabilir. Sen hamile kalabiliyosun demekki. Hangi doktorlara gittin canım?
Canım senin adına çok sevindim, allahtan başka doktora gitmişsinde görmüşsün bebeğiniBebek varms şerefsiz doktorlar göremedi baska Bi doktora daha gittm gördü 0.23 cm ydi smdi eve geldim iyim cok sükür
Benimde ilkinde sağlıksız giden gebelikti geç döllenmeden kaynaklı oldu bence benimki ama o düşük yumurtlamamı daha düzenli hale getirdi vücuduma iyi geldi merak etmeyin sizin içinde daha hayırlısı olacaktır eminimSaol canım insAllah Allah razı olsun hümaya gittim ersat batmaz a bebegi o gördü ondn once de zerrin avul a gittim ama oda göremedi
Genelde baam iyi gelmiyo ama İnsAlah iyi gelir saol canımBenimde ilkinde sağlıksız giden gebelikti geç döllenmeden kaynaklı oldu bence benimki ama o düşük yumurtlamamı daha düzenli hale getirdi vücuduma iyi geldi merak etmeyin sizin içinde daha hayırlısı olacaktır eminim
Ölü ama kürtaj oldum canımCanım senin adına çok sevindim, allahtan başka doktora gitmişsinde görmüşsün bebeğini
Aaa canım çok sevindim bi okadar da şaşkınım Bu nasıl bilmwmezlik yani doktoru dinlesen kürtaj olacaktin.Bos deilms bebek vardı ve 8 hafta 2 günlük gec döllenme de olmams doktor hatasi güvenmeyin fazla sizde doktorlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?