2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İyi günler ben mine 21 yaşındayım son adet tarihim 25 haziran 6+3 olduk kontrole gittim ve kalp atışınıda duyduk çok şükür 6 kimyasal geçirdim 2 yıllık evliyim bu defa tutundu sanırım allahım sizlerinde gönlüne göre versin benide eklerseniz sevinirim

Bugün hem özel medipol çamlıcaya hem devlet Haydarpaşa numuneye gittim özeldeki yoğun gaz var dedi üstten kalp atışı duyamadı alttan baktı duydu ama yavaş dedi olması gereken hızda atmıyor dedi. Devlet ise idrara sıkışık gittim üstten kalp atışı dinledi her şey normal yolunda dedi. Bana göre 7+1 ama devlet 6+1 dedi

Eklentiler

• 2073A6F1-3462-455B-A678-421F79028B01.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 31
Tek Tesellim canım benim çok geçmiş olsun. Bu benim 3. Gebeliğim diğerleri malesef kürtaj oldum. Bu işler bazılarına çok kolay bazılarına çok zor. Bu da hayatta bizim sınavımiz demek ki. Ama kesinlikle umudumuzu yitirmiyoruz.. Bir gün olacak hamile kalabiliyorsun.. kendini ıyi hissettiğinde yeniden denersiniz. Tekrar geçmiş olsun arkadaşım...

Saol canım benım suan benım de bu 2 oldu cok sükür ki hamile kalabiliyorum insAllah olck yine cok saol

Tek Tesellim canım çok üzüldüm yaa aklım sendeydi girip bakamadım bi türlü önce kötü haber sonra iyi haberi gördüm ama sonuç farklı olmuş. Üzme kendini ümidimiz var bak. Yine olabilir. Sen hamile kalabiliyosun demekki. Hangi doktorlara gittin canım?

Herkese merhaba benimde bu 3. Hamileliğim ilk ikisi düşükle sonuçlandı ilkinde başından beri beta hcg artışı yavaştı kese oluşmuştu ama büyüyemedi derken düşük oldu 2. Kimyasal gebelik şimdi tekrar hamileyim 7 haftalık geçtiğimiz salı doktora gittim kalp atışını duyduk herşey yolunda çok şükür ama ben tabi hergün paranoyak gibi göğüslerimi elliyorum sürekli acıyomu diye doktor 1 ay sonra gel dedi mide bulantım en başından beri azdı 6. Hafta biraz başlamıştı hiç kusmam olmadı göğsümde şiş ama sadece ara sıra bastırınca acıyo şimdide mide bulantısı yerine aşırı iştahsızlık aldı sanki sürekli 10 kg dana yemiş gibiyim açlık hissetmiyorum sürekli kalbimi durdu bi terslikmi var diye korku içindeyim

Saol canım insAllah Allah razı olsun hümaya gittim ersat batmaz a bebegi o gördü ondn once de zerrin avul a gittim ama oda göremedi

Saol canım insAllah Allah razı olsun hümaya gittim ersat batmaz a bebegi o gördü ondn once de zerrin avul a gittim ama oda göremedi
Benimde ilkinde sağlıksız giden gebelikti geç döllenmeden kaynaklı oldu bence benimki ama o düşük yumurtlamamı daha düzenli hale getirdi vücuduma iyi geldi merak etmeyin sizin içinde daha hayırlısı olacaktır eminim

Genelde baam iyi gelmiyo ama İnsAlah iyi gelir saol canım

Bos deilms bebek vardı ve 8 hafta 2 günlük gec döllenme de olmams doktor hatasi güvenmeyin fazla sizde doktorlara
Aaa canım çok sevindim bi okadar da şaşkınım Bu nasıl bilmwmezlik yani doktoru dinlesen kürtaj olacaktin.
Neyse canım gözünüz aydın ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…