2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar 2.ay aşısı verem aşısımı? Ateş oluyor degılmı o aşıda

Canım un helvası tavsiye ederim yapımı çok kolay unu yapda kavur üstüne şekerli sıcak su hemencecik oluyor üzerine bol su iç bir de varsa rezene çayı iç hemen sertleşir memeler bugün benim de az eşimin ailesine sinir oldum tesadüf mü bilmiyorum yumuş yumuş oldu memelerim 😕😕😕
Kesinlikle beslenmeyle alakalı süt üretimi
Sağol canım yapiyim bende çok severim zaten un helvasını. Rezene içtimde hemen etki etmez heralde bakalım bekliyorum bir sonraki emmeye iyice dolar inşallah.

Kızlar bugün çok az sütüm var. Bebeğim ağladı artık memede süt kalmadı. Daha önce sağdıklarımdan vericem şimdi. Sanırım daha iyi beslenmeliyim artık ne zamandır baya boşlamıştım. Öğlenleri falan birşey yemiyorum. :( Ben emdikçe gelir sanıyordum ama az yiyince gelmiyormuş süt.
Kuzum beslenmene dikkat et, alerjiyi bilmeden önce hep aksatıyordum beslenmemi atıştırmalık felan yiyordum, şimdi alerjiden bişey yiyemiyorum ve doymak bilmiyorum sanki, su ve sıvı tüketimini arttır

Bi de yemekle alakası yok diyorlar su içmeyerek diyorlar ... bende yaşadım onu
Su içtim bugün 1,5 litre ama yok yani memeler yumuş yumuş sıkıyorum gelmiyor. Kesinlikle birşeyler yemek lazımmış. Ben ramazanda eşimde oruçlu diye pek birşey yiyesim gelmiyordu sütüm çok azaldı bugün iyice az yani.

Kızlar oğlum kucağımdayken kakasını yaparsa üstü başı hep batıyor ya sizede oluyor mu? Zıbın çitilemekten daral geldi. Kakasını yapıcağını anladığım zaman hemen yatırıyorum artık.
Birde uni baby deterjanı kullanıyordum ben öncesinde leke çıkarıcı ile temizliyordum kaka olan yerleri yinede leke kalabiliyordu. Baby&me nin bitkisel toz deterjanını aldım çıkmayan lekeleri bile çıkarmış baya hoşuma gitti.

Su içtim bugün 1,5 litre ama yok yani memeler yumuş yumuş sıkıyorum gelmiyor. Kesinlikle birşeyler yemek lazımmış. Ben ramazanda eşimde oruçlu diye pek birşey yiyesim gelmiyordu sütüm çok azaldı bugün iyice az yani.
Aynen oyle.. Bıara istahim yoktu pek yiyemiyordum... Sonra baktım bebıs kılo almıyor bulgur pilavı sogan salata irmik helvası baklagiller ozellikle bu tur seyler yemeye baslayın ca bebiş hem doydu hem kilo almaya basladı. Maşallah.

Birde gecen gece uyandım usuyordum titreme bıldıgın. Ve goguslerımi şiş hissettim sıtmasımı tuttu acaba ki 🙄

Bugün ilk defa nohut yedim hadi hayırlısı 😂😂
Haşladım pişirmeden önce birde kimyon attım yerken ama bakalım ne kadar şiddetli geçicek gecemiz.

Kızlar oğlum kucağımdayken kakasını yaparsa üstü başı hep batıyor ya sizede oluyor mu? Zıbın çitilemekten daral geldi. Kakasını yapıcağını anladığım zaman hemen yatırıyorum artık.
Birde uni baby deterjanı kullanıyordum ben öncesinde leke çıkarıcı ile temizliyordum kaka olan yerleri yinede leke kalabiliyordu. Baby&me nin bitkisel toz deterjanını aldım çıkmayan lekeleri bile çıkarmış baya hoşuma gitti.

Biraz daha buyudukleri zaman vanish dokuyorum ben canim ama su anda kacan bikac kakali zibina cikarir cikarmaz bualsik deterjani döküp suya tuttum ,sonra normal yikayinca hic leke kalmadi denemek.istersen

Biraz daha buyudukleri zaman vanish dokuyorum ben canim ama su anda kacan bikac kakali zibina cikarir cikarmaz bualsik deterjani döküp suya tuttum ,sonra normal yikayinca hic leke kalmadi denemek.istersen
Leke çıkarıcım baby&me nindi canım o da zararsız diye kullanıyordum. Teşekkür ederim aklımda olsun onu da denerim.

IMG_20200503_205346.webp
ya yakamı ya sütyenimi tutup uyuyor bu bebik yaa 😍 kucağımdan bırakasım gelmiyor kıyamıyorum 🤤

Ben 4 5 litre su iciyorum. Su miktarını arttirmalisin

resmen iki uc gundur yikanmis camasirlarimi katlamaya elim degmedi yemek yap aha bugun cocuklari yika et,banyoyu topla bi de kuvet kur,file tak geri yika fileyi topla, kovalar, ısıtıcı yak et derken bi ton iş ısıtıcıyı banyodan odaya tak geri bu ne be vallahi sıtkım sıyrıldı,o ara corba yaptim ,neyse ki bugun makarna gitcez iftara eşim oruç çünkü vs. vs. vs.
Camsirlari ben direk toplarken dürüyorum. Ütülencekleride ayiriyorum.
Banyoda küvetimizin icine oglumun küvetini koyuyorum, suyuda hic kovalara doldurmuyorum. Musluktan ayarliyorum, bol suyla yikamis oluyorum. Kovalari doldur küvetteki suyu bosalt eziyet.
Evin ici cokmi soguk,isitici kullaniyorsun? Ben banyo sonrasi giydirdikten sonra battaniyeyle kundak yapiyorum

Siz kıbrıstaydınız demi Kıbrıs ta virüs geçmiş sanırım nasıl hayat normale döndü mü
Evet canim kibristayiz. Gecti diolar ama inanmiyoruz acikcasi. Bugun ilk testte 3 kisinin pozitif cikmis gunler sonra, ileri testine bakilcakmis. Haftaya tam anlamiyla normallesiyo hersey. Kuaforler, paket servis yapan yerler, magazalar vs. Ama yine de cikamam. Burda turkiyedeki gibi dolu hastane yok. Saglik sistemi cok kotu. Eger bi sayi katlanirsa, kirilir gecer ortalik. Hepimiz bunu bildigimizden dikkatli davranioruz acikcasi. Bi de su ikinci dalga olayi varmis ya. Yazin sayi azalip azalip, sonbahar ve kista ilk dalgadan daha buyuk sayida olumler oluyormus die. Napcaz bilmiorum, bu sefer de kafam buna takildi.

Back
X