2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
cnm bizde yaşıyoruz meme emerken cok cekiyor oyle yaşıyoruz ona çözüm bulamadım ama emip yatirincaya buldum ağızdan gaz cikinca kesinlikle ne kusuyor ne tıkanıyor lakin emerken yapacak bsy yok 😪
BÖyle hiç olmuyordu tecrübeli anneler akıl verin iki kere fışkırarak kustu emzirdikten 1 saat sonra falan . Şimdi emzirdim hemen arkasından birazını çıkardı

Normal zaman icin katiliyorum canim da bebek ishal olmus. En az 1 ayini doldurmustur zaten nerden baksan 4 kiloyu da gecmistir. 1 1caykasigindan bi sey olmaz die dusundum bende. Co sicak bi yerde olup, terleseydi de ayni seyi dusunurdum. Neden yanlis anliyim canim benim 😍😍
Siz kıbrıstaydınız demi Kıbrıs ta virüs geçmiş sanırım nasıl hayat normale döndü mü

Kızlar bebeğim 2 aylık olmak üzere. Dr um normalde 1 ay geçince gece uyandırmayı bıraktırırım ama seninki erken doğdu iki ay geçince gece uyandırmayacaksın. Kendi uyanınca emzireceksin. Geceyi gündüzü öğrenmesi kazım dedi. İki güne iki ayımız doluyor ama gece uyandırmayınca sorun olmaz değil mi. Tabi beş saati geçirmicem o ayrı da insan korkuyor. Bi arkadaşım inat edip gece uyandırmıştı Kızı şimdi 6 yaşında her gece uyanıyor hala. Hep der hata etmişim diye ama bilemedim ya. Siz napıyorsunuz kızlar
Ben uyandırmıyorum zaten kendisi 2,5 saatte bir falan uyanıyor.

Diğerleri ne zaman vurulmasıngerekiyor acaba
Ben 3.ayda menenjit vurdurmayı düşünüyordum doktorumuz önermişti 3 doz vurulması gerekiyormuş ama vazgeçtim. Osman gönülal diye bir doktor var o 9.aydan sonra önermiş ve geçen gün bir post gördüm doktor oda sonra yapılmasını önermiş. 6.aydan sonra menenjite başlıycam. Zaten aşı takvimi çok yoğun her ay aşı oluyor. Rotanın ikinci dozu var birde. Çocuğumunda her ay vücuduna birşeyler yüklemek çok insaflı gelmedi bana. Zaten devletin yaptığı 2. Ay aşısının içindr menenjit var diğer menenjitide artık 6.aydan sonra yaptırırım. Rabbim evlatlarımızı hastalıklardab korusun.

Eklentiler

• IMG-20200501-WA0009.webp
    IMG-20200501-WA0009.webp
    61,8 KB · Görüntüleme: 25
Bagisiklik dusunce çıkar aft.bende 3 ay kontrolunde saglik ocaginda kan versem diyorum. Bide asiri dalginim
Olabilir ara ara boğazım ağrıyor zaten. Birde ben kan ve d vitamini kullanmadım doğumdan sonra hep unutuyorum içmedim düzenli bende komple bıraktım.

Ben 3.ayda menenjit vurdurmayı düşünüyordum doktorumuz önermişti 3 doz vurulması gerekiyormuş ama vazgeçtim. Osman gönülal diye bir doktor var o 9.aydan sonra önermiş ve geçen gün bir post gördüm doktor oda sonra yapılmasını önermiş. 6.aydan sonra menenjite başlıycam. Zaten aşı takvimi çok yoğun her ay aşı oluyor. Rotanın ikinci dozu var birde. Çocuğumunda her ay vücuduna birşeyler yüklemek çok insaflı gelmedi bana. Zaten devletin yaptığı 2. Ay aşısının içindr menenjit var diğer menenjitide artık 6.aydan sonra yaptırırım. Rabbim evlatlarımızı hastalıklardab korusun.
Ben buyuk kiza menenjiti ilk dozu 1 yasindayken diger dozunu da 2 ay sonrasinda yaptırmıştım

D vit kullaniyorum ailecek kullaninca unutmuyorum. Ama kan ve diger vitaminlere bende devam etmedim
Canım ilk üç ay hamilelikte kullanılan Multivitamin devam edilmeli diyor doktorlar ben imom omegaya devam ediyorum
3 aydan sonra da bir arkadaşım emziren anneler için Multivitamin devam ediyormuş ben de devam edicem
Çok saçlarım falan dökülmüyor
Bi de ben iyi beslenemiyorum kahvaltım peynir ekmek oldu akşam da yapabilirsem sebze falan yiyorım o kadar

Back
X