2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Neyse ki yokmuş bir şey.
Çok geçmiş olsun.
Oluyor, ne kadar dikkat etsen de anlık şeyler işte.

Kızlar ya benm bebeğimde arara çok kusuyo bazen su gibi geliyo bazen kesikli kesikli.bazılarınız ön sütten falan bahsetmiş nasıl anlıcaz ön sütü fazla aldgını.birde her gün sağım yapıyorum bi defa donduğunda biraz su gibi biraz da sarı sarı yağ ları oluyo.tamamen mi sarı olması lazım sizlerde nasl.cevaplarsanız çok sevinirim

Ayy insallah tamam baslayalim valla. Hem sutumuzu zenginlestirecek hem de gereksiz kalorilerden arinmis guzel bi diyet yapmamiz lazim bakalim ☺ Bu gunu tarti gunum seciyorum. Suan 69 ciktim Herhalde tok karnina oldugum icin.
Diyette oldugumuzu bilince abur cuburda tüketmeyiz. Daha bilincli besleniriz.
68.3 ile basliyorum. Haftaya kadar en az 1 kilo vermis olalim.

Diyette oldugumuzu bilince abur cuburda tüketmeyiz. Daha bilincli besleniriz.
68.3 ile basliyorum. Haftaya kadar en az 1 kilo vermis olalim.
58 benim de ekmegı bir dilime düşürüp akşam çay sefası tatlısından uzak durcam

Soğan, baharatlar, üzüm, pekmez ve türevleri, çiğ domates zaten yemiyordum ama pişmiş domatesi de dahil etti. Yine kakada kan vardı akşam
Pardon ama ne yiceksin yani bence cok zor bi durumun icine girdik . bi labaratuar varmis bebegin kanindan neye alerjisi oldugunu buluyormus sanirim pahali bisey .kan gecmezse onu yaptir bence . mesela kimisinin bugadaya yada pirince oluyormus alerjisi ee hepte tuketiyoruz. Hem simdi sen tutabiliyorsun kendini yemiyorsun .elde bi zeytin bi patates kalio bunlarla beslenilmrzki . birde bugun bimden kapali tam bigday ekmek aliyrdum bi baktim sut urunu icerebilir yazio ee ben ne yicem yani. Bu sabah kahvaltida ac kaldim zeytin ve tere yedim katıksz hemde patateste kalmamis evde vay benim halime yani .

Canım cok teswkkurler doktora gidene kadar dikkat ederim elimde bir veri oldu en azindan . hadi simdi yapabiliyoruz evdeyiz disari cikmalar olunca ne yapicaz . bide cocuk 6 aylik olunca ekgidaya gecince ne yapicaz

Artik aklima geldikce alinti yapiyorum ne yapayim peki kakasi ne renk canim . benim 2 gundur yok kakasinda kan ama ishal gibi ve yesilimsi . ama yedigim ekmeginde sut urunu icerdigini gorunce yikildim resmen 2 gundur hep tuketmisim olmadi evde yapicm ekmek

Nasıl duruyorlar ya benimki 5 dakka durmaz ağlar kucağa çok alıştı o uyanıkken hiç birşey yapamıyorum
Benimki de durmaya başlamıştı yine
Üşütmüştür ama üşütse rengi yeşil olurmuş rengi nasıl? Benimkide ishal su veriyorum ne zarar gelir ki
Rengi sarı yeşil karışık ama. İnternette yeşil kaka fazla beslendiğini gösterir diyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…