Ah aynııı bende de 58 de takıldı kg. 8 kilo nasıl gidecek hiç bilmiyorum diyette yapamıyorum emziriyorum diyeKızlar merhaba:) uzun zamandır yazamıyordum. Umarım herkes iyidir. Regl oldunuz mu merak ettim ben hala olmadım bir de 58 kg da takılı kaldım gitmiyor 8kg fazlam varkilo vermek için bir şeyler yapıyor musunuz? Nasıl gidecek bu kilolar
Ay nerde nasıl başlıyoruzBen yarin diyete basliyorum. Istersen sende basla, birbirimize destek oluruz. Daha kolay zayiflariz.
Benim de göğüslerim artık aşırı sertleşmiyor diye İnternette baktım. Göğüsler terbiye olunca artık sertleşmez bebeğin ihtiyacı kadar sütü üretir yazıyordu. Bana da mantıklı geldi bu sertlik konusu. Sürekli semsrt ağrılı olsa emzirmek zor olurdu.Canım un helvası tavsiye ederim yapımı çok kolay unu yapda kavur üstüne şekerli sıcak su hemencecik oluyor üzerine bol su iç bir de varsa rezene çayı iç hemen sertleşir memeler bugün benim de az eşimin ailesine sinir oldum tesadüf mü bilmiyorum yumuş yumuş oldu memelerim
Kesinlikle beslenmeyle alakalı süt üretimi
Cok gecmıs olsun canim. Son durum nedir haber ver muhakkak.Kizlar cok kotiyum. Kizim oglumu dusurdu. Hastanedeyiz dua edinn tomografi cekilcek uyutmaya calisiyorum.
Bugün basladim. 3 ana 2 ara ögün yapicam. Az yiyierek ve bol su icelim. Abur cumurdan uzak duralim.Ay nerde nasıl başlıyoruz
Ben yarin diyete basliyorum. Istersen sende basla, birbirimize destek oluruz. Daha kolay zayiflariz.
Bende baslıcam diyetisyenle baslıcam spor yok dıkıste n dolayi yuruyus yok salgın dan dolayı tam bir diyet yok emzırmeden dolayi işimiz diyetisyene kaldıAy nerde nasıl başlıyoruz
Evde youtubedan leslie acabilirsin. Ben öyle yapicam.Bende baslıcam diyetisyenle baslıcam spor yok dıkıste n dolayi yuruyus yok salgın dan dolayı tam bir diyet yok emzırmeden dolayi işimiz diyetisyene kaldı
Col sukur iyi canim.sagolCok gecmıs olsun canim. Son durum nedir haber ver muhakkak.
Sagol canim. Evet malesef...Neyse ki yokmuş bir şey.
Çok geçmiş olsun.
Oluyor, ne kadar dikkat etsen de anlık şeyler işte.
Bende emziriyorum sütüm azalsın istemiyorum ama zayıflamak istiyorum ekmeği azaltıp sporla destekleyince gider inşalalh hayatımda ilk kez 52 kg üzerine çıkmıştım be takılı kaldım şaka gibiAh aynııı bende de 58 de takıldı kg. 8 kilo nasıl gidecek hiç bilmiyorum diyette yapamıyorum emziriyorum diye
Ayni kiloda olmamiza cok sevindim ☺Diyette oldugumuzu bilince abur cuburda tüketmeyiz. Daha bilincli besleniriz.
68.3 ile basliyorum. Haftaya kadar en az 1 kilo vermis olalim.
Yediğin ekmek de mi süt ürünü içeriyormuşArtik aklima geldikce alinti yapiyorum ne yapayimpeki kakasi ne renk canim . benim 2 gundur yok kakasinda kan ama ishal gibi ve yesilimsi . ama yedigim ekmeginde sut urunu icerdigini gorunce yikildim resmen 2 gundur hep tuketmisim olmadi evde yapicm ekmek
Evde büyüğün var mı bilmiyorum. Bizim var. Nasıl koruyacağız küçüğü zararlı besinlerden. Onda görünce o da isteyecek. Alerji maması nın tadı çok kötüymüş. Nasıl yedireceğim? Düşündükçe çıldırıyorumCanım cok teswkkurler doktora gidene kadar dikkat ederim elimde bir veri oldu en azindan . hadi simdi yapabiliyoruz evdeyiz disari cikmalar olunca ne yapicaz . bide cocuk 6 aylik olunca ekgidaya gecince ne yapicaz
Bende yine paylaşım yaparım canım söylediklerinden sütünüz için dilanÖnce bi kendim denemek istiyorum. Durduk yere para vermiyeyim.
Anne çayı ne canınKahvaltida mutlaka yumurta ve anne cayi.
Ara ögün olarak ceviz ve badem. Dün hosaf yaptim incir, gün kurusu, kuru dut ve badem ile. 2. Ara ögün olarak ondan yiyicem 1 kase.
Katı diyet yapıcam bu gidişle. Çıkamıyorum işin içinden. Zamanla halsiz de düşülürPardon ama ne yiceksin yani bence cok zor bi durumun icine girdik . bi labaratuar varmis bebegin kanindan neye alerjisi oldugunu buluyormus sanirim pahali bisey .kan gecmezse onu yaptir bence . mesela kimisinin bugadaya yada pirince oluyormus alerjisi ee hepte tuketiyoruz. Hem simdi sen tutabiliyorsun kendini yemiyorsun .elde bi zeytin bi patates kalio bunlarla beslenilmrzki . birde bugun bimden kapali tam bigday ekmek aliyrdum bi baktim sut urunu icerebilir yazio ee ben ne yicem yani. Bu sabah kahvaltida ac kaldim zeytin ve tere yedim katıksz hemde patateste kalmamis evde vay benim halime yani .
Valla beni düşürdü halsiz kuzum rengim felan bembeyaz hastalıklı gibi hissediyorum kendimiKatı diyet yapıcam bu gidişle. Çıkamıyorum işin içinden. Zamanla halsiz de düşülür
orası tehlikeli evet cnm baya personele de yayılmış durumdaSagol canim. Bu arada sami ulusa gittik bestepeye. Nobetci beyin cerrahi ve ortapedi yok diye bizi gaziye yonlendirdiler . Korona cadiri vardi acilin orda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?