2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ah aynııı bende de 58 de takıldı kg. 8 kilo nasıl gidecek hiç bilmiyorum diyette yapamıyorum emziriyorum diye

Benim de göğüslerim artık aşırı sertleşmiyor diye İnternette baktım. Göğüsler terbiye olunca artık sertleşmez bebeğin ihtiyacı kadar sütü üretir yazıyordu. Bana da mantıklı geldi bu sertlik konusu. Sürekli semsrt ağrılı olsa emzirmek zor olurdu.

Ve evet bence de iyi beslenmediğim gün benim de bariz sütüm azalıyor. Ne de olsa sütüm var deyip salmıştjm Ogün bebeğim emiyordu lıkır lıkır ses gelirdi normalde baktım çok nadir geliyor ses

Ah aynııı bende de 58 de takıldı kg. 8 kilo nasıl gidecek hiç bilmiyorum diyette yapamıyorum emziriyorum diye
Bende emziriyorum sütüm azalsın istemiyorum ama zayıflamak istiyorum ekmeği azaltıp sporla destekleyince gider inşalalh hayatımda ilk kez 52 kg üzerine çıkmıştım be takılı kaldım şaka gibi

Bi bebek 3 bucukta uyanıp 6 yı geçiyorken uyur mu valla perisan etti bu gece beni hala da erken uyandı suan ayagımda sallıyorum. Hayır kakasını da yaptı gazını da yaptı hala gazdan ağlıyor ulan 2 parmak bağırsakta bu kadar gaz ne vallahi ben daha az gaz cıkarıyom zoorrrrt zoorrrrt diye uzun uzun çıkarıyor yine kavranıyor kafayı yiyecem

Yediğin ekmek de mi süt ürünü içeriyormuş Nerden alıyordun canım? Bizim kaka genelde sarı ama çok mukuslu. Nadiren yeşillik de oluyor

Canım cok teswkkurler doktora gidene kadar dikkat ederim elimde bir veri oldu en azindan . hadi simdi yapabiliyoruz evdeyiz disari cikmalar olunca ne yapicaz . bide cocuk 6 aylik olunca ekgidaya gecince ne yapicaz
Evde büyüğün var mı bilmiyorum. Bizim var. Nasıl koruyacağız küçüğü zararlı besinlerden. Onda görünce o da isteyecek. Alerji maması nın tadı çok kötüymüş. Nasıl yedireceğim? Düşündükçe çıldırıyorum

Katı diyet yapıcam bu gidişle. Çıkamıyorum işin içinden. Zamanla halsiz de düşülür

Katı diyet yapıcam bu gidişle. Çıkamıyorum işin içinden. Zamanla halsiz de düşülür
Valla beni düşürdü halsiz kuzum rengim felan bembeyaz hastalıklı gibi hissediyorum kendimi Çarşamba alerji uzmanına gideceğiz bu sefer yazacağım soracaklarımı hep unutuyorum yarın da aşı günü, inşallah ateşimiz çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…