2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Daha önceden şikayetiniz var mıydı? Süt alerjisi varsa ne yazıkki rota aşısını önermiyorlarmış çünkü alerjiyi tetikliyormuş. Bize doktor söyledi
Rota konusunda çok kararsizim. Alerji ile yaşam platformunda biraz bakınayım dedim de yaptırın diyen doktorlar da olmuş. Kâr zarar ilişkisini düşününce ben karar veremiyorum. Şu an takibi altında olduğumuz bir doktor da yok. Alerjik bünyeyi etkileyebiliyor bu aşı ama aşısız alerjik çocuk rotaya yakalandığı zaman toparlanması alerjik olmayana göre zor olabiliyormuş. Eşim topu bana attı, sen bilirsin diyor. Off çok kararsızım.

Ayy masallah kiz sana. Inan ben de gun icinde hep kosturma halindeyim ama temizlige sira gelmiyor bi turlu. Zamanla bi duzen olusturucam insallah ☺
Bende ne zamandir yapamiyordum. Biz hastanedeyken kaynanam yapmıştı. Gecen hafta esimde sadece süpürdü. Camlar aylardir silinmedi. Mutfak dolabı içleri temiz de dışını silcem. Bulasikla buzdolabini cekcem. Her gun azar azar yapabildikce yapcam. Arada yusrayi anneme ve kayinvalideme gondericem. İyice bunaldık birbirimizden esleme vakit ayıramiyorum. Hem birbirimizi ozleriz biraz

Merhaba hanimlar
Sizler tecrubelisiniz sormak istiyorum
Bir haftalik bebegim meme istiyor araniyor sonra hirslanip tutmuyor agliyor epey . Biberon cok nadir sagdigim sütü veriyorum . Ama agladigi an memeyi aglayip tutmayan cocuk biberonu uzatinca iciyor . Bunu her zaman yapmiyor . Normal emdigi oluyor ama gunluk bu huysuzlugu mutlaka yapiyor . Simdi sizce bu meme reddi mi gaz mıdır sebebi?

Canim ben de 67 ile hamile kalmistim. 10 kilo alarak 77 ile doguma gittim. Su anda 68 kiloyum. Hedefim 63. (Yapabilsem 60 ta fena olmaz ). Yarin ben de baslamak istiyorum insallah. Birlikte bence de birbirimizi motive ederiz gibi geliyor.
Bende suan 68kiloyum :)
Ilk hedefi 58kg, dogum öncesi kilom
2. Hedef 50-51kg

Yarin basliyoruz, ilk bir kac gün zor gecer sonra vücudumuz az yemege alisir. Insallah hedeflerimize ulasiriz.

Bnde kilo vermek istiyorum 61 le hamile kalmıştım simdi 64 geliyorum oncedenfazla kilom oldugu icin 7kilo vermeliyim emzirirken asiri cok acikiyorum
Bende cok acikiyorum ama zorliyacam kendimi. Suan hic mutlu degilim, her yerim yagli. Fotograf cekilmek istemiyorum hic, aynays bakasim bile gelmiyor.

Bende suan 68kiloyum :)
Ilk hedefi 58kg, dogum öncesi kilom
2. Hedef 50-51kg

Yarin basliyoruz, ilk bir kac gün zor gecer sonra vücudumuz az yemege alisir. Insallah hedeflerimize ulasiriz.
Ayy insallah tamam baslayalim valla. Hem sutumuzu zenginlestirecek hem de gereksiz kalorilerden arinmis guzel bi diyet yapmamiz lazim bakalim ☺ Bu gunu tarti gunum seciyorum. Suan 69 ciktim Herhalde tok karnina oldugum icin.

Benim kizimda aksamlari aynisini yapiyor. 2.5 3 saat ugrasiyoruz. Bizim gazdan. Ama bir kac kez biberon vermistim bir daha vermedim. Sizde biberonu bırakın bol bol masaj yapın sakinlesitirip oyle verin memeye

Tek tek yazamadim k.bakmayin kizlar. Xiktik hastaneden. Idtardan sonra masayi topladim mutfaktaydim oglumda pusetteydi koltugun ustundeydi puset . Agladi ablasida susturmaya calismis bemde elimi yikiyodum agliyo somra halledyim isi derken bi aglama koptu kostum puset kolrukta ters bebek yerde ablasi basinda oda korkmus yavrum . Fiziksel olarak gorunirde biseyi yoktu ama icim rahat etmedi goturduk temiz cikti hersey sukurler olsun. Sakindikca hast kacrikca bisey cikiyor valla. cok uzgunum.... sadece 2 dk...

Benim kizimda aksamlari aynisini yapiyor. 2.5 3 saat ugrasiyoruz. Bizim gazdan. Ama bir kac kez biberon vermistim bir daha vermedim. Sizde biberonu bırakın bol bol masaj yapın sakinlesitirip oyle verin memeye
Biberonu bıraktığınız halde her aksam yapıyor memeyi almiyor agliyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…