Rota konusunda çok kararsizim. Alerji ile yaşam platformunda biraz bakınayım dedim de yaptırın diyen doktorlar da olmuş. Kâr zarar ilişkisini düşününce ben karar veremiyorum. Şu an takibi altında olduğumuz bir doktor da yok. Alerjik bünyeyi etkileyebiliyor bu aşı ama aşısız alerjik çocuk rotaya yakalandığı zaman toparlanması alerjik olmayana göre zor olabiliyormuş. Eşim topu bana attı, sen bilirsin diyor. Off çok kararsızım.Daha önceden şikayetiniz var mıydı? Süt alerjisi varsa ne yazıkki rota aşısını önermiyorlarmış çünkü alerjiyi tetikliyormuş. Bize doktor söyledi
Yaa inanmiyorum nasil oldu ki. Insallah cok iyidir bebis. Haliya mi sert zemine mi dustu? Allah esirgesin insallahKizlar cok kotiyum. Kizim oglumu dusurdu. Hastanedeyiz dua edinn tomografi cekilcek uyutmaya calisiyorum.
Ben yarin diyete basliyorum. Istersen sende basla, birbirimize destek oluruz. Daha kolay zayiflariz.
Kizlar cok kotiyum. Kizim oglumu dusurdu. Hastanedeyiz dua edinn tomografi cekilcek uyutmaya calisiyorum.
Bende ne zamandir yapamiyordum. Biz hastanedeyken kaynanam yapmıştı. Gecen hafta esimde sadece süpürdü. Camlar aylardir silinmedi. Mutfak dolabı içleri temiz de dışını silcem. Bulasikla buzdolabini cekcem. Her gun azar azar yapabildikce yapcam. Arada yusrayi anneme ve kayinvalideme gondericem. İyice bunaldık birbirimizden esleme vakit ayıramiyorum. Hem birbirimizi ozleriz birazAyy masallah kiz sana. Inan ben de gun icinde hep kosturma halindeyim ama temizlige sira gelmiyor bi turlu. Zamanla bi duzen olusturucam insallah ☺
Uzulme canim insallah hicbisey yoktur. Cok yuksektenmi düştü? Ben yusrayi bebek arabasindan kaldirima dusurmustum :'(Kizlar cok kotiyum. Kizim oglumu dusurdu. Hastanedeyiz dua edinn tomografi cekilcek uyutmaya calisiyorum.
Çok geçmiş olsunKizlar cok kotiyum. Kizim oglumu dusurdu. Hastanedeyiz dua edinn tomografi cekilcek uyutmaya calisiyorum.
Bende suan 68kiloyum :)Canim ben de 67 ile hamile kalmistim. 10 kilo alarak 77 ile doguma gittim. Su anda 68 kiloyum. Hedefim 63. (Yapabilsem 60 ta fena olmaz). Yarin ben de baslamak istiyorum insallah. Birlikte bence de birbirimizi motive ederiz gibi geliyor.
Bende cok acikiyorum ama zorliyacam kendimi. Suan hic mutlu degilim, her yerim yagli. Fotograf cekilmek istemiyorum hic, aynays bakasim bile gelmiyor.Bnde kilo vermek istiyorum 61 le hamile kalmıştım simdi 64 geliyorum oncedenfazla kilom oldugu icin 7kilo vermeliyimemzirirken asiri cok acikiyorum
Insallah birsey yoktur. Temiz sonuclar alirsiniz insallah.Kizlar cok kotiyum. Kizim oglumu dusurdu. Hastanedeyiz dua edinn tomografi cekilcek uyutmaya calisiyorum.
Ayy insallah tamam baslayalim valla. Hem sutumuzu zenginlestirecek hem de gereksiz kalorilerden arinmis guzel bi diyet yapmamiz lazim bakalim ☺ Bu gunu tarti gunum seciyorum. Suan 69 ciktimBende suan 68kiloyum :)
Ilk hedefi 58kg, dogum öncesi kilom
2. Hedef 50-51kg
Yarin basliyoruz, ilk bir kac gün zor gecer sonra vücudumuz az yemege alisir. Insallah hedeflerimize ulasiriz.
Aa nerden ne şekilde düştü inşallah bişeyi yokturKizlar cok kotiyum. Kizim oglumu dusurdu. Hastanedeyiz dua edinn tomografi cekilcek uyutmaya calisiyorum.
Aynen temizlik yapıcam kaç gündürAyy masallah kiz sana. Inan ben de gun icinde hep kosturma halindeyim ama temizlige sira gelmiyor bi turlu. Zamanla bi duzen olusturucam insallah ☺
Benim kizimda aksamlari aynisini yapiyor. 2.5 3 saat ugrasiyoruz. Bizim gazdan. Ama bir kac kez biberon vermistim bir daha vermedim. Sizde biberonu bırakın bol bol masaj yapın sakinlesitirip oyle verin memeyeMerhaba hanimlar
Sizler tecrubelisiniz sormak istiyorum
Bir haftalik bebegim meme istiyor araniyor sonra hirslanip tutmuyor agliyor epey . Biberon cok nadir sagdigim sütü veriyorum . Ama agladigi an memeyi aglayip tutmayan cocuk biberonu uzatinca iciyor . Bunu her zaman yapmiyor . Normal emdigi oluyor ama gunluk bu huysuzlugu mutlaka yapiyor . Simdi sizce bu meme reddi mi gaz mıdır sebebi?
Biberonu bıraktığınız halde her aksam yapıyor memeyi almiyor agliyor yaniBenim kizimda aksamlari aynisini yapiyor. 2.5 3 saat ugrasiyoruz. Bizim gazdan. Ama bir kac kez biberon vermistim bir daha vermedim. Sizde biberonu bırakın bol bol masaj yapın sakinlesitirip oyle verin memeye
Evt cnm ama tek verem degil vuruldugi asiKızlar 2.ay aşısı verem aşısımı? Ateş oluyor degılmı o aşıda
Canım şimdi gördüm, iyiymiş çok şükürKizlar cok kotiyum. Kizim oglumu dusurdu. Hastanedeyiz dua edinn tomografi cekilcek uyutmaya calisiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?