- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Geçecek belki kuzum şimdi dişimizi sıkacağız bitecek inşallahDomates yok, yoğurt yok, yağlı yağlı da iyice canım çekmiyor. Annem de dün teklif etti. Patates ve çeşitlerinden de gına geldi
Tek tek yazamadim k.bakmayin kizlar. Xiktik hastaneden. Idtardan sonra masayi topladim mutfaktaydim oglumda pusetteydi koltugun ustundeydi puset . Agladi ablasida susturmaya calismis bemde elimi yikiyodum agliyo somra halledyim isi derken bi aglama koptu kostum puset kolrukta ters bebek yerde ablasi basinda oda korkmus yavrum. Fiziksel olarak gorunirde biseyi yoktu ama icim rahat etmedi goturduk temiz cikti hersey sukurler olsun. Sakindikca hast kacrikca bisey cikiyor valla. cok uzgunum.... sadece 2 dk...
Bende cok acikiyorum ama zorliyacam kendimi. Suan hic mutlu degilim, her yerim yagli. Fotograf cekilmek istemiyorum hic, aynays bakasim bile gelmiyor.
Beto anakucağı seven de var bir dakika durmayanda yani risk işi ben de oyalayamiyorum artık oyun halısı sipariş ettiö seninki daha küçük bilemedimİyi geceler kızlar ana kucağı kullanan varmı kolaylık mı?
Sizce ana kucağı mı beşik mi?
Canım üzülme ne yapıcan çok zor iki çocuklar iftar bulaşık bir de bunları düşünüyorsun kadın olmak anne olmak dünyanın en zor işiymişTek tek yazamadim k.bakmayin kizlar. Xiktik hastaneden. Idtardan sonra masayi topladim mutfaktaydim oglumda pusetteydi koltugun ustundeydi puset . Agladi ablasida susturmaya calismis bemde elimi yikiyodum agliyo somra halledyim isi derken bi aglama koptu kostum puset kolrukta ters bebek yerde ablasi basinda oda korkmus yavrum. Fiziksel olarak gorunirde biseyi yoktu ama icim rahat etmedi goturduk temiz cikti hersey sukurler olsun. Sakindikca hast kacrikca bisey cikiyor valla. cok uzgunum.... sadece 2 dk...
Bebeği sakinleştirmeden memeyi ağzına vermeye çalıştıkca daha çok zıtlaşır önce sakinleştirBiberonu bıraktığınız halde her aksam yapıyor memeyi almiyor agliyor yani
Ah aynııı bende de 58 de takıldı kg. 8 kilo nasıl gidecek hiç bilmiyorum diyette yapamıyorum emziriyorum diye
Yaaa ne 8 ne 9 u benim 15 kılo vermem lazım offfBende emziriyorum sütüm azalsın istemiyorum ama zayıflamak istiyorum ekmeği azaltıp sporla destekleyince gider inşalalh hayatımda ilk kez 52 kg üzerine çıkmıştım be takılı kaldım şaka gibi
Rota oldugunu biliyolar dimi canımAmine Busra bizim asi ertelenmedi yapilcak yarin .insallah sorun yasamam...
Bnde kilo vermek istiyorum 61 le hamile kalmıştım simdi 64 geliyorum oncedenfazla kilom oldugu icin 7kilo vermeliyimemzirirken asiri cok acikiyorum
Bende oyle.. Evin ıcınde yuruyesım bile gelmiyor. Okadar zayıftım ki gebelık oncesı ciddi ciddi takmaya basladım. Allahtan esim rahatsız olmuyor hatta yedirir zorla. Ama olmazzz yasımız daha genc zayıflamamız lazım. Kendimize saygı saglıga saygı eşe saygıBende cok acikiyorum ama zorliyacam kendimi. Suan hic mutlu degilim, her yerim yagli. Fotograf cekilmek istemiyorum hic, aynays bakasim bile gelmiyor.
Rotanın nezaman kadar yapılması lazım canım en gecRota oldugunu biliyolar dimi canım
Iyi cnm cokk sukur .Offf çok geçmiş olsun canım çınar paşa iyi mi?
Evet cnm malesef. Allah hic bi anneye bi korkuyu yasatmasin insallahCok buyuk gecmis olsun canim.. cok şükür oglun iyiymis kizinda üzülmüştür mutlaka seninde onunda sucu yokki dedigin gibi hersey dakikalr icinde herseye heves ediyorlar onlarda kucucukler napsinlar ..
Oyle aglarsan sutun cekilir. Bak bizde neler geçirdik covit olduk ya. Hep savascaz o bir damla süt bile cok onemli. Belkide mamaya gerek kalmicak. Dereyi gormeden pacayi sıyırma. İnşallah buluncak ne alerjisi varsa ve insallah coklu besin degildirNe güzel sütüm vardı. Emzirecektim. Niye şimdi mama vermek zorunda kalacağım diye içim içimi yiyor. Bir de memeye çok düştü son zamanlarda. O emerken ben sessiz sessiz ağlıyorum aklıma geldikçe
Bende onumuzdeki ay diyetisyen destegiyle baslicam. Birkac gundur kendim deniyorum ama yok olmuyor... İnsulin direnci var bende bideKızlar emzirme doneminde yapılan diyette bakliyat yemeklerini yagsız yapıp yesem sutumu azaltırmı yanı bulgur pilavını haşlama yesem mesela bunun gıbı
Kesinlikle cnm esimde diyoki hemen nie mutfaga kostun beni bekleseydin kendi o sirada keyif sigarasi tutturuyordu ama oyle bi ciglik attimki iceri nasil girdigini sasirdi . 2cocuk cok zor aradaki denge cok zor. Kizimda kucik ohlumdan once bebegim oydu benim cocuk itilip kakiliyo gibi oldu dun. Bir yandan icim ona cok kizgin bir yandan kendime kizginim.sukurler olsun birsey olmamasiyla yetindimBeto anakucağı seven de var bir dakika durmayanda yani risk işi ben de oyalayamiyorum artık oyun halısı sipariş ettiö seninki daha küçük bilemedim
Canım üzülme ne yapıcan çok zor iki çocuklar iftar bulaşık bir de bunları düşünüyorsun kadın olmak anne olmak dünyanın en zor işiymiş
Bebeği sakinleştirmeden memeyi ağzına vermeye çalıştıkca daha çok zıtlaşır önce sakinleştir
Sessiz loş bir ortamda başını okşayarak emzir
O zaman mayışarak emer
Bize doktor 4. Ay dedi ama ben birçok doktordan ilk dozun 14.haftaya kadar yapılması gerektiğini biliyorum canımRotanın nezaman kadar yapılması lazım canım en gec
Allah affetsin de ne kötü bir şey o yaHIPP'in emziren anneler icin cayi var. süt arttirici, ondan iciyorum
Dun hastanedeki dr a sordum yaptirin dedi cmm ama simdi ogle tatili bitince aile hek aricam . Rota asisinida yaptirma dedilerRota oldugunu biliyolar dimi canım
15se gene iyi ben hic demiyim ben ölmüşümYaaa ne 8 ne 9 u benim 15 kılo vermem lazım offf
Sen kac kilosun15se gene iyi ben hic demiyim ben ölmüşüm
Aşıyı alıp saglıkocagındamı yaptırıyoruz nasıl olcak kuzuBize doktor 4. Ay dedi ama ben birçok doktordan ilk dozun 14.haftaya kadar yapılması gerektiğini biliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?