2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yaaa ne 8 ne 9 u benim 15 kılo vermem lazım offf
Bi yerden başlamak lazım canım. Ben kahvaltıda sadece bir dilim ekmek yedim kahvaltıdan bir saat sonra leslie yaptım 20 dk her gün böyle yapsak gider herhalde biseyler öğlen yemek yemıyorum bir tane muz yiyorum sadece akşam da ekmek yemezsem okur bu iş inşallah😂

Kızlar valla basladım diyete an Be an yayın yapıyorum 2 adet elma yı dogradım yiyoooom ogle öğünüm pasta niyetine 🥧😂sız Yoğurtta koyun Cok guzel olur hatta tarcın tilili :halay:

Biz dr dan geldik kalca ult birsey cikmadi cok sukur 2 ay 7 gunluguz 6.390 kilo dil bagi varmis.emmede su an problem olmadigi icin acelesi yok dedi sunnet yaparken dil baginida hafiften kesiceklermis sunnetide agustos gibi kismetse yapturicaz.
Yaaa gecmis olsun canim. Eslem de emerken cuk cuk ses cikariyor. Bide memeyi hâla tam kavrayamiyo gibi geliyo bana. Sizde belirti varmiydi? Kgsuna da masallah bizi gecmissiniz coktan :D

Bi yerden başlamak lazım canım. Ben kahvaltıda sadece bir dilim ekmek yedim kahvaltıdan bir saat sonra leslie yaptım 20 dk her gün böyle yapsak gider herhalde biseyler öğlen yemek yemıyorum bir tane muz yiyorum sadece akşam da ekmek yemezsem okur bu iş inşallah😂
Ben ogle yemegi de yiyorum yaa 🙈 Cunku hem sutum azaliyor yemezsem hem de asiri acikiyorum :/ Bir de bugun 20 dk kadar yuruyus yaptim markete gittimm. Cok iyi geldi sanki ☺

Ne güzel sütüm vardı. Emzirecektim. Niye şimdi mama vermek zorunda kalacağım diye içim içimi yiyor. Bir de memeye çok düştü son zamanlarda. O emerken ben sessiz sessiz ağlıyorum aklıma geldikçe
Canim alerji durumunu ben bilmiyorum ama annelik sadece beslemek degil ki.. Evet anne sutu cok cok onemli. Ama sen herseyi yiyemedikten sonra, keyifsiz mutsuz olduktan sonra meme emse ne olucak.. Senin gerginligin ona da yansir. Evet seni burda hepimiz anliyoruz. Hangisinin suan daha dogru olduguna doktorun ve sen karar verebilirsiniz. Duygusal bakmamaya calis canim. Senin mutlulugun besleme seklinden daha muhim ❤

Ne güzel sütüm vardı. Emzirecektim. Niye şimdi mama vermek zorunda kalacağım diye içim içimi yiyor. Bir de memeye çok düştü son zamanlarda. O emerken ben sessiz sessiz ağlıyorum aklıma geldikçe
Gecen gun bi yazi okudum cok begendim: 'Cocuk mukkemel anne istemez, mutlu anne ister '. Az once yazarken aklima gelmedi, tekrar yazdim ☺

Canim alerji durumunu ben bilmiyorum ama annelik sadece beslemek degil ki.. Evet anne sutu cok cok onemli. Ama sen herseyi yiyemedikten sonra, keyifsiz mutsuz olduktan sonra meme emse ne olucak.. Senin gerginligin ona da yansir. Evet seni burda hepimiz anliyoruz. Hangisinin suan daha dogru olduguna doktorun ve sen karar verebilirsiniz. Duygusal bakmamaya calis canim. Senin mutlulugun besleme seklinden daha muhim ❤
Yusrayi 3 ay emzirdim. Burda hep soyledim, icimdeki en buyuk yara, uzuntuden gül hastaligi gecirdim. Onu hep koynumda uyuttum. Uyurken kulagimi tutardi yaklasik 2 yasina kadar tuttu. Bazen kulagim acirdi tutma derdim sonra uzulurdum kendim tuttururdum. Simdiki evime tasinirken esya toplamak icin sabah esimle evden ciktim aksam esimle döndüm. Yusrayi anneme biraktim, ilk kez o zaman o kadar ayrı kaldik. 8 aylikti, ben gelince o kadar sevindi o anı unutamiyorum ilk defa yuzume dokunup zipladi sarildi resmen bana..

Tek tek yazamadim k.bakmayin kizlar. Xiktik hastaneden. Idtardan sonra masayi topladim mutfaktaydim oglumda pusetteydi koltugun ustundeydi puset . Agladi ablasida susturmaya calismis bemde elimi yikiyodum agliyo somra halledyim isi derken bi aglama koptu kostum puset kolrukta ters bebek yerde ablasi basinda oda korkmus yavrum 😭. Fiziksel olarak gorunirde biseyi yoktu ama icim rahat etmedi goturduk temiz cikti hersey sukurler olsun. Sakindikca hast kacrikca bisey cikiyor valla. 😖 cok uzgunum.... sadece 2 dk...
Canım bunla geçmiş olsun ya çok şükür birşeyi yokmuş

Bende oyle.. Evin ıcınde yuruyesım bile gelmiyor. Okadar zayıftım ki gebelık oncesı ciddi ciddi takmaya basladım. Allahtan esim rahatsız olmuyor hatta yedirir zorla. Ama olmazzz yasımız daha genc zayıflamamız lazım. Kendimize saygı saglıga saygı eşe saygı 🙄

Esler zaten hep kostek olma derdinde simdi ramazandayiz oruclu ama ben nezamn diyet yapicak olsam istahi acilir ,onunla yemem icinisrar eder 🙄 gorunurde rahatsizlik veren bi halim yok rahatsiz oluyorum evlenmeden once 47 kilo olunca simdi bakinca cok tuaf geliyorum gozume .. kilo verebilir miyim bilmiyorum abur cuburu kesicem bende

Bugun kesin baslıyorum. Diyetisyen 150 TL istiyor onun yerine netten bır liste buldum. Nasıl kizlar.

Kahvaltı: 1 bardak süt, 1 adet haşlanmış/az yağda pişirilmiş/ıspanakla zenginleştirip omlet haline getirilmiş yumurta, 1 dilim peynir, 4-5 adet zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği (Canınız mutlaka tatlı yemek istiyorsa kahvaltıda bazı günler 1 tatlı kaşığı kadar bal da tüketebilirsiniz)

Ara öğün: 1 adet elma ya da 1-2 kuru kayısı ya da incirle lezzetlenlendirilmiş 1 kase yoğurt

Öğle yemeği: 1 porsiyon olabildiğince yağsız olarak hazırlanmış etli sebze ya da baklagil yemeği (etli türlü gibi), 1 kase yoğurt, içine ceviz ya da badem gibi kuru yemişler eklenerek zenginleştirilmiş bol yeşillikli bir salata ve gerekli gördüğünüz takdirde 1 küçük kase yağ kullanmadan hazırlanmış, sadece haşlanmış makarna.

Ara öğün: 1 kase yoğurtlu kereviz salatası (Kereviz yerine farklı sebzeler ve hatta meyveler seçerek çeşitlendirebilirsiniz)

Akşam yemeği: 1 kase besleyici bir çorba (Karabuğday, bulgur ve tavuk gibi malzemelerle hazırlanan çorbalar tercih edilmeli), 1 porsiyon haşlanmış, fırınlanmış ya da ızgarada pişirilmiş kırmızı et ya da tavuk (Bazı günler bunu 3 adet köfte ve fırında ya da buğulama yöntemiyle pişirilmiş balıkla değiştirebilirsiniz), 1 büyük kase bol yeşillikli, domates ve havuçlu salata. (Mevsime göre salatanın içine koyacağınız malzemeleri çeşitlendirebilirsiniz tabii ki)

Ara öğün: Yarım elma, muz ya da armut veya 1 bardak süt
Güzel gibi maşallah bende süt artırıcı ne olur diye gide eğim

Back
X