Ay dimi arkadaşım ... bende öyle hissediyorum havayla orantılı ruh halimAllah im zaten evdeyiz bi de yağmur ve karanlık olunca hepten kasvet basiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay dimi arkadaşım ... bende öyle hissediyorum havayla orantılı ruh halimAllah im zaten evdeyiz bi de yağmur ve karanlık olunca hepten kasvet basiyor
Bence de yemeden içmeden kesmeden sporla hareketle zayıflamak lazımBen ogle yemegi de yiyorum yaaCunku hem sutum azaliyor yemezsem hem de asiri acikiyorum :/ Bir de bugun 20 dk kadar yuruyus yaptim markete gittimm. Cok iyi geldi sanki ☺
ankarada kac gundur boyle,neyseki sabah uyaninca biraz güneş oluyor azcik mutlu uyaniyoruzAy dimi arkadaşım ... bende öyle hissediyorum havayla orantılı ruh halim![]()
MasallahEvet zamanında leslie ile 20 kilo verdim desem tililili![]()
Evet malesef tadi güzel degilAllah affetsin de ne kötü bir şey o ya
Bir yudum alıp elimde ne kadar varsa çöpe attım, ikinci yudumu alamayacak kadar kötü geldi.
Az yagli yapmak daha iyi bence.Kızlar emzirme doneminde yapılan diyette bakliyat yemeklerini yagsız yapıp yesem sutumu azaltırmı yanı bulgur pilavını haşlama yesem mesela bunun gıbı![]()
Esine yaptigin yemeklerden az yiyerek devam et bizimle. Porsiyonlari kücült. Yagli bir yemek yaptiysan, yagsiz susuz kismindan koy tabagina.Ben su saat oldu hala açım
Burdaki kahvaltiyi da, ogle yemegini de hazirlayamam 3esim yemeyi sever, aksam yemeklerini zor yetistiriyorum zati
camasir,bulasik, da var
siz bensiz devam edin bari
![]()
Bizde de aynı durum var sanırım akşam sütüm azalınca sinirleniyor. Mama da vermiyorum. Sağılmış sütüm de yok. Biraz hırpalıyor bizi sonra uyuyor. Uyanınca o bebek gitmişş yerine pamuk gibi bebek gelmiş oluyorBiberonu bıraktığınız halde her aksam yapıyor memeyi almiyor agliyor yani
2-4 yada 3-5 aylarda yapılıyormuş iki doz şeklinde. Bizim dr 3-5 te yapacağını söylediBize doktor 4. Ay dedi ama ben birçok doktordan ilk dozun 14.haftaya kadar yapılması gerektiğini biliyorum canım
18 kiloda benim vermem gerekiyor. Bir yerden baslamak gerekiyor. Ayda 4 kilo versek. 4-5 ay sonra kavusucaz istedigimiz kiloya. Ertele ertele nereye kadar ama dimi??Yaaa ne 8 ne 9 u benim 15 kılo vermem lazım offf
Zayifken daha hareketliydim, birsey yapmaya üsenmezdim ama bu halimle kalkipta su icmeyi bile üseniyorum bazen. Zayifken daha enerjikim.Bende oyle.. Evin ıcınde yuruyesım bile gelmiyor. Okadar zayıftım ki gebelık oncesı ciddi ciddi takmaya basladım. Allahtan esim rahatsız olmuyor hatta yedirir zorla. Ama olmazzz yasımız daha genc zayıflamamız lazım. Kendimize saygı saglıga saygı eşe saygı![]()
Ben iki gıdım az yiyim sütüm azalıyor18 kiloda benim vermem gerekiyor. Bir yerden baslamak gerekiyor. Ayda 4 kilo versek. 4-5 ay sonra kavusucaz istedigimiz kiloya. Ertele ertele nereye kadar ama dimi??
Ben yiyorum bir sorunda olmadi cok sükürKızlar bişi sorcam. Bakliyat yiyor musunuz gaz yapar diye ben yemiyorum bu seferde yapacak yemek bulamıyorum. Yiyorsanız da nasıl tercih ediyorsunuz. Malum ramazan eşim oruç tutuyor. Ona ayrı bana ayrı pişirecek vaktim olmuyo o da sever bakliyatıgaz yapmıyacak şekilde yaparım en azından
Bu yüzden evde leslie yapmayi deneBen iki gıdım az yiyim sütüm azalıyor
hareketle vermek lazım p da zor evde yata yata gün geçiriyoruz
Iyi canim. demin kardesimi dusurdugum icin tekrar ozurdilerim dedi .uzuluyorum halineAmin canim insallah uzme kendini sende daha cok gerilmesin kizinda iyi mi simdi?
Pisirirken 1yemek kasigi kimyon atiyorum canim .Kızlar bişi sorcam. Bakliyat yiyor musunuz gaz yapar diye ben yemiyorum bu seferde yapacak yemek bulamıyorum. Yiyorsanız da nasıl tercih ediyorsunuz. Malum ramazan eşim oruç tutuyor. Ona ayrı bana ayrı pişirecek vaktim olmuyo o da sever bakliyatıgaz yapmıyacak şekilde yaparım en azından
Ben pek ayırt etmiyorum mercimek yemeği çorbası falan yiyorum . gaz yapıyor diye bir kaşık kimyon yiyorum ardından. Yediklerimden dolayı bebeğim de gaz olduğuna denk gelmedim henüzKızlar bişi sorcam. Bakliyat yiyor musunuz gaz yapar diye ben yemiyorum bu seferde yapacak yemek bulamıyorum. Yiyorsanız da nasıl tercih ediyorsunuz. Malum ramazan eşim oruç tutuyor. Ona ayrı bana ayrı pişirecek vaktim olmuyo o da sever bakliyatıgaz yapmıyacak şekilde yaparım en azından
Kız pink stres yapma geçti bitti . Biz niye adet olmuyoruz da sen oluyorsun arkadaşım işkilleniyorum ikinci olacak diyeBen 2.adetimi oldum kizlar. 1haftadir lekelenme vardi bugun kana dondu. Strestenmidir nedir erken oldu