2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hala uyumadı inanamıyorum kucucuk bebek nasıl bukadar uykusuz kalabilir. Kızlar bısey onerın ya içimde rahat uyusun geceleri
Valla biz de bu gece zor uyuttuk. Bu seferde dört saat oldu uyanmadı zorla uyandırıp emzirdim. Eşim diyoki uyurken zorla uyutuyoz kaldırırken zorla kaldırıyoz 2 saatte uyuttum gece sebebi gazmış en son gazını çıkardı kalasını yaptı uyudu. Bi okuyup üfleyin güzelce vardır bir derdi mutlaka kuzumun

m b r 180 ml hay maşallah arkadaşım inan çok şanslısın. Benim sağıp gördüğüm en fazla miktar 25 ml
Bebeğim doyuyor kilo alımı iyi sayılır ama sağınca çıkmıyor. Yani ben kaç ml süt ürettiğimi bilmiyorum. Sizleri duyunca bazen sütüm çok mu az diyorum ama az olsa kilo almaz diyorum. Medela hastane tipi makine bile aldım ama değişmedi

m b r canim bu cis damlasi galiba pipi ucu darligindan oluyormus. Zaten dogum yaptigim gun cocuk doktoru soylemisti pipi ucu dar, 1 aylikken sunnet ettirin gecer dedi. Ama simdi hastanelere gidemedigimiz icin ertelemistim ben sunnet isini. Nasil yapsak ki acaba :/

Kusmasi ve dokuntusu asirimi canim?

Ay gunah yaa minnacik bebege uyku ilaci el insaf... benimm kizim 12 kere uyaniyodu bazenn onu bazenn kocami emziriyodum uykusizluktan felegim sasiyordu yinede bisey vermedim aa pardon binara iyi geceler cayi almistim heptenn kudurmustu attim cope
Uyku ilacı vermeyende ne biliyim tövbe estağfirullah verilirni kız zaten çocuk bu uyanacak tabi ben gaza iyi geliyor diye verdim rezeneyi kolik bebeklere bile iyi gelmiş

Hala uyumadı inanamıyorum kucucuk bebek nasıl bukadar uykusuz kalabilir. Kızlar bısey onerın ya içimde rahat uyusun geceleri
Bende 1de zor uyuttum nsıl uykusuz durabiliyolar anlamıyorum gaz damlasını verdim birazda rezene sallarken sakinleşti ama tilki uykusundaydı resmen sonra biraz mama verdim ondan sonra daldı. Şimdi uyandı emzirdim kaka yaptı altını alırken uyku açıldı yine

Uyku ilacı vermeyende ne biliyim tövbe estağfirullah verilirni kız zaten çocuk bu uyanacak tabi ben gaza iyi geliyor diye verdim rezeneyi kolik bebeklere bile iyi gelmiş
Resmini atarmisin cnm urununn merak ettim. Normak rezene var bende ben kendime demliyorumda cinara binkere verdim hic banamisin demedi

Zopa . Uyumuyosa kasma kendini auu uyumicak die dusunursen uyumaz uuancak die dusunursen uyanir. Bunlarin hepsi ayni boyi uzuyordur belkide canim.

Xnm ben kac gundur yumusacik memelerle emziriyiorum . Rota oldu bebegim bol bol emzir dedi dr . Surekli memede tutmaya calisiyorum yumusacik ama emerken iniyo sut rabbik rizkini veriyor hic oyle dusunme

Cnm bazisininn sutu sagmakla cikmiyor ama o memede sut hep var onemli olanda bu. 25 ml die darlama kendini

Benimki bide ishal emerken ziciyo 2dir ayakra salliyorum yaa . Babasi kilikli

Bizdede oluyir cnm damla. Ve benim pipi konusinda hic icim rahat dehil . 10hunlukken cerraha goturdum sunnet icin ohunde korona cikti . Esime dedim nwyse duzelsinn ortalik basimiza is almayalim durduk yere oylelikle kaldi. Ilk firsatta kirt kirt insasallah

Ille gel nazar memitolarimi bul diyosun . Masallah suphanallah memelere kuvvet
yok cnm nazar mazar değmez buna rahatsiz oluyorum ki oyle geriliyor dışarıdan bile kızarıyor kaşınıyor gece bebe uyutsa o uyutmuyor

cnm zaten indirip bırakıyorum gece bebek eklediği icin o kadar çok oluyor sanirim gerci gündüz de bazen rahatsiz oluyorum o zaman da 120 cikiyor iki göğüsten bu arada cunku makinem ikili ikisini de sagiyorum

Nerdeee maşallah diyeyim sana
arkadaşların dedigi gibi makine de iyi süt sagma makinesi o da artırıyor olabilir rahatsiz olmasam hic sağmayacagim ama sütü de ziyan etmiyorum oğlana indiriyorum hatta cocopops ile kizima bile veriyorum zaten zayıf kilo alsin diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…