2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aktid bebedede yandan cis kaciriyodu hep canim sizde varmi bu durum? Pipiylenhic oynamiyorum ben yaa masaj gereklimi
küçüldüğü icin 3 numara cok dolunca iki kez yasadim yandan kaçırma başka yaşamadım cnm ,pipiye masaj degil de sünnet derisini deliği görene kadar geri çekip su akıtıp silersen o kuşatmayı yaşamazsın cnm yazik oradaki o bi damla çiş yakıyor aksi halde hangi bezi kullanırsan kullan o kızarıklık geçmezbezini bırakma bi de dedigimi yap yine de kızarıyorsa o zaman değiştirirsin ben ıslak pamukla siliyor üstüne tuvalet kağıdı ile kuruluyorum popoyu her yeri hic pişmiyor pişik kreme bile gerek kalmıyor benim bi tek gece yatmadan sürüyorum uzun süre bez bekler diye o kadar

Canim oyle cis damlasi bizde de oluyor. Neden peki acaba ben anlamadim? Bazen poposunu aciyorum pipisinin tam ustunde cis damlasi oluyor. Cis yapacak simdi diye dusunuyorum ama o an yapmiyor. Bu durumda birsey yapmamiz gerekiyor mu?
cnm deri delik etrafını kaplıyor o yuzden sünnetli olsalar o çiş damlası kalmayacak o yuzden yapacağımız tek şey iki -3kez deriyi hafif cekip su akitip silcez ama silerken dokundurarak sert degil

senon bebek emiyor cnm benim bebek bi memeyi maksimum ama cok nadir 10 dk emer genelde 5 dk lıkır lıkır gittigini biliyorum ama birakiyor hemen sabah bi sağıyorum o zaman 120 cikiyor,aksam yine birikiyor o öyle emdiği icin o zaman da 120-130 gece iste bi tek 170-180 cikiyor ama sizinki gibi ememiyor benimki bence uyku basıyor hemen sizinki iyi emiyor kilo alımı da iyi ise kizimda da böyleydi benim 5 lt 3 ayda buzlukta biriktirdim ama o 3 aylikken ise bi başladım azaldı gitti

aaa evet benimkine de darlık var mayıs ayında getirin yapalim sünnet dediler olmadi eylülde dediler biz eylüle karar verdik cunku ortalık maglum

Benimki de almıyor ne yaptıysam hatta ısrar edersem kusuyor
mesela az once emzirdim yatırdım mikir mikir etti emziği taktım gözü açılmadan sustu bu kizim olsaydi kalkip bi daha emzirip bi daha uyutacaktim

Ben herşeyi yiyorum dikkat etmiyorum gaz sorunumuz yok çok şükür sürekli gaz çıkarma halinde benimki.Bana en çok şu süt arttırıcı damlalar gaz yapıyor.

Ben herşeyi yiyorum dikkat etmiyorum gaz sorunumuz yok çok şükür sürekli gaz çıkarma halinde benimki.Bana en çok şu süt arttırıcı damlalar gaz yapıyor.
Bende yerim gazımız olmasına ragmen alışsın kesmiyorum valla.zaten artık Cok gazımız olmuyor. Sadece uyumuyor sebepsiz yani ay belkide sebebi var bilmiyorum anası yisin totosunu. Gece uyumadı suan yatagin da tavanın katsayılarını hesaplıyor fildir fildir gözler maşallah

Evet canim bence de erken yaptirsak daha iyi olacak gibi. ☺

aaa evet benimkine de darlık var mayıs ayında getirin yapalim sünnet dediler olmadi eylülde dediler biz eylüle karar verdik cunku ortalık maglum
Evet aslinda hastaneye gitmeyi suan ben de hic istemiyorum ama ya cisini yaparken aciyorsa, zorlaniyorsa diye dusunuyorum :/

almayınca almıyorlar kizlar benim kizim ne emzik ne biberon almadı cok zorlandım calisirken bu her seyi aliyor masallah
Benimkide ne biberom ne emzik tutmuyor.. Hergun cabaliyorum. Peki sen calismaya baslayinca nasil kabul etti buberonu kizin?

En güzeli. Ne güzel fikir büyüğe de vermek benim aklıma gelmezdi valla

Bende az önce okudum ama ben kendim içiyorum onada biogaia veriyorum ama gün aşrıya döneceğim temelli bağımlısı olmasın

Simdilik bnde iciyorum hergun hem sutumude dengelesin diye bizim ictigimizin o kadar etkisi olur mu ? Bn ,sicak icecek icebilmk icin tuketiyorum aslinda daha cok

Benim de aynı sağınca çıkmıyor hastane tipi makine kiraladım en fazla 60 nadiren o da.Ama emince geliyor lık lık sesi geliyor ve dolu da göğüslerim.Ben anlamadım bu işten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…