2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar onlem marka yada paddlers marka bez kullanan varmi . Sleepy oglusimin bilibilisini kiziartiyor yaa emin oldum iyice. Bunlari merak ettim esim almiyo dandiiktir die
paddlers i ünlüler de kullanıyormuş falan derilerdi eğer o işe bi bakayim iyi diyorlardı,ben prima kullaniyorum memnunum,sünnet derisini gun de iki kez falan geri çekiyorum orada 1 damla çiş oluyor hep ıslak pamuğu sıkıp suyla akıtıyorum o pişiriyor cnm bebekleri bi gün yapmayım dedim baktim hemen kızarmış dedim sen bildiğinden şaşma mbr cok sukur bi daha kizarmadi

Son düzenleme:
Benim büyüğüm var ve her yemekten sonra abur cubur istiyor. Kurabiye, kek vs. Istiyor. Nasıl cikacaz işin içinden bilmiyorum. Büyüğüne mamayı icirene kadar baya uğraştım, of aynı sıkıntılar. Umarım çabuk geçer alerjileri.

Yine uyumuyoruz mız mız mız neyi var anlamadımkı ne gunduz var ne gece Allahım bebemle bugun lerı carcabuk atlatalım. Kendide perisan oluyor uykusuzluktan
cnm elini yuzunu yika popoyu yika su ile ama soğuğa yakin bi su ile biraz belden aşağısı çıplak dursun sonra giydir pışpışlayarak ,pışpışlayarak emzir uyusun ins ,odayı da o ara havalandir yüz yıkamaya giderken bi temiz hava dolsun ,bunaltınız bi gitsin​

kizlar ya benim sag gogsum cok rahatsiz ediyor belki tuhaf gelecek ama süt yapma cayini biraktim sirf fazla üretmesin diye göğüs 2 saatte gece icmeyince bebek oyle buyuyor sisiyor ve aciyor ki bebek emiyor bi sağıyorum 180 ml süt cikmis baya canımı yakıyor o yuzden her gece sağıyorum bazen sabah sağıyorum mecbur sağıyorum yani sizde de yaşayan var mı bi 3 saat uyuyor emiyor sonra az emiyor bi memeyi iciyor diğerini veremiyorum almıyor falan diyorum ins ikisini de içer bitirir acım gecer ama yok illa uykumu bolcem sagicam

Ben vejeteryanım canım bir de düşün, dana etini hamileyken zar zor yedim şimdi de öyle yaparım ama kuzu yiyemem galiba ya

Nerdeee maşallah diyeyim sana

Benimkide aynı şekil hep boğuluyor çok korkuyorum. Cigerlere kaçıyormu bilmem nasıl anlayacağız acaba

Merhabalar Martleri bende Nisan Annesiyim doğumdan sonra gebelik ürtikeri oldum. Doktorun verdiği ilaçlarda agır kortizonlu.emzirdiğim için kullanmak istemedim.. aranızda bu hastalığı geciren duyan bi çözüm bilen varmı acaba

Daha ne istıon benimde sağ meme taş gibi olsada misal sağınca cıkan süt max 70 i gördüm o da saatler olmustu demek senin meme kapasitende cok ama sağdıkcada artıyor ki sen yarısını sağıp bıraksan belki ozaman üretim azalır ihtiyac yok diye

Aktid bebedede yandan cis kaciriyodu hep canim sizde varmi bu durum? Pipiylenhic oynamiyorum ben yaa masaj gereklimi

Ille gel nazar memitolarimi bul diyosun . Masallah suphanallah memelere kuvvet

E bebekte açıklaması var canım yorumlarda da yazmışlar hep verdiklerini. O da bişeymi benim bi tanıdığım uyku ilacı veriyor
Ay gunah yaa minnacik bebege uyku ilaci el insaf... benimm kizim 12 kere uyaniyodu bazenn onu bazenn kocami emziriyodum uykusizluktan felegim sasiyordu yinede bisey vermedim aa pardon binara iyi geceler cayi almistim heptenn kudurmustu attim cope

Yine uyumuyoruz mız mız mız neyi var anlamadımkı ne gunduz var ne gece Allahım bebemle bugun lerı carcabuk atlatalım. Kendide perisan oluyor uykusuzluktan
Hala uyumadı inanamıyorum kucucuk bebek nasıl bukadar uykusuz kalabilir. Kızlar bısey onerın ya içimde rahat uyusun geceleri

Aynen üzülmeyin sakın ınstagramda Ali Fuat serper var var o diyor ki beslenme ile çok alakası yok öyle olsa Afrika da ki anneler ne yapsın dedi
Öyle diyor da ben iki gün takviye gıdalarımı (dut şerbetş malt içeceği süt yapıcı damla) azaltsam sütüm hemen azalıyor
Tüm bu ek takviyelere rağmen akşama da sütüm azalıyor. Bence Allah dağına göre kar veriyor başka açıklaması yok

Canim oyle cis damlasi bizde de oluyor. Neden peki acaba ben anlamadim? Bazen poposunu aciyorum pipisinin tam ustunde cis damlasi oluyor. Cis yapacak simdi diye dusunuyorum ama o an yapmiyor. Bu durumda birsey yapmamiz gerekiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…