2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
aaa evet benimkine de darlık var mayıs ayında getirin yapalim sünnet dediler olmadi eylülde dediler biz eylüle karar verdik cunku ortalık maglum
Haziran sonu ben sünnet ettirmeyi düsünüyorum. Türkiyeye tatile gidicektik o zaman aslinda, virüs nediyle yatti o is. Hazir esimde o zaman calismiyacagi icin sünnet iside aradan ciksin diyorum. Büyük oglumdayken sünnet yaptirirken yoktu, bari kücügünde görsün.

Hala uyumadı inanamıyorum kucucuk bebek nasıl bukadar uykusuz kalabilir. Kızlar bısey onerın ya içimde rahat uyusun geceleri
Canim ya atak haftasidir yada bir derdi vardir sabirli ol insaallah gecici bir surectir yoksa cok yipratici . oglumda uyku teroru vardi 2 sene boyunca nedensiz uyanip saaatlerce aglardi susturamazdik . hala daha arada agliyor uyanip . insaallah gecer uykusuzlugunuz.

2 aylık aşı olucaz bugün ateş yapar mı acaba
Oglumda hic bi aşı ateş yapmamisti kızımdada 2 aylik asisi ates yapmadı ama cok canı acidi .kizlar gercekten nazli oluyir aksama kadar mizmiz agladi hep en sonundaa baktim ayaklarini oynatinca basiyir cigligi calpol verdim iyi oldu sonra. Agridi herhalde asi yerleri

Kızlar moralim bozuldu bugün 2 aylık kontrol ve kalça usg ye geldik
Kızım bu ay 32 günde 800 gr almış
İlk ay bir kiloya yakındı
O kadar emziriyorum ki diceksinizki iyi 600ün üstünde ama 3 aydan sonra kilo alımı azaldığına göre bir aya sütüm yetmicek diye canım sıkıldı
Ayrıca doktorun yanında bile o kadar çok kustuki zıbını sırılsıklam oldu saçı kulağı kusmuk içinde kaldı
Doktora dedim hocam hep böyle kusuyo bana dediki emzirdiktwn sonra en az 15-20 dak kucağında dik tut
Zatem kucağımdan inmiyor ki dedim o da gaviscon başladı zaten kuzuma bir sürü gaz damlası vitamin vs veriyorum bu başladı bide
Kafasında ve alnında geçmeyen konak için linola yazdı
Çok gazı var ayakta daha fazla dolaştır daha fazla sırtını sıvazla pışpışla dedi ben de biliyorum gazı çok gazdan kusuyo
Cildine atopik dedi
Kalça usg de sıra bekliyorum çok kalabalık bir de özel hastane
Ultrasondan sonra rota da dahil 2 aylık aşılarını olucaz daha offf bugün nasıl geçicek
Sütüm az mı bebek niye az kilo almış canım sıkıldı
Biliyorum insanlar bir sürü sorunla uğraşıyo ama elimde değil canım sıkıldı

MaşaAllah
Benimkinin var gazı ıkına ıkına ağlıyo
Uyusada uyusam diyorum
Bu seferde ablası kalkıyor

Evet canım atak haftasına denk geliyor bakmıştım netten. Uyusada uykunun ıcınde mızmız perisan oluyor dinlenemıyor. Hadi ben neyse ona Cok uzuluyorum. Neyse atlatıcaz ınsallah bıraz daha zaman gecsın duzelir diye dusunuyorum

İlk oglumda verem asısını hatırlıyorum. Gercekten Cok aglamıstı of ya 3 gun sonrada bızım var

Konak icin sacina hindistanceviz yagini sür, 2-3 saat yada daha bekletip güzelce yika sonra.alninida sürebilirsin. Banyo sonra konak taragiyla güzelce tara. Büyük oglumda bilmiyordum uzun süre konak vardi sacinda.
Kücügünde daha yayilmadan engellemis oldum. Toplu igne basi kadar kaldi bir kac yerinde sadece onlarda yakinda düser.

Sütüm yok dersen sütün azalir. Sütüm cok bebegime yetiyor diye beyine sinyal gönder.faydasi oluyor.

2 haftadir benimkide dolu dolu kusuyor. Emzirme sonrasi ayagima koyuyorum agizina bir kap tutuyorum icine kussun diye. Yoksa dedigin gibi üstünü basini islatiyor. Haftaya doktor kontrolümüz var bakalim. Kilo alimi nasil cikicak.

Kizlar bebegim 53 günlük ve 4 gündür akşamları hareketli davranıyor ve uyumuyor sizde de olan var mı ya da nedenini bilen
Benimki de 52 günlük bir günü bir güne uymuyor.Ne zamandır gündüz uykuya dalamıyordu hep kalkıyordu dün gündüz güzel uyudu akşam uyumadı.Meme emerken uyuya kalıyor yerine yatırıyorum ağlıyor.Karnı doymadığı için dalamadı.Sağdığım sütten verdim uyudu.Gündüz de sürekli gaz çıkarmaktan uyuyamadı.Bir gün önce akşam onda yattı üçte kalktı belli olmuyor hiç.

Aslında benm kızda geç kalkardı 10 11 de kalkardı kardeşi olunca niyeyse erken kalkmaya başladı
Cocuklar evde misafir severler sımdı bebelerımız onlara misafir gıbı geliyor eve yeni bir insan katıldı onun heyecanı hevesıdir benim oglanda oyle yanına goturuyor um bazen abiş uyan diyoruz ustune koyuyorum bebisi yuzustü bazende sesını duyunca hemen uyanıyor

Ay masallah hıc gormemısımdır benim oğlanın oyle deliksiz saatlerce uyudugunu

Cok haklisin canim insan evladinin azcik caninin yanmasina dayanamiyo . Ama kendini birakma sen guclu bir annesin rabbim sana emanet etmis cunku sen ustesinden gelebilirsin. Insallah kolayligini verir rabbim.. oglum iyi cok sukur canim.
Sevindim iyi olmasına herşey üst üste geliyor.Senin,benim, aijonun diğer arkadaşların alerji sıkıntısı, bazı bebekler küvezde kaldı.Hep bir sıkıntı bu ne ya.Şimdiye kadar bebeğiyle ilgili sıkıntı yaşamayan çok azdır aramızda.

Diyette ki analaar beni dinlen hele 1 tane yumurtalı ekmek bir kivi yedım sabaha.. Suanda da ılık suyumu iciyorum. soyle 12 gibi bir sehrıye corbası ıcerım bir kasecık dunden kalanımhadi bakalım baslayanlar varmı baslayanlar yoksa yalnızmıyım

Kızlar 2 saatte bir emzirmeyi ne zaman bıraktınız maşallah benim oglan her dk emdıgı ıcın ben bısey dıyemıcem bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…