2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evlat uyumusken kalkıp bir leslie yapayım bari. Hadi melek musaıt sen yapalım 1 mil

Evlat uyumusken kalkıp bir leslie yapayım bari. Hadi melek musaıt sen yapalım 1 mil
Evlat uyumusken mı dedim ben sadece 9 dakika once kim demiiiiişokadar dakika ıcınde oglum uyandı sohbetbettık bez bile degıstıkhey yavrum heyyy spor senin neyine

Kizlar biz dr dan geldik. Kalca usg iyi goz komtrolu iyi. Cocuk dr u asiyo erteledi rota oldugu icin bugundu asimiz. Kilo boyda baktirmadim usendim huylandim .asiya gidince baktiririm
Hadi gecmıs olsun. Valla bende kılo boya baktırmaya huylanıyorum yaaa

Büyüme atağı yaşıyor sanırım benimki anladığım kadarıyla. Kucakta uyuyor benimki de yatirinca kısa uyuyor. İşimiz zor. Bu ataklari sevmedim ama büyüdüğünü görmek de çok guzel

Xnm ben kac gundur yumusacik memelerle emziriyiorum . Rota oldu bebegim bol bol emzir dedi dr . Surekli memede tutmaya calisiyorum yumusacik ama emerken iniyo sut rabbik rizkini veriyor hic oyle dusunme
Çok geçmiş olsun canım ya Allahım tez zamanda şifasını versin
Benim de aynı sağınca çıkmıyor hastane tipi makine kiraladım en fazla 60 nadiren o da.Ama emince geliyor lık lık sesi geliyor ve dolu da göğüslerim.Ben anlamadım bu işten.
Bazılarının öyle olurmuş nette araştırdım. Bunun sıkıntısı ben işe başlayınca bebeğime süt bırakamıcam. Maximum 25 ml bırakıcam ona üzülüyorum mama içicek mecburen sütüm olduğu halde

Büyüme atağı yaşıyor sanırım benimki anladığım kadarıyla. Kucakta uyuyor benimki de yatirinca kısa uyuyor. İşimiz zor. Bu ataklari sevmedim ama büyüdüğünü görmek de çok guzel
Evvvet.. Benim oglan guluyo konustugumuz zaman ozellikle babasına gercekten anlıyormu Bu donemdekı gulmelerı gercek mı ki yoksa refleksmı

Canım o beş saatlik uyuduğunda uyandırıp emzirdin mi. Dün gece benimkide ilk defa 4 saat uyudu daha da uyurdu ama ben acıkmıştır diye uyandırmadan emzirdim uyandı tabi geri uyudu. Uyandırmamak lazım dimi yaa

Aynen yaaa şu an ayağımda indirince uyanıyor yada 5 dakka en fazla

Hani hep su corona doneminin hastaligin haricinde ogrettikleri var deniyor ya medyada. Benim bu donemden edindigim 2 onemli sey biri ozgurlugumuze de sukretmek gerekiyormus. Digeri de Allah erkekleri evin geciminden ve kadinlari da evin idaresinden sorumlu tutarken ne kadar hakliymis. Bu duzende de bir hayr varmis. Kadinlar da calisip maddi yuke katkida bulunabiliyor ama erkekler evin sorumlulugundan cok bihaber. R Renklirenkli bu konuda sana tavsiyede bulunamam cunku benim esim de beni psikolojik olarak cok yoruyor. Sadece yalniz hissetme arkadasim ben seni cok iyi anliyorum. Insallah duzelir, Allah yuvalarimizdan huzuru sagligi mutlulugu eksik etmesin

Kuzum ben de basladim. Sabah erken vakitte 2 bardak su ictim. 1.5 saat sonra kahvalti yaptim. Domates peynir zeytin haslanmis yumurta 2 dilim ekmek ve yogurt yedim. Leslie videolarina baktim. Cok guzel hem de eglenceli gorunuyor. Ama benim hic vaktim kalmiyor. Bebisko izin vermiyo. Izin verdiginde de ancak evi topla yemek yap zaten gun geciyor. Ama ben de kararliyim gidecek bu fazla kilolar ☺

Elimden gelenin en iyisini yapiyorum su an. Gercekten hem bebek hem ev temizligi hem dort dortluk yemek. Corbasi, mezesi, tatlisi, ana yemegi seklidne. Sahurlugunu bile ayarliyorum ole diyim. 1 tane catalini kaldirmiyo. Kv bizdeyken, evi supurup bulasiklari kaldiriyordu. Bana garezi. Biktim gercekten. Rabbim bilsin die yapiyorum. Beklentim kalmado esimden. Dua ediyroum esime bile muhtac etme hicbir zmn Allahim die artik

Canimsin amin ya ne diyim

İkisinide verıom yine gazlı yine gazlı
Sağol canım
Oyun halısı için daha erken değil mi
Çok pahalı bişey değil ya denemekte fayda var
Napıyım aldık belki oyalanır diye
Şimdilik pek anlamadı 1 ay sonra oyuncaklarına uzanmaya başlar
Canım çok aşırı kusuyor battaniyesi bile sırılaıklam süt kusuyor
Sut artirici kullan canim. Olmazsa mama ver. Hippten memnunum ben
Herşeyi kullanıyorum
600 gramın altına düşmeden mama vermeyi düşünmüyorum canım
Canim kustugu icin kg az almistir. Ama yine de az değil bence. Gaviscon iyi gelir insallah. Bizimde yusrada motilium kullanmıştık reflu icin
Of o kadar çok şey veriyorum ki iki tane gaz damlası günde 4 kez bilmem kaç damla d vit üstüne gaviscon
Bi de anne sütüyle karıştır ver dr bi de onu sağ karıştır ver yıldım inanki
Rota virüsü aşısını yaptırdınız mı 2 aylık aşı ile birlikte
Biz bugün 2 aylıkla birlikte yaptırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…