2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Amannn doktor duymasın çok kızar 60ı tek seferde içirmedim zaten 2 seferde içmişti bi öğle bi akşam önceki gün. dün de 30 cc anca içti bende bidaha vermedim

Canim kustugu icin kg az almistir. Ama yine de az değil bence. Gaviscon iyi gelir insallah. Bizimde yusrada motilium kullanmıştık reflu icin

Aynem oyle canim. Saglik olsun dermansiz dert vermesin rabbim ne diyeyim

Yaww sen bu garip babadan ne istiyon
Benimkide emerken elime elime cortlatıyor
Bende bu akşam susturamadım ayakta emzirdim
Babasida huysuzmus ondam diyorum oyle . Kayinvalidem her firsatta soyluyo babasida oyleydi diye . Ayy benimki onuda kabul etmiyo bi bagirdimi ayak yatak viz geliyo

Biz ailecek en gec 9 gibi uyuyoruz. Esim sabah 4 bucukta kalkip ise gidiyor, yorgun oluyor. Benim uyumam 10 /11 buluyor.
Esin yoruyorsa o yokmus gibi davran. Esim tek pazar günleri evde. Beraber kahvalti edelim, cocuklarla ilgilensin diye beklerdim önceden. Simdi cocuklar uyandimi kahvaltimizi yapiyoruz, o sanki isteymis gibi düzeniml devam ediyorum. Ozaman kafam daha rahat oluyor. Beklenti icinde olunca kafayi yiyorum.

Kahvaltida yogurtlu yulaf ezmesi, icine bir muz dogradim. 2 tane ceviz kirdim üstüne, yanina anne cayi. Yarim saat sonra 5-6 badem yedim.

Gidicek bu kilolar

Şehriye corbamı ıctim bırazdan erik yiyejem yanınada bıtane purtakalCok acıkıyorum yaaaama bısey dıcem sankı sutun yogunlugy gıttı

Kahvaltida yogurtlu yulaf ezmesi, icine bir muz dogradim. 2 tane ceviz kirdim üstüne, yanina anne cayi. Yarim saat sonra 5-6 badem yedim.

Gidicek bu kilolar
Bende alıcam evde hıcbısey kalmadı market yapmak lazım. Sen emzırıyomuydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…