Amannn doktor duymasın çok kızarYani tabiki annesi sensin
Sen ne dersen o. Ancak surdaki yorumlardan da okuduysan, herse bu 60 ml fazla gelmis. Sen ordaki yorumlardan ziyade, doktoruna bi danismalisin.
Ben danistim bizzat bu rezene isini. Dedi ki, ille vermek istersen zehir degil sonucta verebilirsin bir iki cay kasigi dedi. 60 ml i duysa, ciglik atardi heralde
Nurse de iyiymiş denemek lazım vitaminini değiştiricem daha dvit 3te yapıyormuş ya gazGaz damlasi markasi cok var. Zinco kullandim, ise yaradi. Her bebege her damla iyi gelmezmis.ise yaramadiysa birkac tane denemelisin bence, gozlemle ona gore secersin
Canim kustugu icin kg az almistir. Ama yine de az değil bence. Gaviscon iyi gelir insallah. Bizimde yusrada motilium kullanmıştık reflu icinKızlar moralim bozuldu bugün 2 aylık kontrol ve kalça usg ye geldik
Kızım bu ay 32 günde 800 gr almış
İlk ay bir kiloya yakındı
O kadar emziriyorum ki diceksinizki iyi 600ün üstünde ama 3 aydan sonra kilo alımı azaldığına göre bir aya sütüm yetmicek diye canım sıkıldı
Ayrıca doktorun yanında bile o kadar çok kustuki zıbını sırılsıklam oldu saçı kulağı kusmuk içinde kaldı
Doktora dedim hocam hep böyle kusuyo bana dediki emzirdiktwn sonra en az 15-20 dak kucağında dik tut
Zatem kucağımdan inmiyor ki dedim o da gaviscon başladı zaten kuzuma bir sürü gaz damlası vitamin vs veriyorum bu başladı bide
Kafasında ve alnında geçmeyen konak için linola yazdı
Çok gazı var ayakta daha fazla dolaştır daha fazla sırtını sıvazla pışpışla dedi ben de biliyorum gazı çok gazdan kusuyo
Cildine atopik dedi
Kalça usg de sıra bekliyorum çok kalabalık bir de özel hastane
Ultrasondan sonra rota da dahil 2 aylık aşılarını olucaz daha offf bugün nasıl geçicek
Sütüm az mı bebek niye az kilo almış canım sıkıldı
Biliyorum insanlar bir sürü sorunla uğraşıyo ama elimde değil canım sıkıldı
Aynem oyle canim. Saglik olsun dermansiz dert vermesin rabbim ne diyeyimSevindim iyi olmasına herşey üst üste geliyor.Senin,benim, aijonun diğer arkadaşların alerji sıkıntısı, bazı bebekler küvezde kaldı.Hep bir sıkıntı bu ne ya.Şimdiye kadar bebeğiyle ilgili sıkıntı yaşamayan çok azdır aramızda.
Ne kadar erken o kadar iyi.Ben de karar veremedim eşim yaptıralım diyor
Var cmm bizimde probiyotik damlamizIshale karsi reflor vermistik ogluma 4 aylikken. Eczaneye doktora danisarak verebilirin belki
Babasida huysuzmus ondam diyorum oyleYaww sen bu garip babadan ne istiyon
Benimkide emerken elime elime cortlatıyor
Bende bu akşam susturamadım ayakta emzirdim
Benim kizim huylanir icmezEn güzeli. Ne güzel fikir büyüğe de vermek benim aklıma gelmezdi valla
Biz ailecek en gec 9 gibi uyuyoruz. Esim sabah 4 bucukta kalkip ise gidiyor, yorgun oluyor. Benim uyumam 10 /11 buluyor.Esim isten gec gelio 7 gibi. 7.30 da ezan okunuo. Iftardan sonra, Hemn bi cay icip, dus aliyorum. 10 gibi yatiyorum ben. 12 ye kadar esim bakio. Sonra geceleri de hep bendeama alistim artik zor gelmio. Beni bebegim degil de esim cok yoruo. Psikolojik olarak agir gelmeye basladi, tasiyamiyorum.
Benjm İlk oğlusta oyleydı masallah ateş olmadı hıc.Kızımın hiçbir aşısı ateş yapmadı oğlanı görücez bakalım.İlla ki ateş yapacak diye birşey yok.
Kahvaltida yogurtlu yulaf ezmesi, icine bir muz dogradim. 2 tane ceviz kirdim üstüne, yanina anne cayi. Yarim saat sonra 5-6 badem yedim.Diyette ki analaar beni dinlen hele1 tane yumurtalı ekmek bir kivi yedım sabaha.. Suanda da ılık suyumu iciyorum. soyle 12 gibi bir sehrıye corbası ıcerım bir kasecık dunden kalanım hadi bakalım baslayanlar varmı baslayanlar yoksa yalnızmıyım
Bazen saat basi, bazen 3 saatte bir emziriyorum. Bebege bagli tamamenKızlar 2 saatte bir emzirmeyi ne zaman bıraktınız maşallah benim oglan her dk emdıgı ıcın ben bısey dıyemıcem bu konuda
Bende alıcam evde hıcbısey kalmadı market yapmak lazım. Sen emzırıyomuydunKahvaltida yogurtlu yulaf ezmesi, icine bir muz dogradim. 2 tane ceviz kirdim üstüne, yanina anne cayi. Yarim saat sonra 5-6 badem yedim.
Gidicek bu kilolar
Bazen saat basi, bazen 3 saatte bir emziriyorum. Bebege bagli tamamen
Tamm cvbımı aldımBende alıcam evde hıcbısey kalmadı market yapmak lazım. Sen emzırıyomuydun
Sadece corba az sanki. Birseyler daha ye. Ceviz, kaju, leblebi bunlar süt yapiyorŞehriye corbamı ıctim bırazdan erik yiyejemyanınada bıtane purtakal Cok acıkıyorum yaaa ama bısey dıcem sankı sutun yogunlugy gıttı
Evet emziriyorumBende alıcam evde hıcbısey kalmadı market yapmak lazım. Sen emzırıyomuydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?