2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Acıkınca kıpırdanıp duruyor alıyorum emziriyorum o zaman uyanmadan yatırıyorum.Bence uyandırma hareketlendiğinde al eline emzir benimkine ben alıştırdım.Bazen uyanıyor ama dalıyor bir süre sonra memede uyuyor benimki hep.

Kaç günlük canım

Büyüme atağı yaşıyor sanırım benimki anladığım kadarıyla. Kucakta uyuyor benimki de yatirinca kısa uyuyor. İşimiz zor. Bu ataklari sevmedim ama büyüdüğünü görmek de çok guzel
Benimki uyumaktan ememiyor yatırınca da aç uyuyamıyor.Ne uykudan geçmek istiyor ne yemekten

Yarim saat kendine ayir. 15 dkda dus keyfi de. Etti 45dk. Ev isini 1 saat beklet. Fit anne olursak bebegimiz icin daha faydali olacaktir.

Ayyy benn benn beeenn

Evet bu durum kötü maalesef işten geldikten sonra sabaha kadar emer artık

Niye 4 dörtlük hazirliyorsun??kendine eziyet sadece. Corbayi cok nadir yaparim. Salata yerine bazen sadece yogurt yada cherry domates koyuyorum. Salata yaptimmi ayri tabaga koymam direk salata yaptigim kapla koyarim masaya. Pilav yaptimmi cogunlukla tek tabags koyarim ortadan beraber yeriz. Süslü püslü masalarla ugrasmam. Onu hazirliyacak zamanmi var, bazen yemegi bile zor yapiyorum. Hem saatlercr hazirlicaksin sonra sofradan doyup koltukta keyif yapicak sen toparlamakla ugrascaksin. Tatliyida canim isterse yapiyorum, simdi diyete basladim uzun süre o da yok. Esimi sabah ise giderken ugurlamam, yemegini hazirlamam. 40yilda bir diyor, kalksan diye. Bebek yokken diyordu. Hemen lafi sokuyorum agizina. Ise gitmeden kahvalti yapmaz, abur cubur tarzi beslenir. Sonra sigara keyfi wcde. Sen wcde otururken ben koltukta seni bekliyemem uykumu bölemem diyorum. Gecen gün örnegin büyük oglum aksam erken yatmisti haliyle sabahta cok erken uyandi. Anne karnim acikti diye. Kalktim altina aldim, esim o arada benim icinde hazirlayin bende aciktim dedi. Siz ikiniz kalkin yiyin benide yormayin ben uyayim dedim. Ikisi kalkti yedi.
Yani demem o ki, elinden geldigince az is cikarmaya bak kendine.

İyi geceler kızlar ana kucağı kullanan varmı kolaylık mı?
Sizce ana kucağı mı beşik mi?
Ana kucağı aldım ben fisher price'ın manuel sallanıyor. Koyuyorum ona 2 sallıyorum uyuyor. Mutdakta işim olduğubda koyuyorum mutfağa yanıma getiriyorum beni izliyor duruyor öyle 15 dakka falan. Bence büyük rahatlık ben çok beğendim. Titreşim modu var bide bizde oda çok gazı olduğu zaman çalıştırıyorum susuyor.

Maalesef ozellerde su ara cok yogun. Devlette hep covid hastalari var. Bizde gecen hafts bu yuzden gidemedik. Yarin gidicem bu kakasi icin ve usg icin. Seninki de alerji vardi dimi canim. Ne dedi onun icin doktorun

Valla bende tam kaptırıyodum tv yı actım benim kucuk vıyyyyak diye bagırınca hadi lesli bacı sen bilmezsin bu isleri sonra gorusuruz dedım kapattım

Canım benim bebeğimde 2 ayında en fazla 750 gr felan almıştır ama ilk ay 1100 gram almıştı, 600 alsa yeter demişti doktor bana

Kızlar şaka Bı yana cidden leslie Cok acaıp zayıflatıyor zamanında anamla benim oglan gozumun onunde cekırdek citleyıp tv izlerkene ben kulaklıkla pcden leslie calıstım 20 kilo verdim Cok Iyı Cok. Ama emzirme cooooktan bıtmıstı beslenmeme Cok dıkkat edebiliyordum suan biraz daha kasıyorum mecburen bebem emiyor anası yisin totosunuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…