Bende aliyorum cok korkuyorum bisey olcak diyehOlumsuz örnek olmak istemem ama benim kızım 28 aylık ve 13,5 kilo. Kızımı kucağıma almak zorunda kaldığım anlar oluyorfakat dikkat etmek zorundayız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aliyorum cok korkuyorum bisey olcak diyehOlumsuz örnek olmak istemem ama benim kızım 28 aylık ve 13,5 kilo. Kızımı kucağıma almak zorunda kaldığım anlar oluyorfakat dikkat etmek zorundayız
10 kilo. Yemek yaparken bisey oldugunda agliyor 5dk kucagimda gezdiriyorum 4 ay once dusuk yaptim yine olcak diye korkuyorum ama kaldiriyorum mecbuKac kg bebek? Benim kizim bugun 2 yasini btiirdi. Ama hâla kucaga geliyor illaki. Hatta kucagimda uyuyor. Mecbur almak durumunda kaliyoruz, kendisi 11 kg
Kizlar aranizda 1-2 yas civari cocugu olan var mi? Kucaginiza alabiliyor musunuz? Benim kizim var 15 aylik hep kucagimda kasık agrim oluyor korkuyorum
Kuzum vajinaldan daha erken dinletebiliyormuş galiba, belki öyle dinler. Ya da bazılarında erken gözüküyor 6.haftada felan, hiç strese girme.inşallah herşey çook güzel ilerler
Vajinal daha net oluyormuş belki Vajinal bakicak ya da cihaz iyiyse erken duyan duymuştum
Kizlar benimde kasiklarimda agri var. Ozellikle sol kasigimda. Dikkatli olmaya calisiyorum. Ama kizimi kaldirmak zorunda kaliyorum
Tüp bebek ile hamile kaldım. Bugün tam 6.haftam. Kalp atışını gördük duyduk çok şükür. Ama kesenin altında kanama alanı vardı çok korktum. Dün çok sarsıntılı 5 saatlik yolculuk yapmak zorunda kalmıştım. Kanama alanı için de progesteron iğne verdi 2 ampülü aynı anda vuruluyorum. 5 gün boyunca vurdur dedi. Düzelir mi sizce içim çok kötü oldu. Daha yerimden hareket etmicem evden çıkmicam. 1 hafta sonra gel bakalım dedi.. progesteron iğne ve crinone vajinal jel kullanıyorum
Onlarda bebek.10 kilo. Yemek yaparken bisey oldugunda agliyor 5dk kucagimda gezdiriyorum 4 ay once dusuk yaptim yine olcak diye korkuyorum ama kaldiriyorum mecbur
Aaa vajinaldan erken dinleyebildiğini bilmiyordum.
İnşallah yolunda ilerler hepimiz için.
Yeni öğrendim vajinalden net duyulduğunu,inşallah duyulur.
QUOTE="aijoo, post: 60510467, member: 726647"]
Az oncede demistim kizimda 6 haftalikken kalp atisini gorduk. Belki dinleyebilirsiniz
Ozel hastanede her zaman kan yapilabiliyorkızlar cumartesi doktora gidersem kan tahlili yaparlarmı
Tsh benimde en son tahlilimde 2.9 cikmis. Ama referans degerinde max 4 yaziyor hamilelik icin. Bende dra sorayımSağlık ocağına test vermiştim beta 18bin küsürlerde çıktı
Dün vermiştim.
Cumartesi bakalım muayenede ne cikicak.
Tsh yüksek dedi Dr hamilelik de ilk 3ay 2.5 altında olmalı benim 2.55 sınırda
Bakalım kadın doğum nasıl yorumlayacak
Evet var malesef. Gunduz yorulunca agrim oluyor. Dinlenince geciyor. Suan kizim uyurken uzandim bende. Avm dolastik agrim olduBenim minnağım daha 4,5 haftalık
O ağrı bende de var bu da tedirgin ediyor hep beni,bugün sanki üşütmüşüm gibi bir sızlama da var.
Sizde de var mı?
İnşallah hiç birşeycik olmaz kuzucuğuna,güzelce yat dinlen biraz.
İlaçların iyi gelir inşallah üzme kendini![]()
Evet var malesef. Gunduz yorulunca agrim oluyor. Dinlenince geciyor. Suan kizim uyurken uzandim bende. Avm dolastik agrim oldu
lütfen yaz deneyimini sonucunu bende salı gunu gidicem insallahBen de yarın için doktordan randevu aldım sabırsızlıkla bekliyorum![]()
hayırlı olsunkızlar bende dün hamile olduğumu öğrendim henüz doktora gitmedim cumartesi gidecem kasılkarım ve belim çok ağrıyor hep uzanmışım ayağa kalktığım da ağrıyor bide çok halsizim bu dönemde normaldı son regl tarihime göre 5+4 teyim
hayırlı olsun![]()
dr sonrası lütfen bilgilendirin kızlar benide ...bende 5+1 deyim...
sende böyle şeyler oluyormuhayırlı olsun![]()
dr sonrası lütfen bilgilendirin kızlar benide ...bende 5+1 deyim
aynen cnm çok çabuk yoruluyorum...merdivende fln bacaklarımın gücü yok sanki...kasık devamlı degil ama bir kaç saat fln oluo arada adet oluomuş hissi gibi.. gögüs hassasiyeti dvm...akıntımda var..bla blaasende böyle şeyler oluyormu
Aaa vajinaldan erken dinleyebildiğini bilmiyordum.
İnşallah yolunda ilerler hepimiz için.
Yeni öğrendim vajinalden net duyulduğunu,inşallah duyulur.
QUOTE="aijoo, post: 60510467, member: 726647"]
Az oncede demistim kizimda 6 haftalikken kalp atisini gorduk. Belki dinleyebilirsiniz