2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Adet ağrısı gibi ağrıları olan var mı çzellikle son 2 gündür çok ağrıyor aynı adet olcakmışım gibi

Onlarda bebek.
Eskiden kadinlar ne kadar agir is yparda hamileliklerinde birsey olmazmis. Allaha dua edecegiz ne yapalım
Eskiden de oluyormuş hatta annelerde düşük sonrası kanamaları durmadıgında hayatını kaybediyormuş şimdi tıp ilerledi ve insanlar bilinçli . Bence dikkat etmekte fayda var ki eski insanlar gibi sağlıklı da beslenmedik. Tedbir senden takdir Allah’tan 🙏

Kizlar doktor 5+4te cagirdi keseye bakmak icin gozukmezse dis gebelikten suphlenebiliriz dedi

Eskiden de oluyormuş hatta annelerde düşük sonrası kanamaları durmadıgında hayatını kaybediyormuş şimdi tıp ilerledi ve insanlar bilinçli . Bence dikkat etmekte fayda var ki eski insanlar gibi sağlıklı da beslenmedik. Tedbir senden takdir Allah’tan 🙏
elbette dikkat edicez ama evde baska cocuk varken kucaga almamak olmuyor iste :)

hayırlı olsun benim de 18 mart :) nasıl öğrendiniz dr gittiniz mi
Teşekkür ederim 😊 ben 25 günde bir adet oluyorum geçtiğimiz Pazar idrar testinde gördüm silik çizgi şeklinde😇sonrada kan tahlilleri. Keseyi görmek için haftaya Perşembe gel dedi. Siz nasıl öğrendiniz? Yeni mi

Mrb. Ayy ne güzel ikimizin aynı olacak. Cnm salı günü betahcg 5422 idi. Sen ne zaman öğrendin senin kaçtı
hımm.. döngün çok kısa o halde senin 5400 çıktığına göre benim pazatesi günü 129 du..senin görüntülendimi 5400 de çıkar herşey aslında

ya masallah ne kadar erken farketmissiniz hamileliklerinizi. benim adetlerimin arasi uzun oldugu (35-40-45 gune kadar degisken) icin aldiris etmemistim nasil olsa bikac gune regl olurum diye.sonra bi test yapayim dedim 40 gunu gectigi icin.iki cizgiyi gorunce doktora gittim ve kalp atisini duydum 7-8 haftalikti yani.su an 9 aylik bir bebegim var.

ya masallah ne kadar erken farketmissiniz hamileliklerinizi. benim adetlerimin arasi uzun oldugu (35-40-45 gune kadar degisken) icin aldiris etmemistim nasil olsa bikac gune regl olurum diye.sonra bi test yapayim dedim 40 gunu gectigi icin.iki cizgiyi gorunce doktora gittim ve kalp atisini duydum 7-8 haftalikti yani.su an 9 aylik bir bebegim var.
benimde 30-35 gün arasında değişiyor döngüm..ama planladığımız için dayanamayıp baktıranlardanım :olamaz:

Canım 3.5 ağustos tam 4 kızım mecbur kalınca alıyorum.
Geçen gün arabada uyuyunca yukarı taşıdım.
Evde uyuyunca yatağına taşıyorum.
Rabbim korusun şuan bi kanamam yok
Allah korusun insallah bisey olmaz 😔😔😔
Onlarda bebek.
Eskiden kadinlar ne kadar agir is yparda hamileliklerinde birsey olmazmis. Allaha dua edecegiz ne yapalım
Haklisin canim kotu bisey olcaksa zaten 9 ay yatsak bile olur bu sekilde dusunup icimi ferahlatmaya calisiyorum agrilar korkutuyor dua edelim

ben meraklı melehat olarak rekor kırmış olabilirim adete 4 gün kala kan testi yaptırıp öğrendim ve doktora gitmeden 2 günde bir test yaptırıp gittim beta hcgbyi düzenli kontrol edebilmek için doktora gittiğimde baya dersine çalışmışsın dedi:KK71:

Teşekkür ederim 😊 ben 25 günde bir adet oluyorum geçtiğimiz Pazar idrar testinde gördüm silik çizgi şeklinde😇sonrada kan tahlilleri. Keseyi görmek için haftaya Perşembe gel dedi. Siz nasıl öğrendiniz? Yeni mi
bende dün idrar tahlili yaptım daha doktora gitmedim ikinci gebeliğim biraz geç mi gitsem diye düşündüm

Back
X