2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bugün markete gidip biraz meyve sebze alacaktım. Hayat eve sığar indirmiştim telefonuma, kırmızı bölgede değildik, bugün bir bakayım dedim, kırmızı bölge olmuşuz. Eşim boşver, sebze meyve yemeyelim, hastalıktan iyidir. dün migros sanaldan sipariş vermiştim, bugün çıkacam diye sebze meyve eklememiştim, bilseydim eklerdim. Bu arada sleepy yenidoğan ıslak mendil 12li migrosta 60 lira. Ebebekte yanılmıyorsam 90 liraydı. Ben şimdilik bebek temizleme pamuğu kullanıyorum ama 12li sleepyden 6 tane stok yaptım. Umarım öyle olmaz ama virüs geçmezse her şey çok pahalı olacak. Sleepy kullanıyorsanız migrostaki fiyatı çok iyi, kaçırmayın derim.

Bizde kirmizi bolgedeyiz. Ne yapalim mecbur cikip alıyoruz birseyler. Hele burda insanlar hic dinlemiyor surekli toplaşiyolar. Zaten en once buralar gecirmis olcak herhalde koronayu

45-50 günde bir adet görüyordum bir ara da 3-4 ay adet olmadım aslında mucize benim kızım tedaviye başylayacağımız ay hamile kaldım
Masallah ne guzel. Benim oyle düzensizlik asiri olmuyodu bazen 28 gunde bazen 35 gunde oluyordum illa. Ama benim tedavi surecimde gordugumuz yumurtam catlamiyordu

Aijoo metsil demiştin ya hemen iyi geldi mi senin kıza görümcem de söyledi dene diye bugün alayım bari sam plax mi ne kullanıyorum ben doktor onu vermişti gaZa iyi geldi de kaka için etkili değil

Aijoo metsil demiştin ya hemen iyi geldi mi senin kıza görümcem de söyledi dene diye bugün alayım bari sam plax mi ne kullanıyorum ben doktor onu vermişti gaZa iyi geldi de kaka için etkili değil
Ben vermeyi kestim 2 gündür daha fena oldu. Ama kaka yapmaya basladi daha sık. Bugun yapti bide onceki gun yapmıştı

Işte diyorum ki oğlum git biraz da kardeşinin başını şişir.
2 dakika da olsa gidiyor
O 2 dakikada kulaklarım bi kendine geliyor
Bizimki de çok sevgi pıtırcığı ama geçen kaşla göz arası geçirdi dişlerini bebeğin kafasına.

Dun yusra da birsey yapti ama ne yaptı gormedim tam kapiya döndüm eslem cigligi kopardi. Ne yaptin dedik anlatmadi sonra yanlislikla yaptim dedi durdu cok zor gercekten

Masallah ne guzel. Benim oyle düzensizlik asiri olmuyodu bazen 28 gunde bazen 35 gunde oluyordum illa. Ama benim tedavi surecimde gordugumuz yumurtam catlamiyordu
Ben de tek tüpüm yok oldum 39 doğurganlık hak getire zor hamile kalırım diyordum korunmayı bıraktım adet olmadan hamile kaldımBen ne zaman korunmasam hamile kaldım hep.Bir düşük bir dış gebelik iki de doğum var.Hala adet olmadım bir düzene gireydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…