Ben kapakta olanlari vermiyorum. Çünkü bakteri urer diyeBen kapakları takıyorum iki günde 60 cc kadar birikiyor sağdığımda da aynısı çıkıyor
Bizde kirmizi bolgedeyiz. Ne yapalim mecbur cikip alıyoruz birseyler. Hele burda insanlar hic dinlemiyor surekli toplaşiyolar. Zaten en once buralar gecirmis olcak herhalde koronayuBugün markete gidip biraz meyve sebze alacaktım. Hayat eve sığar indirmiştim telefonuma, kırmızı bölgede değildik, bugün bir bakayım dedim, kırmızı bölge olmuşuz. Eşim boşver, sebze meyve yemeyelim, hastalıktan iyidir. dün migros sanaldan sipariş vermiştim, bugün çıkacam diye sebze meyve eklememiştim, bilseydim eklerdim. Bu arada sleepy yenidoğan ıslak mendil 12li migrosta 60 lira. Ebebekte yanılmıyorsam 90 liraydı. Ben şimdilik bebek temizleme pamuğu kullanıyorum ama 12li sleepyden 6 tane stok yaptım. Umarım öyle olmaz ama virüs geçmezse her şey çok pahalı olacak. Sleepy kullanıyorsanız migrostaki fiyatı çok iyi, kaçırmayın derim.
Çok fena hem de.Kızlar doğum sonrası hemorid olan varmı
45-50 günde bir adet görüyordum bir ara da 3-4 ay adet olmadım aslında mucize benim kızım tedaviye başylayacağımız ay hamile kaldımOnzaman daha hafifdir demi canim
Günde on kere neredeyse kaynar suyla yıkıyorum zaten diğerini emerken akıyor her zaman değilBen kapakta olanlari vermiyorum. Çünkü bakteri urer diye
Gündüz de yapıyorNiye acaba ışık mi fazla geliyor ki
Sağol canımMasallah arkadasim. Rabbim bozmasin, daim etsin.
Masallah ne guzel. Benim oyle düzensizlik asiri olmuyodu bazen 28 gunde bazen 35 gunde oluyordum illa. Ama benim tedavi surecimde gordugumuz yumurtam catlamiyordu45-50 günde bir adet görüyordum bir ara da 3-4 ay adet olmadım aslında mucize benim kızım tedaviye başylayacağımız ay hamile kaldım
Benim oğlan da durmuyor hiç ne uyuyor ne duruyor baktım netten atak haftasındaymış.Yedi gün oldu kaka da yok4.40 dan beri uyuyamadim2.5 saatlik uykum var. Sabah tatsizdim neyseki 8 gibi kendime gelip optum kokladim bi suru sanirim baristik
Bizde 6.30dan beri dovusuyoruz4.40 dan beri uyuyamadim2.5 saatlik uykum var. Sabah tatsizdim neyseki 8 gibi kendime gelip optum kokladim bi suru sanirim baristik
Ben vermeyi kestim 2 gündür daha fena oldu. Ama kaka yapmaya basladi daha sık. Bugun yapti bide onceki gun yapmıştıAijoo metsil demiştin ya hemen iyi geldi mi senin kıza görümcem de söyledi dene diye bugün alayım bari sam plax mi ne kullanıyorum ben doktor onu vermişti gaZa iyi geldi de kaka için etkili değil
Benimki altıdan beri bir derin uyuyamadı tam uyudu diyorum koyuyorum yerine uyanıyor sürekli memede halleri kalmadı artıkBizde 6.30dan beri dovusuyoruzsag mememin dili olsada konissa yaslandi gariban . Bizde baristik uyuuyorum bende uyucam .
Araştırdım kimisi memnun kimisi değil deneyecem yine de belki işe yarar çok sağolBen vermeyi kestim 2 gündür daha fena oldu. Ama kaka yapmaya basladi daha sık. Bugun yapti bide onceki gun yapmıştı
Işte diyorum ki oğlum git biraz da kardeşinin başını şişir.Benimki her sabah tepesinde oyy oyy oyy massallak massallak su gozlere bak su murna bak su yanaklara bak aaaaayyy vallada dayanamiyorum opucem diyip opuyo. La ilake illalllak diyo susturmaya calisiyo . Bazende ölumune konusuyo . Onlari izlemek cok guzel bin sukir rabbime
Sanki kakada etkili oldu gibi ama emin olamadik. 2 gece emip geri uyumadi hiç hep gaz vardiAraştırdım kimisi memnun kimisi değil deneyecem yine de belki işe yarar çok sağol
Dikkat et bozmasinn
Dun yusra da birsey yapti ama ne yaptı gormedim tam kapiya döndüm eslem cigligi kopardi. Ne yaptin dedik anlatmadi sonra yanlislikla yaptim dedi durdu cok zor gercektenIşte diyorum ki oğlum git biraz da kardeşinin başını şişir.
2 dakika da olsa gidiyor
O 2 dakikada kulaklarım bi kendine geliyor
Bizimki de çok sevgi pıtırcığı ama geçen kaşla göz arası geçirdi dişlerini bebeğin kafasına.
Ben de tek tüpüm yok oldum 39 doğurganlık hak getire zor hamile kalırım diyordum korunmayı bıraktım adet olmadan hamile kaldımMasallah ne guzel. Benim oyle düzensizlik asiri olmuyodu bazen 28 gunde bazen 35 gunde oluyordum illa. Ama benim tedavi surecimde gordugumuz yumurtam catlamiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?