- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
Mukus bizim azalır gibi oldu ki ertesi gün üçüncü kanı gördüm bezde. Bence üzümdü alerjik olan ama doktorun dediklerini de kestim tabi. Bu arada doktor yediği birşeye 1 saatte tepki vermez diyor, işin içinde olan bir arkadaşımsa verir diyor. Bilemedim. İlk kanı gördüğüm gün de kuru üzümlü bir tatlı yemiştim 1saat 10 dk sonra kan gördüm. Bu arada sen ilk çocuktan tecrübelisin. Çalışan anne olarak ben sağlık durumu yüzünden izin alabilir miyim?Pişiğinin önüne geçemediğim için önlem amaçlı kestim. Bir ara pişik ve döküntü azaldı, tahin denemesi yaptım, yüzünde ve poposunda sivilcemsi döküntüler tekrar çıktı, iki gün yemiştim, hemen kestim. Bu şekilde yavaş yavaş denemeler yapacağım. Mukus hiç geçmedi. Kan olmadıkça onu önemsemeyeceğim. Hicbir şey yiyemem yoksa. Hindistan cevizi yağını vücuduna kullandım, tepkisi olmadı. Sütünü bu aralar denemeyi düşünüyorum. En azından kahvaltılık gevrekleri onunla yerim. Mama konusunda bir bakıma erken başlamak iyi çünkü alerjide asıl sorun ek gıdada başlıyor. Onu süt olarak kullanabilirsin. Ben günde 30-60 ml arası başlamak istiyorum ama eşim 6. Aydan sonra başlayalım diyor. Mamaya başlarsan da üzülme. Ek gıdada işine çok yarayacak. Süt yerine onu kullanıp kek, pankek vs yapabiliyorsun. Kurtarıcı aslında.
Valla çok uyanıklar aaBenimki de bazen alıyor emziği kanmıyor
Bizimki günde 3 kere yapıo hala da kak yaparken helak edıo kendini vw bizi demek 7 gün yapmasa vay başımaBenimki de ana kucağında sallıyorum hala yedi gündür kaka yapamadı sıkıntısı o herhalde
aynen en güzel Reyyan yeni uyanan reyyan bizde :)Oglen uyumadklari zaman iyice sapitiyorlar benim gördüğüm ,yorgunluktan uyur ellemeyelim dedik gecen gun saat 22de hala ayaktaydi bitirdi bzii 1saatte olsa uyusa bile sakinlesip duruluyor
evli ,2 cocuk annesi ve pco ya ragmen ilk ayda hemen hamile kalabiliyor ,uretken, uydu mu kriterlere sanki mandıraya inek arıyoruz ha:)Yas kilo boy medini durum meslek bu kriterler uyarsa yarin gelsin baslasin
bizim ki de bak sinirlendirme gider kardeşimi uyandırırım diyor,bana o tehdit yetiyor zaten :)Bizimkide harfinharfine ayni canim. Bide bana senin vaffederim bak diyopolisi ararm geler goturur bak kafa tutuyo bana babasina . Babannesigile gitti yoksa ya o ya biz iyice kafayi yicektik arrik . Sevgiden ilgiden arsizlkklastiklari kesinde gerisini bilmiyorum
newer 9 yaş mi aman Allah im 9 yasa kadar çekicem mi vay başıma gelen ,vay çileli basim,vay ben nerelere gidem ,vay vay vayBenimki dokuz yaşında aynı anlattığın gibi.Uğraşmıyorum artık oluruna bıraktım
Hemso dıyecem sana bundan sonraaaa bende osmaniye toprakkaleliyim
Allahım onları hep guldursun ınsallah AMİN3. Aydan sonra gerçek gülüyor yazıyor canım bir uygulamada ama bilemiyorum tam olarak olsun çok güzel yine de
Ben 3 aylık refakatçi raporu almıştım ama artık pek vermiyorlar. Tepki zamanı da gıdadan gıdaya değişir bence çünkü gıdaların süre geçme zamanları farklı.Mukus bizim azalır gibi oldu ki ertesi gün üçüncü kanı gördüm bezde. Bence üzümdü alerjik olan ama doktorun dediklerini de kestim tabi. Bu arada doktor yediği birşeye 1 saatte tepki vermez diyor, işin içinde olan bir arkadaşımsa verir diyor. Bilemedim. İlk kanı gördüğüm gün de kuru üzümlü bir tatlı yemiştim 1saat 10 dk sonra kan gördüm. Bu arada sen ilk çocuktan tecrübelisin. Çalışan anne olarak ben sağlık durumu yüzünden izin alabilir miyim?
Hic iştahlı degil oyle herseyi yemez. Corbanin icinde ekmek sehriye fln asla yemez. Sebze yemez. Makarnla pilav kofte et bunlari yiyo. Zaten onu zar zor emzirmistim 1. Ayinda tuttu gogsumu o kadr cok ugrasmistim ki o zmandan belli ymis iştahı. Aslinda boga burcu iştahlı olur cok yer derler ama bizim ki oyle olmadiÇok sağol canım şunan senin kuzla aynı durumda
Şimdi nasıl iştahlı mı?
Kilosu yaşına göre nasıl
Ben gidemem şuan. Dr özeldeDr a gitmek sart oldu
Masallahevli ,2 cocuk annesi ve pco ya ragmen ilk ayda hemen hamile kalabiliyor ,uretken, uydu mu kriterlere sanki mandıraya inek arıyoruz ha:)
Sipaya bakbizim ki de bak sinirlendirme gider kardeşimi uyandırırım diyor,bana o tehdit yetiyor zaten :)
Umut fakirin ekmegidir dememisler boşunaBen de aynı. Ama benimki hiç tutmadı emziği. Şimdi emzireceğim zaman bile memenin emzik olmadığından emin olunca yapışıyor memeye. Bir kaç gündür vermiyorum hiç. 2 hafta sonra tekrar deniyicem biraz unutsun diyorumah bendeki bu umut yine tutmayacak biliyorum ama
Bnm ozelde gittigim dr erkek o yuzden simdi oraya gitmem vajinal bakarBen gidemem şuan. Dr özelde
Valla hic gidesim yok ne yalan soyliyim. Biziklicaklar diye istemiyorum. Yoksa dikislerimde biraz anormal gibi. MosmorBnm ozelde gittigim dr erkek o yuzden simdi oraya gitmem vajinal bakar18imde ims oglumu isitme test goturunce kendimede bakcam
ay cnm ya madecasol krem al sur dikislerineValla hic gidesim yok ne yalan soyliyim. Biziklicaklar diye istemiyorum. Yoksa dikislerimde biraz anormal gibi. Mosmor
Ben balik burcuyum ☺ Aslinda sinirlendigim zamanlar da oluyor ama ne zaman cocuklara sinirlensem hemen pisman oluyorum. Cozumu herseye izin vermekte buldumCanım senin burcun nevalla gördüğüm en pozitif insansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?